Forum: Suport Breslo Breslo Starter Kit help!

• MonicaIacovencoJewelry
    MonicaIacovencoJewelry

Am de ceva vreme un magazin de bijuterii din sarma, care functioneaza bine mersi si acum. De putin timp m-a apucat mania crosetatului, asa ca mi-am mai deschis un magazin, pentru ca botoseii crosetati si bijuteriile mele nu creeaza chiar cea mai coerenta imagine atunci cand sunt puse impreuna. Am vrut sa aplic la Breslo Starter Kit, evident, pentru magazinul cel nou si am constatat ca una dintre conditii e sa nu fi avut un magazin activ in ultimul an. Whaaaat?! Ok, banuiesc ca logica ar fi sa nu iti inchizi magazinul vechi si sa iti faci altul nou, la care sa beneficiezi de Starter Kit, dar eu ma consider de-a dreptul nevinovata. Magazinul meu vechi functioneaza in continuare, iar dupa parerea mea magazinul nou are dreptul la oferta asta. Gresesc?

27.02.2013, 16:59:52
  • Breslo
    Breslo

Buna,

Scopul Breslo Starter Kit-ului este de a-i ajuta pe incepatori sa se apuce serios de handmade. Am adaugat regula cu cele 12 luni ca sa ii includem si pe cei care au renuntat, si sa ii incurajam sa isi reia pasiunile.

Tu, din fericire, esti bine stabilita in lumea noastra handmade, deci nu te incadrezi in nici una dintre aceste categorii "defavorizate".

Dar vor urma si alte campanii la care sa poti participa si tu, deci nu e totul pierdut. :)

Zi frumoasa!

27.02.2013, 17:07:00
  • MonicaIacovencoJewelry
    MonicaIacovencoJewelry

Inteleg, am interpretat gresit regulile :)
    Multumesc!

27.02.2013, 19:46:22