Forum: Suport Breslo Breslo pe Facebook
forHOPEBuna ziua dragilor,
20.12.2011, 12:48:05
Eu, din fire, sunt o persoana taaaare curioasa...(unii stiu asta:-p) si tocmai de aceea as dori sa va intreb, cum as putea vedea ce persoane au dat Like magazinului meu? ma refer la persoane cu conturi pe Facebook. Aveti idee caci eu habar nu am...
Multumesc!;)
camelia.handmadeDin cate am observat, poti vedea cine a dat like magazinului doar daca esti logat cu contul tau de facebook si in cazul acela, iti arata doar persoanele care se gasesc si in lista ta de prieteni, pentru ceilalti, scrie "and X others", probabil din ratiuni de privacy? Nu stiu sigur, poate gresesc :D
20.12.2011, 13:14:53
CinnamonClovesCu plugin-ul de FB nu poti vedea cine a dat like decat daca fac parte din lista ta de prieteni. E ceva ce tine de privacy policy a FB.
20.12.2011, 16:48:25
forHOPEAha...eu nu vad ca scrie decat numarul de persoane care au dat Like magazinuli meu; in schimb, pot vedea persoanele care au dat Like altor magazine de pe Breslo...in concluzie: raman cu curioziatea...Multumesc oricum!:-*
20.12.2011, 19:00:59
CinnamonClovesDesigur, poti sa vezi si cine a dat Like altor magazine daca fac parte din lista ta de prieteni :) Daca nu, nu, doar numarul.
20.12.2011, 22:56:55
carmennbuna dimineata!pentru ca v-am gasit aici,va rog sa-mi spuneti un cont unde as putea depune,dupa cum am promis cativa banuti in contul fetei frumoase cu id ,,forHOPE".pentru ca am avut o comanda,mica,doresc totusi sa ajut si eu cat pot...astept...
21.12.2011, 03:27:25
zuzuflorPai eu zic sa-i scrii personal Dianei, intra in magazinul ei forHOPE si te duci pe contact si ii scrii un mesaj. E cel mai indicat asa! Sarbatori fericite!
21.12.2011, 15:06:11