Forum: Orice altceva Calendar
tonycatSalut,
15.10.2010, 18:33:20
ca tot e rost de "Orice altceva" dati-mi voie sa va impartasesc un gand care m-a traznit ieri cand fiind intr-o librarie admiram noile calendare cu viitorul an, si cu poze haioase cu niste rozatoare care cantau la diferite instrumente sau cu picturi sau cu peisaje. Toate bune si frumoase, cred ca sunt multi care cumpara astfel de calendare pentru ei, pentru familie sau pentru prieteni. Si m-am gandacit asa, nu ar fi fain ca la anul sa gasim un sponsor (poate Breslo sa ajute la asta ??!!) care sa ne ajute sa editam un astfel de calendar cu creatiile postate pe Breslo, dintre cele mai frumoase si mai inspirate , si obligatoriu originale, obligatoriu autentice, eventual facute niste combinatii avand in vedere ca cei care expun aici nu sunt doar creatorii de podoabe, mai sunt si designeri de haine, chiar de interioare, pozele sa fie artistice, nu neaparat cu manechine, sunt sigura ca exista solutii, nu ma intrebati cine si cum sa aleaga, asta e doar un gand, doar l-am "prins" in acest topic poate va "prinde" si la dvs. Nici nu ar trebuie tiparite prea multe numere pentru inceput.
Toate bune , sa aveti spor si voie buna!
cockymie mi se pare o idee buna :) unele luni ar putea avea poze cu manechine, care sa poarte diverse lucrusoare handmade, astfel incat in aceiasi poza sa se regaseasca accesorii de la mai multi creatori... sau o poza cu o camera sa aiba tablouri,lumanari si alte lucruri de pe aici, din diverse magazine (sper k s-a inteles ideea) :) sunt putine luni pt cate lucruri minunate se gasesc pe Breslo ;))
15.10.2010, 21:18:03
CinnamonClovesAsta e o idee chiar buna!
15.10.2010, 23:41:09
O pun pe agenda, s-ar putea sa iasa ceva frumos:) Merci tony!