Forum: Locuri & Evenimente Bizarre Bazaar, targul de handmade, la Craiova, din 6 septembrie

  • bizarrebazaar
    bizarrebazaar

    Bine va regasim!

    Daca vi s-a facut cumva dor de dansurile cu papusi nebune, cantarile la umbra artezienei si, mai ales, de bijuurile si celelalte minunatii facute chiar de mana omului talentat, va dam o veste buna: Bizarre Bazaar se intoarce, cu editia a III-a!

    6, 7 si 8 septembrie vor fi zilele in care cei in cautare de lucruri indraznete si nastrusnic mesterite vor avea satisfactia sa le admire, incerce si, evident, contracost, sa si le insuseasca, pentru ei sau pentru cei dragi. Locul de desfasurare a Bazaarului oltenesc va fi tot English Park, Craiova. Programul de probat, privit in oglinda, negociere, achizitionare si, optional, sustinere a unui minirecital la un instrument cunoscut, va fi intre orele 09.00 – 19.00, in fiecare dintre cele 3 zile.

    Oferta imbelsugata va va tenta in mod sigur, asa cum ii sade bine olteanului plictisit de Turcii si Grecii, la inceput de toamna rodnica. Veti gasi in Bazaar de la bijuterii realizate din diferite materiale, la posete, articole de incaltaminte si imbracaminte, obiecte de decor, felicitari, aranjamente florale, si, nu in ultimul rand, creatori pe cat de trasniti, pe atat de talentati.

    Asadar, pentru cei obositi de atata vara, bancutele umbrite ii asteapta la o margica si-o maslina de pret!
    Pentru cei interesati sa se inscrie la expozitie cu obiectele realizate handmade, oferta este la fel de generoasa: organizatorii le vor pune la dispozitie, pe parcursul celor trei zile, mese si sevalete, le vor oferi gustari si alte surprize. De asemena, vor fi mediatizati in presa locala si centrala, iar cei care vor veni din alte orase, vor avea cazarea asigurata. Sunt 35 de locuri dipsonibile, iar data limita de inscriere este 25 august.

    Acestea fiind spuse, va asteptam cu drag in English Park, intre 6 – 8 septembrie, la cea de-a III-a editie Bizarre Bazaar!

    Pentru alte informatii, puteti suna la numarul de telefon 0736 388 722 sau ne puteti contacta pe adresa de e-mail: [email protected].

    La buna revedere!

    16.08.2012, 17:34:05