Forum: Suport Breslo breslo.com
delica15buna ziua,
15.08.2012, 11:03:43
azi mi-am propus sa aplic pt. breslo.com, dar dau "request an invite" si nu se intampla nimic, nu se deschide niciun formular, etc. s-a terminat perioada de aplicare?
streganici mie nu mi se deschide !
16.08.2012, 12:00:59
gemsgems"2. Cand imi primesc invitatia?
16.08.2012, 17:53:40
Pana pe 1 august vom face tot posibilul sa raspundem tuturor cererilor, in ordinea in care au fost depuse."
www.breslo.ro/blog/lansam-breslo-international
Deci banuiesc ca s-a terminat perioada de aplicare, de mult. :)
delica15mie nu mi se pare benefic sa impui o data limita de inscriere. cred ca ar trebui sa fie accesul liber, ca doar asa e si pe piata libera. vii cand poti, stai cat te tine, supravietuiesti sau pleci. inteleg ca breslasii sunt o casta...dar nu mi se pareau o casta inchisa.
17.08.2012, 00:32:32
gemsgemsSite-ul e la inceput. Trebuie mai intai testat, banuiesc. Si in stadiul asta oricum nu accepta pe toata lumea care aplica. ;) Au facut o selectie. Eu, de exemplu, nu am primit invitatie. :P Stiu ei mai bine ce fac. ;) Cand s-o deschide pentru toata lumea merge cine vrea. :)
17.08.2012, 09:17:57
CinnamonClovesIn postul de pe blog echipa a scris ca in faza de testare nu poate intra toata lumea de o data, dar vor deschide accesul treptat pe masura ce progreseaza programarea site-ului. In final va avea desigur oricine acces.
19.08.2012, 20:25:33
BresloInscrierile sunt deschise mereu. Dar da, pentru a putea controla mai bine site-ul cat e inca in beta, am decis sa dam invitatiile treptat.
24.08.2012, 14:16:16
A fost o problema cu butonul de request pentru cei ce folosesc Opera. Daca vi se mai intampla, incercati va rugam cu alt browser (Chrome, Mozilla, etc.), si dati-ne un semn.
mssdelilahsi eu astept o invitatie..... pe cand?
28.08.2012, 12:23:08
BresloBuna,
28.08.2012, 12:49:34
Invitatiile le dam treptat, pentru a putea controla mai bine platforma cat inca e in stadiul beta. Le veti primi in curand si voi, pe mail.
Cand le primiti, tineti va rog cont de faptul ca veti fi printre primii membri ai noii comunitati. Va rugam sa ne ajutati sa dam tonul cum trebuie, si sa mentinem un nivel ridicat al calitatii postarilor pe Breslo.com
Incercati sa aveti cat mai multa grija la prezentarea produselor voastre, si sa faceti in asa fel incat sa puteti fi mandri de absolut tot ceea ce postati pe noua platforma. Acolo unde e cazul, ne-am bucura daca ati reface fotografiile produselor voastre, folosind o lumina mai buna si un fundal care sa le puna mai bine in valoare.
Multumim pentru tot, si mult spor!
Echipa Breslo
bibidesignsal!
29.08.2012, 09:17:33
nici eu n-am primit invitatia, desi am aplicat chiar in ziua in care am primit mesajul care anunta deschiderea site-ului... :(
si, apropos, ma lamuriti ce inseamna "format beta"??? doar pt cultura mea generala... :)
bijouxdemonange@bibidesign nici eu n-am primit aprobarea :)
29.08.2012, 18:24:10
Format beta inseamna o versiune test externalizata a unui produs, soft, aplicatie, etc. (vom face referire simplu ca produs)
Prima faza a unui produs, este faza alpha, aceasta fiind o versiune de test internalizata, la care au acces angajatii companiei (si uneori prietenii si familia acestora), pentru a-i verifica eficienta, corectitudinea, functionalitatea, eventualele erori, etc.
In faza a doua, beta, produsul este dat spre verificare unor utilizatori din afara cercului de productie, deci clientilor, numarul acestora fiind insa limitat, restrans, de cele mai multe ori. Aceleasi lucruri ca in versiunea alpha sunt urmarite, ca de altfel si raspunsul clientilor la produs.
Dupa aceasta faza, urmeaza formatul final, care va fi disponibil tuturor, aceasta varianta fiind si cea mai eficienta si completa.