Forum: Suport Breslo Breslo,raspunde,e vreo problema?

• cactusulalbastru
    cactusulalbastru

Chiar daca este vreo problema nu cred ca ar trebui sa ne lasati sa vorbim singure pe aici!Pentru a ne activa magazinul trebuie sa stam pe dinafara fix 5 zile lucratoare?In regulament ziceati ca la bani prin mandat postal se asteapta MAXIM 5 ZILE .Ce ar fi sa nu mai fie maximul numai la noi,care chiar am crezut in acel regulament care presupune o posibilitate ,sau schimbati Regulamentul;e pacat sa ne mai stresati si cu chestia asta!

09.07.2014, 07:10:16
  • Breslo
    Breslo

Buna,

Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri, iata mai jos cum functioneaza platile Breslo:

Platile catre Breslo sunt procesate in urmatoarele intervale de timp:

max 5 zile lucratoare - pentru plata prin Mandat postal
    max 2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
    max 1 zi lucratoare - pentru plata prin Paypal

Platile sunt confirmate doar dupa ce ajung efectiv la noi.

Daca plata ta nu a fost inregistrata in intervalul de timp corespunzator, te afli in una dintre urmatoarele situatii:

- mandatul nu a ajuns la noi
    - nu a fost completat corect codul comenzii de breslei ce ne permite sa iti identificam magazinul.

Pasul urmator este sa trimiti un mail cu dovada platii pe adresa [email protected], cu subiectul "Confirmare plata BRESLEU-XXXX".

Din acest punct, daca banii au intrat deja in contul Breslo, echipa va procesa plata in momentul in care va va citi mailul. Cererile trimise catre adresa [email protected] sunt rezolvate in ordinea primirii lor.

Zi frumoasa!

10.07.2014, 14:02:37
  • Gc.Atelier.Fiat
    Gc.Atelier.Fiat

buna seara,
    cum sa incarc o poza? ma chinui de aproximativ 1 ora si 27 minute.

18.07.2014, 19:31:25
  • ramonaignat
    ramonaignat

Vezi daca cumva dimesniunea pozei nu este prea mare, posibil din cauza asta. Poza trebuie sa aibe mai putin de 1 MB.

20.07.2014, 07:44:15
  • corina13
    corina13

Incerc de cand mi-am facut cont pe breslo sa citesc articolele ce apar pe blog....dar niciodata nu reusesc sa intru. Azi vroiam sa citesc din categoria "Cele mai noi Articole adaugate pe Breslog" subiectul numit "Magazine noi pe Breslo – Paula.Sumalan" dar, ca de obicei, imi apare o pagina alba. Imi puteti spune cu ce gresesc sau ce se intampla? Multumesc anticipat pt raspuns!

21.07.2014, 15:17:06
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Nu imi dau seama de ce nu ati putea intra, insa link-urile functioneaza.
    Puteti sa faceti un print screen pentru a ne arata?

De altfel, puteti citi articolele si intrand direct in blog (in bara gri de sus dati click pe Interactioneaza si apoi pe Blog). Sau in subsolul paginii mai exista un link direct catre Blog.

21.07.2014, 18:45:32
  • corina13
    corina13

Am incercat de sute de ori ambele variante descrise de dvs pt a putea intra pe blog. Apare ecranul alb si atat....

21.07.2014, 20:13:33
  • Breslo
    Breslo

Trimite te rog un mail pe [email protected], in care sa atasezi si un printscreen cu ceea ce vezi atunci cand intri pe aceasta adresa >> www.breslo.ro/blog/

Acest lucru ii va ajuta pe colegii mei sa identifice problema. Te vor ghida ei mai departe.

Cel mai probabil, tine de versiunea browserului pe care il folosesti. Asigura-te ca este ultima versiune, si incearca sa deshizi blogul si cu alt browser (mozilla firefox, google chrome, etc.) Asa iti vei da seama daca de acolo vine problema.

Zi frumoasa!

22.07.2014, 11:59:38
  • naturesart
    naturesart

Buna ziua

Am tot incercat sa-mi instalez aplicatia My Breslo pe pagina mea de Facebook, dar dupa ce o instalez apar acolo cu totul alte produse decat ale mele. Am vazut ca au mai patit si alte persoane acelasi lucru dar nu am primit inca niciun raspuns din partea echipei Breslo. Va rog, poate reusiti sa ne rezolvati aceasta problema.

Va multumesc anticipat!

26.07.2014, 17:58:47
  • Breslo
    Breslo

Buna,

De obicei, acest lucru se intampla cand aplicatia nu este setata corect.

Trimite te rog un mail pe [email protected], in care sa ne spui care este pagina de facebook pe care vrei sa instalezi aplicatia. Te vor ghida colegii de la tehnic de acolo.

Zi frumoasa!

PS: Deschideti va rugam cate un topic nou pentru intrebari diferite, ca sa le putem identifica mai usor.

30.07.2014, 18:19:04