Forum: Orice altceva breslo 6 ani
user4039Breslo, nu imparti bomboane pt aniversarea de 6 ani?
06.11.2014, 20:19:11
Si magazinul meu va face in curand 6 ani...deci am fost aici de pe la inceputuri. Adevarul este ca unele lucruri s-au schimbat de atunci (dupa parerea mea, multe doar la inceput)...dar mai bine face Breslo statistica.
Ce imi doresc de la breslo dupa 6 ani? (dar fara sa mai treaca altii 6)
Pai asta cam e scris la topicul de idei si sugestii...dar nu se vad prea multe dorinte implinite. Asa ca cel mai mult si mai mult...vreau:
-butoane de reducere
-aplicatie Breslo
-sa nu se mai reposteze produse la infinit de unele magazine, sau daca sunt raportate sa se ia masuri. Nu mi se pare corect, exista un regulament de unii respectati, de altii nu.
-sa nu mai vad poze luate de pe alte siteuri si puse in diverse magazine cu titlul: "se realizeaza la comanda"
-sa nu mai vad produse aduse de pe alte siteuri/din alte tari...care nu sunt nici handmade si nici vintage.
-sa se faca oferte si pentru cei ce sunt de mai mult timp pe site, nu doar kit-uri pentru incepatori.
-concursurile Breslo sa fie anuntate din timp, (cel aniversar are 11 zile la dispozitie si mi se pare putin fata de importanta evenimentului).
-publicitatea pe siteul Breslo a devenit putin cam scumpa dupa parerea mea... mi-as dori o data pe luna sa avem acces la publicitate pe prima pagina gratuit. (dar pentru acest serviciu sa nu creasca taxa magazinului, sa fie pur si simplu un cadou :D )
-si vorbind de cadouri, macar 1 data pe an, un giveaway gratuit pentru fiecare :)) Si din cand in cand un share pe fb Breslo al paginilor de fb al diferitelor magazine. Adevarul este ca e la fel de important pentru tine Breslo, cum este si pentru noi, ca noi sa crestem.
Cam atat pentru moment...
Alte dorinte indraznete?
AlexidaHandmadeAi un mare LIKE de la mine!!!
08.11.2014, 23:38:02
vintage78LIKE la fel de mare si de la mine !
09.11.2014, 15:20:17
Thezora:) mult like!
10.11.2014, 21:46:49
ArttimeIntru totul de acord + upload multiplu :)
11.11.2014, 05:54:29
GradinaSecretaBine punctat! Subscriu. E foarte important ca Breslo să ofere anumite bonusuri pentru loialitate magazinelor vechi.
11.11.2014, 11:02:42
leonardaAdevarat,foarte bune idei,sunt de acord ,subscriu si eu.Like,like,like.....
11.11.2014, 18:51:20