Forum: Idei si sugestii Buton de raportare situatii neconforme

  • mielena
    mielena

    Draga echipa Breslo
    Va rog sa vizitati topicul www.breslo.ro/Forum/Pe-BRESLO-se-vinde-orice_topic_1720/?p=96, caci incepand de la pagina 96 s-a iscat o disputa asupra eficientei interventiilor invalmasite si a acuratetei gestionarii situatiilor raportate in acest topic.”Pe breslo se vinde orice?!” a pornit cred (si) eu cu cele mai bune intentii, se voia sa pastreze “aerul’ curat pe Breslo “amendand” postarile ilicite, dar a devenit un subiect pe alocuri malitios fara temei (parerea mea!).
    Sugestia este una simpla: implementarea in interiorul platformei a unui buton de raportare a produselor neconforme direct si exclusiv catre administratorii Breslo avizati, fara ca reclamatiile/raportarile si executarile/achitarile sa devina publice. Credeti ca se poate implementa un astfel de buton?
    ----------------------------------------------------
    Iata mai jos o anecdota care poate marca parametrii interventiei mele:
    “Unui soldat roman i-a fost adus un evreu si o frangie cu ordinul “Spanzura-l!”. Reactia lui a fost instinctiva: “Dar de ce? Nici nu-l cunosc!” Cand ordinul a fost repetat, incapabil sa duca la bun sfarsit un astfel de ordin, omul a facut o criza psihica, gasind astfel o solutie morala: si-a pierdut mintile ca sa-si pastreze sufletul.”
    Daca mi-am pierdut mintile si am jignit pe cineva, sa-mi fie cu iertare!
    Multumesc,
    Mihaela Dirvareanu

    15.09.2013, 19:54:58
  • magazinuldemargele
    magazinuldemargele

    Foarte frumos expusa de tine problema, atat in topicul "Pe BRESLO se vinde orice?" cat si aici. Te felicit pentru modul tau de abordare si te sustin cu inceredea ca breslo va reactiona pozitiv si va pune capat neregulilor de pe platforma intr-un mod elegant ... ma refer bineinteles, la introducerea butonului de raportare ;)

    15.09.2013, 20:50:24
  • Breslo
    Breslo

    Butonul de raportare va reveni.

    Insa din cauza faptului ca multi utilizatori abuzau de el, am decis sa il suspendam temporar pana vom gasi timp sa "facem ordine" prin toate categoriile si produsele de pe Breslo.

    Pana atunci, topicul "pe Breslo se vinde orice" isi face cu succes treaba. Nu e nici o rusine in a raporta in mod public produsele care nu isi au locul pe Breslo.

    Un simplu link e suficient. Comentariul e optional — cu tot cu eventuala lui malitiozitate.

    Zi frumoasa!

    16.09.2013, 13:07:53
  • mielena
    mielena

    Salut si multumesc pentru intentia de revenire la butonul de raportare!
    Cand aflati un calendar de implementare cu termene aproximative va rog sa ni-l faceti si noua cunoscut.

    In ceea ce priveste "treaba de succes" am retinerile mele si citez, spicuind din locul cu pricina, de la pagina 74:"Eu sunt un pic dezamagita de reactiile administratorilor" www.breslo.ro/Forum/Pe-BRESLO-se-vinde-orice_topic_1720/?p=74
    apoi " mi se par de prisos raportarile noastre" de la pagina 76
    www.breslo.ro/Forum/Pe-BRESLO-se-vinde-orice_topic_1720/?p=76
    caci "au fost luate si rezolvate pe sarite produsele raportate "- se zice la pag 77!
    www.breslo.ro/Forum/Pe-BRESLO-se-vinde-orice_topic_1720/?p=77.
    Nu vreau sa mai continui citatele caci nu ma vreau apostrofata cu replica "daca nu-ti convine, schimba site-ul!"...Asta poate fi doar alegerea mea...
    ....................
    Nu e rusine in a raporta la obiect in mod public, dar ce ne facem cand raportarile nu sunt pertinente si mai sunt si malitioase? Credeti ca scuzele repara raul facut? Credeti ca imaginea Breslo nu e afectata? Mai mult, acest topic “adulmeca” corectitudinea si respectarea regulilor nu ca valori general valabile ci doar ca interese de grup, caci altfel nu ar gazdui fara ghionturi comentarii care lezeaza drepturile de autor ale tertilor- vezi aici: www.breslo.ro/Forum/Pe-BRESLO-se-vinde-orice_topic_1720/?p=81! si ar respecta deontologia pe care o predica. Sau "etic" nu se raporteaza valorilor universale ci este doar ceea ce convine starii agente in care ne aflam la un moment dat?
    Atentie! Nici eu nu sunt Maica Tereza, deci nu am nici premiul Nobel pentru pace...;)

    16.09.2013, 15:38:52
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Scotand remarcile din context, este foarte usor sa le dai o cu totul alta semnificatie! Cel putin uneia dintre remarcile citate i s-a dat o cu totul alta semnificatie, respectiv una care imi apartine si avea drept scop doar o atragere a atentiei adminului, iar nu un repros ca topicul ar fi fara rost asa cum insinuezi, aspect sustinut si de faptul ca, asa cum am spus in completarea acelei remarci, am ajutat-o ulterior cu lista de nereguli omisa- caci da, se pot intampla si omiteri fara vreo intentie anume si fara a fi o dovada a lipsei eficientei. Drept urmare te rog, sa nu-mi scoti remarcile de orice fel din context si nici sa le dai semnificatii insinuante dupa bunul plac sau pentru a-ti atinge scopurile!
    De altfel, scoaterea din context la nivel temporal este si mai frapanta, avand in vedere ca exemplele date de tine sunt vechi de mai bine de 6 luni jumate, chiar si mai bine de 9 luni... fapt ce le scade semnificativ spre 0 valoarea ca argumentatie valabila!


    Apoi, daca te referi la comentariile off topic referitoare la anumite download-uri, e foarte simplu: fiecare e liber sa faca ce vrea in spatiul personal si atata vreme cat nu intervine in activitatea Breslo (cea disputata aici), nu este de competenta nimanui de aici sa o judece, fiecare fiind singur si direct raspunzator pentru actiunile sale, fiind o chestiune absolut personala! Ma astept sa ma iei la intrebari daca nu cumva traversez strada pe rosu! MDR

    In rest, sustin implementarea butonului de raportare si a unei solutii eficiente de rezolvare a problemei! ;)

    17.09.2013, 07:36:27
  • Jewel.ia
    Jewel.ia

    Încă o idee pe care o susţin. După cum m-am manifestat, dat în stambă pe topicurile "înrudite", nu-i loc de îndoială. Aşa că, dacă e nevoie de dat cu subsemnatul, dau şi eu :)

    20.09.2013, 14:00:21