Forum: Orice altceva Buna dimineata la Mos Ajun!

• Jewelswithlove
    Jewelswithlove

In Ajun de Craciun,va doresc tuturor ca Lumina Nasterii Mantuitorului sa va aduca liniste sufleteasca si bucurie.Sa fiti sanatosi si impliniti,cu cei dragi alaturi,speranta si increderea sa nu va paraseasca niciodata si sa va vedeti visurile realizate!
    Craciun fericit!

24.12.2012, 07:20:05
  • corainadori
    corainadori

SARBATORI FERICITE! Sarbatorile sa va gaseasca bine, sanatosi cu toti cei dragi. Sa primiti odata cu colindul lumina in suflete, linistea copilariei si fericirea aceea care o aveati cand gaseati cadourile Mosului si le deschideati adunati cu totii in jurul bradului. Va doresc tuturor tot binele din lume, fericire, sanatate, alaturi de cei dragi. Corina

24.12.2012, 07:31:43
  • carmenn
    carmenn

Sarbatori cu bine,realizari si un An Nou mai bun cu realizari si prosperitate!

24.12.2012, 08:41:00
  • handmadeCouture
    handmadeCouture

Sarbatori Fericite tuturor!

24.12.2012, 11:44:05
  • soso07
    soso07

Mi-as dori acum, in prag de Sarbatori, sa ramanem cu totii in aceasta comunitate ca intr-o familie ! Si sa traim intr-o lume mai linistita ! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi !!!

24.12.2012, 11:58:36
  • carmenn
    carmenn

Multumim Sorina! Sa fie !

24.12.2012, 12:06:00
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Sarbatori cu liniste, pace si bucurie, sa ne fie toti cei dragi aproape, iar daca nu sunt aproape, sa le fie tuturor bine, oriunde ar fi! La multi ani si va multumesc pentru anul minunat petrecut in comunitatea asta!

24.12.2012, 12:11:55
  • ramonaignat
    ramonaignat

Sarbatori Fericite la toata lumea si un an nou mai bun, mai bogat si cu multe impliniri si succese pe toate planurile.
    :) Craciun Fericit :)

24.12.2012, 14:06:41
  • aigile
    aigile

Primiți cu colindul?...
    Ce mult mi-ar plăcea, ca în anii adolescenței, să-mi petrec întreaga noapte de Ajun bătându-vă în poartă cu Colindele Nașterii Fiului lui Dumnezeu!... Nici anii stânși-cunună (de spini, cel mai ades!...)și nici depărtarea care ne desparte, nu-s de partea mea, așa că voi rămîne la tradiționalele urări: să petreceți Crăciunul cu pace și bucurie, înconjurați de toți cei dragi, și Anul Nou să vină peste voi cu belșug de binecuvântări! Love.Li

24.12.2012, 15:52:30
  • cattie
    cattie

Craciun Fericit lumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

24.12.2012, 16:01:21
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Sarbatori Fericite!

24.12.2012, 16:52:21
  • forHOPE
    forHOPE

Sa va fie casa, casa
    Cu bucate noi pe masa
    Mos Craciun cu sacul plin,
    Drumu'n viata cat mai lin,
    Bogatie cata vreti,
    Sanatate pentru toti,
    Iar la anul care vine
    Sa va fie si mai bine.

24.12.2012, 17:16:18
  • blanitza
    blanitza

Sarbatori blande si-un Craciun mititel, da' voinicel va doresc!!!
    La multi ani din toata inima, inspiratie, belsug, sanatate si bucurie, in familia de-acasa, cat si-aici, in familia Breslo!!!
    Iata, inca un an a trecut peste noi, cu bune si cu rele, da' l-am petrecut alaturi, chiar zi de zi, as putea spune, si nu de putine ori aici mi-a fost linistea, si relaxarea si evadarea, asadar, sa traim cu toti fiece zi sustinandu-ne si bucurandu-ne unii pe alti, asa cum a spus Cristos!!!
    CRACIUN FERICIT!!!

25.12.2012, 22:20:46
  • raven
    raven

Sarbatori fercitite, un Craciun linistit! Sa va bucurati impreuna cu cei dragi de Nasterea Domnului, si sa va dea Dumnezeu impliniri, sanatate si bucurii!

25.12.2012, 23:24:20