Forum: Suport Breslo Breslo Starter Kit!
IrinaBohemianDanceBuna!
16.11.2012, 17:14:43
In cat timp se trimite emailul de confirmare pentru Brelo Starter Kit?Ieri am accesat pentru a beneficia de acesta,dar nu am primit nici acum emailul de confirmare.Magazinul meu expira pe data de 24.11.2012 si asi dori sa beneficiez de aceasta promotie!!
bijouxdemonangeBuna Irina,
16.11.2012, 17:23:25
Din cate am inteles, daca ai deja magazin pe Breslo de mai mult de 30 zile deschis si activ in ultimul an, atunci nu beneficiezi de acest kit!
Citez din conditii:
Ai deja un magazin pe Breslo:
Magazinul tau trebuie sa aiba maxim 30 de zile vechime.
Nu ai avut niciun magazin activ in ultimele 12 luni.
Se pare ca acest kit este destinat noilor veniti sau celor care vor sa revina pe Breslo dupa o pauza de cel putin un an, de aceea si denumirea de Starter Kit.
Succes!
EvutzaBuna!
17.11.2012, 10:26:17
Mie pe 7 imi expira o luna, adica cele 30 de zile de cand l-am deschis.
As dori sa stiu daca in cazul in care comand acum kit-ul, magazinul mi se reinnoeste incepand cu ziua de 7, sau imediat cum primesc confirmarea..
As pierde 2 sau 3 saptamani de gratuitate daca ar fi sa se calculeze anul din oferta din momentul in care as face comanda, daca as face asta acum..
Multumesc, si o zi frumoasa va doresc!
CinnamonCloves@Evutza, am vazut ca ti-au raspuns colegii pe facebok, dar pentru cine are aceeasi intrebare:
19.11.2012, 16:45:03
Anul gratuit incepe imediat cum primesti comfirmarea comenzii pentru Breslo Starter Kit, dar daca nu vrei sa incepi imediat iti poti pune magazinul in vacanta.