Forum: Locuri & Evenimente Bizarre Bazaar, la Craiova

  • bizarrebazaar
    bizarrebazaar

    Bine va regasim!

    In plin sezon de pregatire a muraturilor si a zaibarului, Asociatia CAROUSEL PROJECT din Craiova va invita sa va umpleti cosurile cu “bunatati” handmade si sa ne bucurati cu participarea dumneavoastra la editia a XI-a a targului Bizarre Bazaar, organizat in Craiova, in parteneriat cu Primaria Municipiului Craiova, Asociatia “Craiova, Capitala Culturala Europeana 20121” si Muzeul Olteniei! Targul va avea loc in cadrul manifestarilor Festivalului Haiducilor, Editia I. Perioada desfasurarii targului va fi 23 – 27 octombrie! Locatia: centrul Craiovei, Piata Unirii, vizavi de Filarmonica Oltenia si Magaziunul Mercur! Va mentionam aici faptul ca, in zilele de 25, 26 si 27 octombrie, puteti participa si la o expozitie cu vanzare de obiecte de arta, organizata in curtea Muzeului de Arta din Craiova, fara a plati nimic in plus! Programul zilnic, in ambele locatii, va fi de la 09.00 la 19.00!

    Pentru cei care vor sa participe ca expozanti, exista o conditie importanta: sunt admise in expozitie doar persoanele care vor aduce produse handmade (aici pot fi incluse si produse cosmetice: sapunuri, creme, uleiuri etc realizate manual).

    Spatiul de expunere al fiecarui participant va fi de 2 metri liniari. Organizatorii vor pune la dispozitie sevalete si, in masura posibilitatilor, mese. Acest detaliu il vom putea discuta in zilele urmatoare, telefonic. Evenimentul se va desfasura in aer liber, in Piata Unirii si curtea Muzeului de Arta, indiferent de vreme.

    Metoda de acordare a locurilor este in functie de ordinea inscrierilor.
    Cei care nu sunt din Craiova si doresc cazare sunt rugati sa ne contacteze cat mai repede, pentru a face rezervarile necesare.

    Taxa de participare este de 50 de lei pe zi si se va depune pana cel tarziu vineri, 20 octombrie, in contul deschis la BCR:

    Titular cont: Asociatia CAROUSEL PROJECT
    Cont: RO08 RNCB 0134 1293 8074 0001
    Deschis la Banca Comerciala Romana (BCR)
    CIF: 30700367
    Detalii de plata: participare eveniment Octombrie 2013
    Suma de plata pentru cele 5 zile: 250 lei.

    Dupa ce efectuati plata, asteptam e-mail cu detalii pentru completarea facturii (suma platita, pentru cine ati platit si datele pentru completarea facturii- datele PFA / firmei sau CNP-ul vostru si adresa etc.). Aceste date sunt obligatorii pentru inscriere, iar toata lumea va primi chitanta si factura fiscala.


    Pentru detalii suplimentare, puteti suna la unul dintre numerele de telefon:
    0720 880 482
    0760 958 128
    0741 774 839.
    sau pe e-mail: [email protected], [email protected]

    Va multumim si va asteptam cu drag!

    Echipa Asociatiei CAROUSEL PROJECT

    13.10.2013, 22:51:34