Forum: Orice altceva Breslo Starter Kit
ramonavechiuAm aplicat si eu comanda si nu am primit nici un raspuns . As vrea sa stiu daca trebuie sa mai urmez si alti pasi ?
06.02.2013, 18:22:21
Fine.Thingsin aceeasi situatie sunt si eu ! am aplicat luni sau marti si ... nimic pana acum ! cat dureaza sa primim acceptul si datele necesare platii ?
07.02.2013, 16:59:22
nu va suparati, dar trec zilele si pierdem expunerea pt Valentine's Day, apoi e f aproape martisorul, 8 martie ... dureaza si pana ne incarcam magazinul cu produse ...
sincer si cu tot respectul, eu cred ca ar trebui sa va grabiti si voi (echipa breslo) un picut - ca sa ne putem misca si noi in timp util ! altfel ... ratam o buna ocazie de vanzare in primavara asta si-ar fi mare pacat !!
tiny.treasuresFine.Things : si eu am asteptat vreo saptamana sau doua cand am luat starter kit-ul, in noiembrie-decembrie.
07.02.2013, 17:53:41
De ce nu deschizi magazinu pana astepti sa primesti Starter Kit-ul? Nu mai e valabila chestia cu prima luna gratuit?
ramonavechiuEu sunt la inceput de drum si am investit f. mult in materiale si nu am avut nici o vanzare . Ca sa ma adaug produse ar trebui sa investesc din nou in materiale si nu stiu daca se merita. Bagi bani , dar de scos.... De aceea acesta promotie era un avantaj , adica cu acel voucher cump. ceva si ....
07.02.2013, 18:49:39
tiny.treasuresNormal ca Starter Kit-ul iti da unele avantaje. Eu spuneam ca oricum ar fi nu mai prinzi vanzarile de Valentines daca stai dupa Starter. Si ma intrebam de ce Fine.Things nu isi deschide deja magazinul pana i se accepta cererea de Starter.
07.02.2013, 19:25:58
Eu de exemplu asa am facut.... Am deschis magazinu imediat dupa ce am facut cererea. Si dupa aprox 2 sapt am primit raspuns la cerere si dupa alte 2 zile am primit voucherul.
Se specifica si in regulament ca magazinul poate sa aiba maxim 30 de zile vechime.
Fine.Thingsai perfecta dreptate, fata desteapta ce esti !! ms mult pt idee, asa o sa fac - incep sa-l incarc chiar in acest w-e !!
08.02.2013, 11:14:04
te pupacesc si inca o data ms mult !
Fine.Thingstocmai am primit mesaj de confirmare, INSAAAA oferta e valabila doar 24 h !!
08.02.2013, 17:18:40
mai, oameni buni, e vineri, ora 15 - unde sa ma mai duc la ora asta pt a va plati in cont cand toate bancile se inchid la ora 17 ?? iar in w-e sunt inchise, de asemenea ... deci, cum ramane cu termenul de 24 h ore dat azi la ora 17.02 - data la care am primit mesajul vostru ?? pierd starter kit-ul pt asta ??
fiti amabili, va rog, si dati-mi un raspuns ca sa stiu ce am de facut !!
Fine.Thingserata : vineri, ora 17 - nu 15 cum am scris gresit , in viteza si f nervoasa ...
08.02.2013, 17:19:34
Fine.Thingsufff... s-a lamurit, ramane pe luni ! iupiii !!
08.02.2013, 17:24:02
multumesc frumos pt oferta, breslo !!
v-am pupat !
Breslo@ramonavechiu - Ne pare rau dar magazinul tau nu este eligibil pentru aceasta promotie. Promotia se adreseaza doar persoanelor care nu au mai detinut un magazin pe Breslo; magazinul Mariaramona.breslo.ro este/a fost tot al tau.
10.02.2013, 19:04:25