Forum: Orice altceva Breslo - un loc de produse HAND-MADE sau un loc de produse de orice fel?

  • dianathema
    dianathema

    Sunt foarte uimita, in ultima vreme, de multitudinea de produse NON-handmade ce a aparut pe breslo. As vrea sa stiu, mai are breslo.ro specificul de magazin virtual de produse realizate manual? Poate s-au schimbat lucrurile peste noapte si nu mai sunt eu la curent? Nu inteleg de ce mai exista optiunea de a raporta un produs care nu este realizat de vanzator? Daca se doresc exemple de astfel de produse pot reveni cu o lista intreaga, unele chiar din magazinele vanzatorilor DE TOP!
    Sunt curioasa daca sunt singura cu astfel de pareri...

    17.12.2009, 14:06:46
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    In mod cert Breslo ar trebui sa aiba specificul hand-made!
    Ar trebui ca dupa raportarea produselor acestea sa fie sterse. Asta cu siguranta nu impiedica pe nimeni sa relisteze produse non handmade sau sa deschidă un nou magazin si tot asa....din pacate.
    Tot ce pot sa-ti spun e sa continui sa raportezi produsele respective.
    Si ce nu ineleg eu iarăși e de ce se cumpara?? Adica oamenii nu-si dau seama daca sunt handmade sau nu? Fiindca dacă produsele non-handmade nu s-ar cumpăra, nici nu ar mai apărea pe Breslo. Deci presupun ca se vând...

    17.12.2009, 21:25:02
  • zozole
    zozole

    Si eu am avut ceva produse non handmade, dar mi`am invatat lectia si nu voi mai pune niciodata.
    Dar presupun ca optiunea de a reporta produsele poate fi folosita. Oricum, ii multumesc scortisoarei ca intai mi`a atras atentia, nu a recurs la metode mai drastice.

    17.12.2009, 21:29:08
  • 19MM91
    19MM91

    O alta idee ar fi sa promovam si produsele non-handmade, dar de buna calitate. De fapt...in general produsele de ceva mai buna calitate.
    Pana la urma, multi poate si pentru asta intra pe breslo. S-ar putea sa fie o foarte buna oportunitate de a face publicitate unor idei care chiar merita.
    Pot fi promovate produse care se potrivesc cu o atitudine handmade.
    Oricum, deocamdata, singurul criteriu pare a fi ca produsele sa fie facute de mana. Cu cap, fara cap, de mana. Dar eu nu le-as considera pe toate handmade.

    17.12.2009, 21:50:30
  • cocky
    cocky

    eu am ramas uimita zilele trecute cand am vazut un set de cercei dintr-un catalog de cosmetice, adaugati intr-un magazin pe Breslo si intr-o lista de la treasury :| persoana respectiva chiar nu si-a dat seama k,in afara de faptul k nu e corect, o sa se prinda cineva? eu pana acum n-am raportat nici un produs...

    18.12.2009, 00:25:37
  • beadshop
    beadshop

    Si eu am observat ca am raportat produse non-handmade de o perioada buna de timp si nu s-a intamplat nimic cu ele, ba chiar pe unele le-am revazut...in liste treasury :(

    18.12.2009, 00:54:52
  • cocky
    cocky

    la treasury unde am vazut eu, persoana care a facut lista a modificat produsul non-handmade...

    18.12.2009, 07:53:51
  • dodo
    dodo

    Multumesc Cocky si pentru amendamentul tau in lista intocmita de mine dar si acum aici. intr-adevar sunt multe produse care nu-si au locul aici, nici macar in categoria " vintage ". daca bunul simt nu actioneaza atunci ar trebui ca cineva sa aibe competenta de a rezolva aceasta problema.nu-i asa?

    18.12.2009, 08:35:38
  • cocky
    cocky

    dodo, cu placere. aici pe forum, n-am incercat sa te atentionez pe tine, lista ta din treasury a fost ultimul exemplu pe care mi l-am amintit,de asta am mentionat aici. dar tu ai inteles de cand am scris acolo si ai modificat, nu e nevoie sa repet :P

    18.12.2009, 09:04:51
  • beadshop
    beadshop

    eu am vazut mai multe liste treasury cu produse cumparate gata facute si sunt convinsa ca cine a facut lista nu a stiut ...nu cred ca era cea a lui dodo...oricum le-am raportat :)

    18.12.2009, 11:19:21
  • dianathema
    dianathema

    Ma bucur foarte mult ca nu sunt singura care vede aceste lucruri. De fapt banuiam ca sunt multi utilizatori nemultumiti de acest aspect si oarecum intimidati de cei care vand foarte multe produse de acest fel. Sincera sa fiu cred ca solutia cea mai buna e sa fie sterse produsele respective in momentul in care sunt raportate si daca sunt repuse in vanzare, sa se aplice o pedeapsa, de ex. suspendarea contului pentru cateva zile. Eu tin foarte mult la acest site si la ideea de pornire, insa, nu am de gand sa mai raman multa vreme daca observ ca x si y, care vand "chinezarii" sau "turcisme", sunt luati drept mari artisti, ba mai mult au vanzari record. Numiti-o invidie daca va place, insa, unii creatori de-aici chiar isi folosesc mainile, mintea si sufletul pentru a realiza ceva deosebit si nu merita sa fie bagati in umbra!

    19.12.2009, 00:13:03
  • lycurycy18
    lycurycy18

    si eu va sustin foarte tare parerea si sunt dezamagita pentru ca ca aici ar trebui sa fie un loc pentru creatori nu pentru bisnitari:(. Inafara de cei care vand accesorii pentru bijuterii, care e normal sa nu le faca ei, dar ne ajuta pe noi la finisarea produselor noastre cu ele, restul ar trebui sa dispara!

    19.12.2009, 15:34:50
  • Margelute
    Margelute

    Si eu am raportat chiar azi o pereche de blugi la care alte 30 de persoane s-au uitat inaintea mea. Sa vedem ce se intampla: ii sterge cineva sau ii cumpara altcineva. Daca se vand nu mai raportez nimic ca am acest efect: raportez si parca prinde aripi se vinde imediat :)

    20.12.2009, 10:28:17
  • dianathema
    dianathema

    Pana la urma totul se rezuma la a aplica sau nu politica Breslo...

    20.12.2009, 11:34:37
  • juju
    juju

    www.breslo.ro/Shop/snowdrop un magazin de second hand. Eu vreau sa stiu...se ocupa cineva in final...chiar nu aveti bun simt ptr noi, echipa breslo? Am raportat mai multe produse si apar in continuare..nu suntem noi politie aici dar daca macar dam o mana de ajutor de ce nu se iau masuri. In definitiv de ce ne fugariti..in final asta se va intampla. sunteti momentan singura comunitate handmade, insa vor aparea si altele cu seriozitate si profesionalism asa cum dupa a aparut mercador, tocmai etc. Vreti sa deveniti un tocmai.ro? Nimic mai simplu, continuati sa va ignorati clientii si lasati sa devina breslo o troaca de kitch si second hand. Mi-as dori ca oamenii sa gandeasca pe termen lung si nu pe banul de moment, mentalitate ce a inceput a deveni tipic romanesca in ultima vreme.

    12.10.2014, 02:36:35
  • love4felt
    love4felt

    Eu sper ca sunt "prea ocupati" cu imbunatatirea site-ului, sau poate cu ofertele sufocante de publicitate si cu gasirea de locuri pe site unde sa le mai bage si nu au timp sa se ocupe de raportarile pe care le facem, nu ca le ignora in mod deliberat. Pentru ca s-au inmultit peste masura magazinele care vand second hand (sau ce mai am prin dulap si nu mai port) sub denumirea de "vintage", ACEL magazin raportat in nenumarate randuri, care vinde mobilier vezi doamne "vintage" baroc sau mai stiu eu ce in serie, luate toate de pe ebay, exista in continuare fara nicio problema. Si toate astea dupa ce - culmea ironiei - denumirea firmei catre care platim la banca taxa magazinului s-a schimbat in"Fabrica de handmade". Pai e handmade sau chinamade sau e second hand? Echipa Breslo, sa va faceti timp sa rezolvati aceste probleme, ca doar nu vrem sa ajungem un tocmai.ro sau un olx, nu? Eu una vreau sa fiu in continuare mandra ca fac parte dintr-o comunitate de artisti HANDMADE, si deja parca sunt pe un site de bisnita, si cei care au autoritate sa faca curatenie stau cu mainile in buzunar si nu ii intereseaza decat cum sa ne bage pe gat mai multa publicitate tip spam, contra bani grei.

    13.10.2014, 13:25:32