Forum: Suport Breslo breslo pe blogger?

• EllasPlace
    EllasPlace

Am văzut pe unele bloguri personale a căror proprietari au magazin pe breslo un badge cu adresa magazinului. Cum pot să îmi fac şi eu un badge cu breslo?

14.08.2011, 13:36:03
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

uite aici, in imagini:

https://lh4.googleusercontent.com/-pyoqU-id3n0/TkkOfPVy1MI/AAAAAAAAFdw/hDn8m90_FxI/s800/minibreslo1.jpg

apesi pe minibreslo din bara de jos si ti se deschide o fereastra de unde configurezi badge-ul si realizezi codul

Il poti publica si direct pe blogul personal, dand click pe iconita de la blogger din aceastsa fereastra

https://lh4.googleusercontent.com/-brRT_9yT1XY/TkkOf0pf-zI/AAAAAAAAFd0/8RKmYwI4Qoo/s800/minibreslo2.jpg

sper sa-ti fie de folos!

15.08.2011, 15:19:51
  • peafowlady
    peafowlady

Pe wordpress parca nu merge. Doar pe blogspot. Sau cel putin la mine n-a mers de cate ori am incercat sa-l activez.

15.08.2011, 21:57:48
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

nu prea ma pricep la wordpres...de fapt deloc... nu am stat niciodata sa aflu cu ce se mananca! Deci habar n-am de ce nu merge activat in wp

Am incercat si eu acum si observ ca dupa ce dau copy paste la cod in widgetul de pe wp ii dau salveaza, pe blog imi apare doar sigla breslo cu directionare catre pagina principala Breslo

Si verificand in blocul widgetului ...vad ca de fapt nu este acelasi cod pe care l-ams alvat eu...

15.08.2011, 23:13:00
  • EllasPlace
    EllasPlace

Multumesc mult! Functioneaza :)

16.08.2011, 19:16:24
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

din pacate wordpress.com nu acepta bucati de cod third-party, asa ca acolo nu va merge MiniBreslo.

Blogger si Wordpress.org, precum si orice alte platforme care accepta cod third-party ar trebui sa fie ok.

16.08.2011, 21:48:35
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

pe blogger merge fara probleme :)

de wordpress.com nici nu stiam...pana ieri :p

16.08.2011, 23:07:27
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

adica nu stiam ca merge sau nu pe el...nu ca nu stiam de el :)))

16.08.2011, 23:07:55
  • peafowlady
    peafowlady

Nasol. : ( ... Oh well : )

17.08.2011, 10:37:25
  • aluriaspirit
    aluriaspirit

Multumesc pentru idee! Eu pana acum am avut doar o iconita facuta special pe cromatica blogului meu (Blogger), cu link spre Breslo ;). Nu stiam de widgetul special. Acum l-am pus si arata un pic mai profesional, hehe.

11.10.2011, 11:28:36
  • CasaHanu
    CasaHanu

legat de wordpress.com, chiar nu se poate face in nici un fel sa mearga linkul cu minibreslo? e asa dragalas. eventual daca vreti eu as putea sa scriu celor de la wordpress sa le cer suport dar nu prea stiu sa le explic. s-a abandonat proiectil ptr wp-isti?

07.11.2011, 23:02:01
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

CasaHanu, wordpress.com nu accepta nicun fel de cod third-party (adica bucatele de cod scrise de altcineva care se pot implementa intr-un blog sau site). MiniBreslo este un asemenea cod third-party.

Nu e vorba de suportul Breslo, ci de faptul ca politica si platforma wordpress.com nu accepta aceste third-parties. Probabil pentru ca exista platforma wordpress.org, care permite astfel de coduri, dar este contra cost.

Nu putem modifica nimic la minibreslo ca sa mearga pe wordpress.com si ma indoiesc ca scriidu-le lor va avea vre-un efect. Ei merg pe ideea ca cine are nevoie de coduri third-party trebuie sa foloseasca wordpres.org si sa plateasca taxa respectiva.

08.11.2011, 19:18:35
  • floringa
    floringa

Salutare
    MiniBreslo funtioneaza si pe platforma Wordpress foarte bine doar pe baza codului oferit de breslo.ro. Mare atentie la varianta de Wordpress pe care o folositi; incercati un update.

28.08.2013, 11:29:38