Forum: Orice altceva Care sunt modalitatile de plata pentru intretinerea siteului?
pisicblueEste pentru prima data cand folosesc acest site mi-am facut un magazin si nu stiu care sunt modalitatile de plata pentru intretinerea siteului!Va rog daca puteti sa imi oferiti cateva informatii
13.03.2012, 10:04:25
LiveUite aici:
13.03.2012, 14:41:21
www.breslo.ro/Forum/Schimbare-Politica-de-taxe-Breslo_topic_6027
BresloInformatii despre taxele Breslo:
13.03.2012, 15:06:38
Bresleul - moneda virtuala Breslo.ro
1 Bresleu = 0.25 EUR
Sistemul de calcul Breslo te va ajuta sa faci transformarile fara sa pierzi timp.
Poti folosi Bresleii pentru a:
- plati taxa de administrare a magazinului dumneavoastra
- promova produsele dumneavoastra in spatiile alocate publicitatii pe Breslo
Poti cumpara un numar nelimitat de Breslei. Beneficiezi de bonusuri daca achizitionezi mai multi.
+5% din valoarea achizitionata, pentru peste 50 Breslei cumparati
+10% din valoarea achizitionata, peste 100 de Breslei cumparati
Tarife
Taxa de administrare difera in functie de tipul magazinului, astfel:
1. Magazine Handmade: 0.5 breslei/zi
Poti lista un numar nelimitat de produse Handmade, si maxim 20 de produse non-handmade. (vintage sau furnituri)
2. Magazine Non-Handmade: 2 breslei/zi
Poti lista un numar nelimitat de produse, atat Handmade, cat si Vintage sau Furnituri.
Exemplu:
Magazin Handmade: 30 de zile = 15 Breslei = 3,75 EUR = 16,35 LEI
Magazin Non-Handmade: 30 de zile = 60 Breslei = 15 EUR = 65,41 LEI
Tipul magazinului poate fi schimbat oricand din meniul Financiar, in rubrica Tipul Magazinului
Metode de plata
Pentru a face o plata catre Breslo, trebuie sa generati o comanda de Breslei, si sa treceti codul ei in detaliile platii.
Veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie pe pagina Financiar.
Din meniul Cumpara Breslei, selecteaza metoda prin care vei sa platesti. Odata selectata modalitatea de plata, se va activa al doilea panou.
Introduceti suma in lei, pe care vreti sa o platiti. Sistemul va face automat transformarea in Breslei.
In al 3-lea panou, introduceti data la care planuiti sa faceti plata, si apasati butonul Salveaza.
Comanda a fost generata. O puteti gasi in tabelul de mai jos, in sectiunea “Comenzile mele - Breslei cumparati”
In coloana “Info plata” (extrema dreapta), apasati pe butonul “vezi”. Se va deschide o fereastra cu toate detaliile de care ai nevoie pentru a face plata.
Platile catre Breslo se inregistreaza in urmatoarele intervale de timp:
max 5 zile lucratoare - pentru plata prin Mandat postal
max 2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
max 1 zi lucratoare - pentru plata prin Paypal
Platile sunt confirmate doar dupa ce ajung efectiv la noi.
Daca plata dumneavoastra nu a fost inregistrata in intervalul de timp anuntat, va aflati in una din urmatoarele situatii:
- mandatul nu a ajuns la noi
- nu a fost completat codul unic ce ne permite sa va identificam magazinul.
Pasul urmator este acesta:
-trimiteti un mail cu dovada platii pe adresa [email protected], cu subiectul "Confirmare plata BRESLEU-XXXX".
"BRESLEU-XXXX" este codul unic generat pentru plata dumneavoastra. Pentru a afla care este acesta, intrati in meniul Contul meu>Financiar
-In partea de jos a paginii veti vedea sectiunea "Comenzile mele - Breslei cumparati"
-Ultima coloana a acestui tabel se numeste "Info plata"
-Apasati pe butonul "vezi" din dreptul platii pe care doriti sa o confirmati. Veti gasi codul pe ultimul rand al ferestrei care se deschide, in dreptul textului "Detaliile Platii"
Din acest punct, echipa Breslo va procesa plata dumneavoastra in momentul in care va va citi mailul. Cererile trimise catre adresa [email protected] sunt rezolvate in ordinea primirii lor.
Respectarea pasilori de mai sus va asigura rezolvarea cat mai rapida a eventualelor probleme. Semnalarea lor in alt mod nu grabeste cu ABSOLUT NIMIC acest proces.