Forum: Suport Breslo Campanii publicitare
BuburuzacughetuteAu mai fost subiecte pe acceasi tema, insa problema mea nu am sesizat-o nicaieri si cu atat mai mult rezolvarea ei.
02.09.2014, 16:23:40
Acum ceva vreme am vrut sa promovez un produs pe breslo prin intermediul campaniilor active pe care le am in cont (nu breslei). Am ales corect zona(b), am selectat produsul si ziua, insa mi s-au retras din cont breslei pentru promovarea respectiva si nu campaniile pe care le detineam. Am mai avut o tentativa si m-am lasat pagubasa.
Am constatat ca in dreptul campaniilor sunt anuntata ca le pot folosi pentru zona b, iar daca verific toate casutele de la promovare, mi se spune ca pot plati cu breslei si campanii totul in afara de newsletter. Cu toate acestea, daca vrei sa platesti prin campanii nu exista posibilitate de a alege acest lucru, plata facandu-se implicit cu breslei.
Am dat mail echipei inclusiv cu print screen si mi s-a spus ca e posibil sa nu fi selectat zona corect. Am reatasat un altul unde se vedea si zona aleasa, aceeasi situatie, insa de atunci si pana acum(aprox 1 luna) nu mi s-a mai raspuns la mail.
Deci? Cum pot sa beneficiez de campanii?