Forum: Suport Breslo breslei
AmiraHandmadeBuna! Am nevie de ajutorul vostru, mi-a expirat magazinul si as vrea sa il redeschid cat mai curand! As dori sa sa cumpar breslei prin mandat postal dar am citit ca trebuia facuta o comanda in prealabil care expira in 24 de ore iar de la posta mi s-a spus ca plata se va face in 48 de ore. Cese intampla daca trimit banii si intre timp expira comanda? Va multumesc!
15.07.2013, 22:53:15
JewelryDepotNu este nici o problema ca va expira acea comanda, aceea este utila pentru ca tu sa afli datele si contul in care trimiti banutii, precum si codul acela de identificare. In momentul in care plata a fost primita de catre Breslo, se va redeschide magazinul.
15.07.2013, 23:58:23
Sper ca te-am lamurit!
Alexa
user61482O metoda foarte rapida - aproape instantanee ar fi plata prin paypal. Dureaza doar cateva minute pana cand bresleii intra in contul Breslo:)
16.07.2013, 10:10:19
AmiraHandmadeVa multumesc pt lamuriri, sunt noua pe aici si nu am stiut ca am optiunea de a trece magazinul pe "vacanta" si am fost socata sa descopar ca a expirat, de abia astept sa imi reiau activitatea. Mult succes in continuare si multa inspiratie!
16.07.2013, 10:58:49