Forum: Orice altceva Black Friday
artemiza.designMa lamureste si pe mine cineva, cum aflu magazinele care aplica reduceri in cadrul "black friday"? Cum dau cautare, sau unde le gasesc?
21.11.2012, 22:08:43
AlexidaHandmadeMare dreptate ai, desi ai pus o intrebare!
21.11.2012, 22:34:06
Si eu am crezut ca va fi ceva mai organizat evenimentul. Pe pagina de Facebook, Breslo spune ca lista completa va fi afisata abia vineri, pana atunci suspans! Iar pe Breslog, sunt insirate doar cateva magazine din cele peste 250 inscrise, ceea ce nu consider a fi corect fata de restul inscrise, e ca si cum sunt mediatizate doar acelea, desi in mailul de invitatie este promisa o mediatizare intensa a tuturor magazinelor participante pe parcursul intregii saptamani.
Am sa-mi inchei comentariul aici, am comentat acelasi lucru si pe Facebook, nu mi-a raspuns nimeni, asa ca nu vreau sa deranjez pe nimeni mai mult decat am facut-o deja.
O seara buna tuturor!
cutiisifelicitariSi eu imi puneam aceeasi intrebare ???
22.11.2012, 11:59:04
beadshopCred ca lista de produse va putea fi accesata doar incepand cu ora 0, practic atunci va incepe efectiv Black Friday. Eu urmaresc si alte site-uri pentru Black Friday si asa se procedeaza si acolo....deocamdata mister :)
22.11.2012, 12:15:17
AlexidaHandmadeDaca tot e un asa mister nu trebuiau sa mentioneze nici un magazin participant, insa pe Breslog sunt mentionate cateva dintre ele.
22.11.2012, 12:29:08
Iar nemultumirea mea vine din faptul ca in mailul de invitatie la acest eveniment este mentionat urmatorul lucru " Magazinele care participa vor fi prezentate pe o pagina speciala, mediatizata intens pe parcursul saptamanii viitoare".
Dar acum saptamana a trecut, nu ne ramane decat sa asteptam ziua de maine si sa speram ca anul viitor va fi mai bine.
BresloBuna,
22.11.2012, 12:53:13
Pagina e mediatizata, nu magazinele in sine. Asta e regula la campaniile Black Friday.
Se dau cateva indicii, se construieste suspans pana vineri, si atunci se elibereaza toate informatiile.
Da, pentru participanti s-ar putea sa nu para drept ca am mentionat cele cateva magazine pe blog, insa ele fac parte din grupul celor mai vizitate si indragite de pe Breslo.
Anuntarea lor va atrage mai multi clienti pe pagina campaniei, deci implicit si in magazinele voastre.
Sunt mici trucuri de marketing care nu au nicio legatura cu preferintele personale.
Ai dreptate totusi, la anul va fi totul mult mai mare. Acum ne-am hotarat din scurt sa il organizam. Chiar si asa, vedem ca prinde bine, si estimam ca in ziua de vineri vom avea destul de multa actiune pe Breslo.
Tinem pumnii!
Succes tuturor, si dati si voi vestea mai departe!
Pe Facebook am pregatit o poza pe care puteti sa o setati ca avatar daca vreti, sau macar sa va taguiti pe ea: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=536113566417162&set=a.536113546417164.136490.109076202454236&type=1&theater
carmenneu nu pot sa vad nimic...:(
22.11.2012, 16:48:28
bijouxdemonangeCe anume nu poti vedea Carmen?
22.11.2012, 20:21:42
user61482Ei...Curg comenzile? :)) Mai avem juma' de zi :) Chiar sunt curioasa daca s-a simtit ceva, dar cred ca cel mai indicat e sa vorbim maine pe tema asta. In orice caz, multumim Breslo pentru campanie.
23.11.2012, 14:50:47
Breslochc.handmade s-a simtit, uite aici: www.breslo.ro/blog/cum-a-fost-primul-black-friday-pe-breslo
27.11.2012, 18:05:35