Forum: Suport Breslo Campanii publicitare pe Breslo

• Evutza
    Evutza

Buna!

Nu inteleg o chestie la campaniile publicitare.

Avem de exemplu urmatoarea prezentare:
    Forum - Coloana dreapta (4 Breslei) 1 Bresleu 3 campanii active / magazin 1 campanii / zi / magazin

Eu nu inteleg la ce se refera faza cu 3 campanii active/magazin sau 1 campanie/zi/magazin..

Intuitia imi spune ca asta inseamna ca pot face reclama la un produs (asta inteleg eu prin campanie) in toate 3 zonele (de exemplu forum, prima pagina..) - asta insemnand 3 campanii active/magazin (3 campanii/magazin = 3 zone) si doar o reclama pe zi la fiecare zona in parte (adica o reclama = un produs sponsorizat, la o zona - de ex. forum, pe zi)

Adica "3 campanii active / magazin" inseamna 3 zone, iar "1 campanii / zi / magazin" inseamna 1 produs sponsorizat pe zi pe o zona.

Am inteles bine?

Imi este neclar la ce se refera faza cu campaniile, 3 sau una activa pe magazin, pe zi...
    M-ar ajuta mult niste lamuriri daca se poate..

Multumesc mult!
    Si noapte buna! :)

07.12.2012, 00:41:05
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

m-ai ametit :)))

deci... da campanie inseamna reclama la un produs (sau mai multe, ai si alternativul, daca doresti, astfel produsele aparand alternativ)

1 campanie/zi in zona X inseamna ca nu poti cumpara mai multe spatii in acea zona intr-o zi. In schimb, poti seta astazi pentru 3 zile viitoare ("3 campanii active") campanii in acea zona. Acest lucru este valabil simultan pentru toate zonele.

Astfel, poti avea maxim 3 campanii intr-o zi (in fiecare din cele 3 zone) si maxim 9 campanii active pe parcursul a 3 zile viitoare ( in fiecare din cele 3 zone).
    daca tragi o linie sub acel bloc, si le aduni vei intelege mai usor.

*zile viitoare inseamna orice zi de maine incepand :P

08.12.2012, 21:13:40
  • Evutza
    Evutza

ok, deci 3 campanii active inseamna setarea unui produs pe 3 zile consecutive in cadrul unei zone, iar o campanie/zi inseamna reclama la un produs intr-o zona pe zi.

Sper ca am inteles bine de data asta! :D

Imi cer scuze de ameteli.. ele reflecta mai degraba ameteala din capul meu, ca nu imi dadeam seama la ce se refera :P Sper ca am inteles bine acum! :)

Multumesc mult, Andra! Apreciez interventia ta! :)
    O seara frumoasa iti doresc! :)

08.12.2012, 21:27:12
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Cu placere!

Ai inteles bine.

"produsul" il folosim ca denumire generica.
    Se pot promova produse diferite in campani, zone si zile diferite :)

09.12.2012, 02:37:04
  • OaiaPrimordiala
    OaiaPrimordiala

buna ziua.
    am promovat un obiect azi printr-o campanie de publicitate de o zi, in centrul paginii principale, adica am platit 3 breslei.
    de ce pana acum nu a fost afisat nici macar o data?
    de dimineata pana acum, am verificat, am tot dat refresh, nimic nu se intampla.
    intrebarea mea ar fi si de cand se pun acele 24 de ore de cand am platit.. de la prima afisare, presupun, asa ar fi corect...
    multumesc,
    Crina.

02.08.2013, 12:46:51
  • shinysmile
    shinysmile

crinushka, daca ai initiat astazi campania, produsul va fi afisat maine (incepand cu ora 00:00)
    campaniile sunt pentru o zi = de la ora 00:00 la 23:59, cel putin asa am inteles eu.
    oricum, daca te duci la campanii www.breslo.ro/Shop-Admin/promote/list, poti verifica in ce zi calendaristica se face afisarea.

*dragute oi*

02.08.2013, 15:23:18
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Buna ziua

Cand ai platit campania?
    Esti sigura ca e campania pentru azi (2 august)?

Verifica, te rog, aici: www.breslo.ro/Shop-Admin/promote/list la rubricile Deschisa si Data Inceput.

Drept raspuns generic: cele 24 ore se pun de la ora 00:00 in ziua pentru care este programata promovarea (data inceput).

02.08.2013, 15:30:33
  • OaiaPrimordiala
    OaiaPrimordiala

ah, scuze.
    e adevarat, are data de inceput pe 3 august!
    insa eu, nevazand acest detaliu cand am platit, am crezut ca se activeaza din minutul platii.
    multumesc :)

03.08.2013, 10:14:53