Forum: Suport Breslo Breslo Financiar - data la care se face plata

• Nedeia
    Nedeia

ce se intelege prin data la care se face plata? data la care eu fac transferul online, sau data la care banca proceseaza plata?

De exemplu, eu vreau sa cumpar azi 10 breslei. Azi e sambata, zi ne bancara. Cel mai probabil, plata va fi procesata luni, 28 noiembrie. Care este data corecta? Daca fac plata pe 28 noiembrie, dar dupa cut-off-ul bancii, plata se va inregistra in urmatoarea zi bancara (plata facuta de mine dupa ora 18:00 , vineri, va fi procesata abia luni, daca si numai daca luni e zi bancara).

Evidenta ca, in functie de banca ale carei servicii le folosim si eu si Breslo, transferul poate dura intre 1 si 3 zile, deci daca aceea este considerata ziua de plata , nu o pot estima nici asa in mod corect.

Ramane ca eu sa inteleg ca ziua in care se face plata este ziua in care eu fac tranzactia online. Dar nimic din textul de pe Financiar nu ma ajuta sa fiu 100% sigura. Ma poate ajuta cu o lamurire cineva din staff-ul Breslo?

Multumesc!

26.11.2011, 11:27:48
  • Nedeia
    Nedeia

Nu ma poate ajuta nimeni cu aceasta informatie?

28.11.2011, 08:24:21
  • Nedeia
    Nedeia

de asemenea, ce se intampla daca specific data platii ca fiind maine, dar, din motive independente de mine, platesc peste 3 zile? sanctiuni, eroare la plata etc.?

28.11.2011, 08:25:03
  • Breslo
    Breslo

Buna dimineata,

"Data la care se face plata" este data la care o generati din meniul Financiar.

Daca, accidental, nu puteti face tranzactia in aceeasi zi, va rugam mai generati una, in ziua in care chiar depuneti banii.
    Inregistrarea celei generate anterior si neonorate va fi vizibila in contul dumneavoastra ca nefinalizata, pentru un numar de zile, dupa care se va sterge automat.

O saptamana frumoasa,
    Echipa Breslo

28.11.2011, 11:06:00
  • blanitza
    blanitza

Vreau sa fac astazi plata la ghiseul bancii dvs., special pentru a se vedea in contul dvs. chiar astazi suma achitata. Am vazut ca acordati o reducere de 10 % pentru un numar de peste 100 breslei cumparati, si-as vrea sa profit de acest bonus. Intrebari :
    1. Daca iau fix 100 de breslei, se acorda reducerea, sau trebuie sa iau 101?
    2. La ce curs apreciati azi 1 euro? Stiind ca 1 bresleu=0,25 euro, trebuie sa-mi dau seama la cat se ridica suma pe care o voi scrie in casuta. Eu platesc lei, iar dvs. imi luati taxa in breslei, al caror cost mi-l dati in euro. Cam aiurea treaba asta, 1000 de socoteli...
    3. Ce politica de bonusuri aveti pentru magazine, tinand cont de vechimea lor? In urma cu ceva timp, ati spus ca veti gasi o varianta de recompensa a fidelitatii magazinelor, in functie de vechimea lor.

30.11.2011, 13:15:19
  • Breslo
    Breslo

In meniul Contul meu>Financiar veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie. Testati-i functiile.

Puteti incepe sa generati o plata prin depunere la ghiseul bancii. In al doilea panou, cel intitulat "Suma de plata" se vor calcula automat toate transformarile. Nu uitati sa generati si codul unic al platii, in momentul in care va hotarati.

Nu am implementat inca sistemul de bonusuri pentru vechime. Cel mai probabil o vom face la inceputul anului viitor. Acesta va functiona pe principiul celui de-al 13-lea salariu. Adica la 12 luni achitate pe Breslo, veti primi un bonus de un numar de breslei.

30.11.2011, 14:50:28
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Gabi, din cate am vazut eu... la 100 de breslei fix ai 10 breslei bonus :)

poti testa, in casutele alea, sa vezi exact ce ai primi daca ai plati suma x

de ex 109 ron pt 100 breslei+10 breslei bonus

deci cursul pt ziua de azi este 1.09 ron

30.11.2011, 15:08:03