Forum: Concursuri CÂȘTIGĂTORI concurs - De DRAGOBETE, iubește românește!

  • AndreeaBololoiJewelry
    AndreeaBololoiJewelry

    Salut,

    Bine ați venit la premiere! Ne cerem scuze pentru faptul că a durat atât realizarea clasamentului și vă mulțumim pentru răbdare! Încă o dată, dorim să felicităm toți participanții pentru efortul creativ depus și pentru deosebitele lucrări înscrise în concurs!
    Motivul pentru care am întârziat anunțarea câștigătorilor a fost faptul că am găsit niște nereguli la numărătoarea voturilor. Patru dintre conturile care au votat nu au niciun feedback primit (acesta fiind criteriul de validare al conturilor de clienți, menționat în regulament) și pentru că ne dorim ca lucrurile să se desfășoare cât mai corect, voturile lor nu au fost luate în considerare, schimbând total clasamentul. Din această cauză, avem mai mulți câștigători decât ne-am fi așteptat. :)
    Și ca să nu vă mai ținem în suspans, aceștia sunt:

    LOCUL I: Nr. 15 - Peyo (6 voturi)
    și Nr. 63 - 3cot (6 voturi)

    LOCUL II: Nr. 2 - AuraHandmadeArt (4 voturi)
    Nr. 10 - Paula.Sumalan (4 voturi)
    Nr. 48 - Sabine (4 voturi)
    și Nr. 64 - foambubbles (4 voturi)

    LOCUL III: Nr. 1 - AuraHandmadeArt (3 voturi)
    Nr. 14 - TinaAntiloop (3 voturi)
    Nr. 30 - GLD (3 voturi)
    și Nr. 61 - LittleBeauties (3 voturi)

    Au mai primit 2 voturi următoarele creații: 3, 11, 13, 18, 35, 46, 49 și 56
    și câte un vot: 6, 8, 9, 12, 16, 21, 36, 37, 38, 40, 41, 43, 50, 54, 55 și 58.

    FELICITĂRI! În următoarele zile vom definitiva și împărțirea premiilor. Din păcate, nu le mai putem oferi așa cum au fost trecute în topicul dedicat premiilor. Având în vedere situația dată, vom face în așa fel încât să răsplătim toți câștigătorii locurilor I, II și III, pentru munca depusă!

    06.03.2017, 19:02:57
  • Peyo
    Peyo

    Suntem onorati si foarte bucurosi sa impartim locul 1 cu 3 cot. Multumim din suflet tuturor celor care ne-au votat, multumim organizatorilor pentru tematica generoasa .
    Felicitari tuturor participantilor pentru minunatele lucrari!!!

    07.03.2017, 15:56:35
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

    Si NR. 7 a primit un vot!
    Felicitari tuturor!

    09.03.2017, 07:29:27
  • joulibiju
    joulibiju

    Mai intai doresc sa felicit toti castigatorii, dar si organizatorii pentru munca depusa!

    Pentru ca sunt fata strangatoare (cand eram mica strangeam toate suruburile de pe drum) si am adunat tot felul de materiale pana sa-mi gasesc un drum al meu;
    Pentru ca atunci cand deschid o usa la dulap sigur imi cade o punga in cap;
    Vazand ca s-a creat un oarecare impas in legatura cu premiile,
    M-am gandit ca ar fi binevenita o mica sponsorizare constand in diverse materiale cu care eu nu am ce face:

    1. 100 de macaroane de lana pentru impaslit (pe care le-am primit cadou si n-am ce face cu ele);

    2. bucati de piele naturala colorata, fina, de 1-1,5mm grosime: negru, maro, alb, rosu, albastru, verde, bej etc.; nu am foarte multe, eu as da cel putin 3 bucati din fiecare, dar daca solicitantul considera ca vrea mai multe de aceeasi culoare, asa sa fie;

    3.mai multe panglici de organza si saten;

    4. ata de bumbac pentru crosetat, gheme;

    5. ata pentru cusut goblen;

    6. ata subtire pentru tricotat (pentru andrele de 2, 3 sau 3,5), amestec lana -acril, doua sculuri degrade rosu - gri, precum si 5 sau 6 sculuri gri, de aceeasi grosime. Le dau impreuna pentru ca se potrivesc bine culorile;

    7. mai multe margele de nisip si sticla;

    8. mai multe furnituri metalice;

    9. mai multe tuburi de culori pentru pictura in ulei - nu stiu exact cate, trebuie sa fac inventarul.

    Pana diseara o sa realizez si o sa incarc si pozele.
    Destinatia acestor premii va fi stabilita ulterior.

    09.03.2017, 07:49:36
  • joulibiju
    joulibiju

    Ah, uitasem, si nr. 10 - diverse pietre semipretioase.

    Pentru draga noastra prima clienta votanta Pupi, mereu sustinatoare a concursurilor noastre (dar si a mea, inca de la inceputuri), ofer un voucher de 50,00 lei in magazinul meu, de care sa-si aleaga ce pofteste inimioara dumneaei.

    In privinta destinatiei materialelor - premii, intrucat ideea de baza este ca acestea sa fie folosite de creatorii castigatori dupa cum simte si doreste fiecare, o sa-i rog pe acestia sa-si exprime dorinta, dupa vizualizarea pozelor, evident.

    09.03.2017, 08:05:56
  • foambubbles
    foambubbles

    Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor! Multumesc celor care mi-au votat lucrarea! Si multe multumiri oraganizatorilor pentru idee si munca depusa!
    Dar cum am putea sa avem nu doar participanti la concursurile de pe forum, ci si votanti? Macar cei care au participat, ar putea sa voteze (chiar daca nu-si pot vota propria lucrare).

    09.03.2017, 11:37:47
  • LittleBeauties
    LittleBeauties

    Multumesc frumos pentru voturi!
    De acord, trebuie sa facem ceva sa stimulam lumea sa voteze!

    10.03.2017, 13:10:41
  • GLD
    GLD

    Multumesc pentru voturi! Am castigat locul 3! Sunt foarte fericita ca ati votat si ca v-a placut lucrarea mea. Felicitari si celorlalti castigatori! :)

    10.03.2017, 14:26:30
  • AndreeaBololoiJewelry
    AndreeaBololoiJewelry

    @Peyo, foambubbles, LittleBeauties si GLD - felicitari pentru locurile de pe podium, va multumim si noi pentru participare si ne bucuram nespus ca v-a placut tema propusa!
    @joulibiju - tare m-am bucurat de generozitatea ta! Iti multumim! Premiile oferite sunt mai mult decat binevenite si cu siguranta, le vor fi de ajutor castigatorilor!
    @DragomirOctavia - Nr. 7 a primit un vot de la unul din cele 4 conturi nevalide (ale caror voturi nu s-au luat in considerare)
    @Peyo si 3cot - in calitate de castigatori ai locului I, voi veti organiza viitorul concurs. Legat de slaba participare la votare, care este intr-adevar o mica problema - o idee/sugestie ar fi introducerea unei reguli in regulamentul de inscriere in concurs, care sa "oblige" macar participantii sa voteze lucrarile colegilor lor, sa fie implicati pana la capat.

    Si acum, sa anuntam impartirea premiilor. :) Am suplimentat lista initiala de premii cu inca doua si ca sa fie strict mana destinului, ele vor fi acordate creatiilor castigatoare in ordine crescatoare (tinand cont de locul ocupat), in ordinea in care au fost trecute in topicul dedicat premiilor. Ca sa fie mai clar:

    LOCUL I:
    ¤ Peyo (nr. 15) va primi premiile oferite de: Andreea Bololoi Jewelry (o brățară cu mărgele de coral roșu și o inimioară țesută cu sârmă argintată + un inel realizat pe măsura ei, tip bandă, țesut cu sârmă argintată și cu mărgele de nisip roșii) si PushDesign (un voucher de 50 lei în magazin + o surpriză)
    ¤ 3cot (nr. 63) va primi premiile oferite de: Issa (un produs la alegere dintre un medalion/colier lucrat cu tehnica tiffany, cu pisică, print la alegere SAU o iconiță lucrată cu tehnica tiffany, print la alegere SAU un set format din inel și cercei din arici de mare) si Andreea Bololoi Jewelry (o brățară cu mărgele de coral roșu și o inimioară țesută cu sârmă argintată + un inel realizat pe măsura ei, tip bandă, țesut cu sârmă argintată și cu mărgele de nisip roșii)

    LOCUL II:
    ¤ AuraHandmadeArt (nr. 2) va primi premiul oferit de PushDesign (o broșă ''Bufniță'' din piele + un semn de carte cu personalitate)
    ¤ Paula.Sumalan (nr. 10) va primit premiul oferit de Issa (un produs la alegere dintre un medalion/colier lucrat cu tehnica tiffany, cu pisică, print la alegere SAU o iconiță lucrată cu tehnica tiffany, print la alegere SAU un set format din inel și cercei din arici de mare)
    ¤ Sabine (nr. 48) va primi premiul oferit de Andreea Bololoi Jewelry (o brățară cu mărgele de coral roșu și o inimioară țesută cu sârmă argintată)
    ¤ foambubbles (nr. 64) va primi premiul oferit de PushDesign (trei semne de carte cu personalitate)

    LOCUL III:
    ¤ AuraHandmadeArt (nr. 1) va primi premiul oferit de Issa (un produs la alegere dintre un medalion/colier lucrat cu tehnica tiffany, cu pisică, print la alegere SAU o iconiță lucrată cu tehnica tiffany, print la alegere SAU un set format din inel și cercei din arici de mare)
    ¤ TinaAntiloop (nr. 14) va primi premiul oferit de asulikeit3 (un plic caramiziu tricotat manual)
    ¤ GLD (nr. 30) va primi premiul oferit de Elentamente (o pereche de cercei veseli)
    ¤ LittleBeauties (nr. 61) va primi premiul suplimentar oferit de Issa (o brosa)

    Pentru revendicarea premiilor, puteti sa va contactati reciproc, moderator - castigator, si sa discutati termenii de expediere.

    Castigatorilor locului I le revine sarcina de a stabili tema viitorului concurs si de a-l modera, iar castigatorii locurilor II si III vor ajuta la moderare. Fiecare castigator va oferi premii pentru urmatorul concurs.
    Suntem foarte curiosi sa vedem ce ne pregatiti!

    10.03.2017, 18:51:37
  • Pupi
    Pupi

    Păcat că nu sunt suficienti votanți. Eu urmăresc toate concursurile, nu numai pentru posibilitatea de a câștiga, ci pentru bucuria de a vedea creații deosebite. Mulțumesc pentru premiul extraordinar pe care l-am primit și contați pe mine și mai departe. O primăvară minunata vă doresc tuturor. Pupi

    10.03.2017, 20:32:58
  • joulibiju
    joulibiju

    Cu placere, pentru draga doamna Pupi! Macar pe un client votant ne putem baza!

    Ar fi foarte dragut si util daca postarile de pe forum s-ar actualiza mai devreme de 10-14 ore. Eu vad abia acum ( 9,30) postarile de aseara.
    Presupun ca aceasta postare va apare ...diseara...

    11.03.2017, 09:39:33
  • Peyo
    Peyo

    Multumesc Andreea, multumesc PushDesign pentru premii, felicitari tuturor inca o data si sper ca impreuna cu Carmen de la 3cot si celelalte creatoare de pe podium sa avem inspiratie pentru o tematica incitanta asa cum se intrevede a fi aceasta primavara.
    O zi minunata tuturor!

    12.03.2017, 07:28:27
  • 3cot
    3cot

    A fost un concurs deosebit si lucrari pe masura. Felicitari tuturor participantelor!
    Va multumesc. din suflet, tuturor celor care m-au votat dar si moderatoarelor concursului!

    12.03.2017, 15:17:16