Forum: Orice altceva Castigatorii "De la Suflet la Suflet Creator" - Felicitari!
bijouxdemonangeAm reusit sa numar si sa validez voturile, din fericire nu au fost evenimente neplacute, totul a decurs ok, chiar daca unele voturi au fost anulate din pacate :)
02.11.2010, 13:47:57
Premiile sunt:
Premiul I:
Loulou - 16 voturi - www.breslo.ro/Product/Set-bratara-si-cercei-pe-baze-crosetate-cu-aplicatii-de-coral-cristale-perle-de-cultura_232306
Felicitari, trebuie sa recunosc ca esti pe primul loc si in topul preferintelor mele: pentru munca, maiestrie, atentie la detalii!
Premiul II:
andradacristina - vot personal - www.breslo.ro/Product/Bratara-piele--rubine--granate--aplicatie-matase-matase-laminataperle--cristale_232749
Felicitari pentru maiestrie, finete, imbinarea culorilor, atentie la detalii si lucru ingrijit! Si eu si mama, care m-a ajutat in departajare si in alegerea castigatorilor, am cazut de acord ca il meriti!
Premiul III:
client nr. 10 - drxmas2005 -lista o gasiti in topicul cu voturi
Felicitari si multumesc pentru sustinere!
DAr, pentru ca mi-au placut mult mai multe lucrari si pentru ca una dintre ele ar fi iesit chiar pe locul I, la egalitate ca numar de voturi cu Loulou daca nu ar fi fost situatia de a anula din ultimele voturi, ce depasisera perioada de votare, voi mai acorda si alte premii, dupa cum urmeaza:
Premiul I special :
PunctG - 15 voturi - www.breslo.ro/Product/Roua-Freziilor---bratara-lata-tip-catusa_232868 - un cupon in valoare de 60 de lei, netransmisibil, valabil pana in data de 15 decembrie a.c.
Felicitari pentru tot ceea ce faci, lucrarea cu care ai intrat in concurs este intr-adevar superba! Aveti o finete si o maiestrie in lucru deosebita, respirati arta prin fiecare por! Alegerea a fost facuta atat datorita voturilor, cat si datorita preferintelor personale, fiind evident in top 3!
Mentiuni speciale: cupoane in valoare de 20 de lei fiecare, netransmisibile, valabile pana pe 15 decembrie a.c., pentru urmatoarele persoane, datorita lucrarilor deosebite (exemplificate):
Dodo - www.breslo.ro/Product/Inima-de-spiridus-din-Lumea-Culorii_226862 - pentru ca tabloul tau mi-a ramas in inima si-n minte de cand l-ai postat, este o lucrare deosebita care demonstreaza atat iubirea ta pentru lemn cat si pentru tot ceea ce este frumos! Cum spunea nusudesign, care ti-a dedicat o lucrare, ai intr-adevar un suflet de aur si se vede si in acest tablou!
Kjoco - www.breslo.ro/Product/EMO_226336, www.breslo.ro/Product/Act-abstract_226338, www.breslo.ro/Product/Oglinda--cu-trandafiri_226342 - mi-au placut in mod deosebit, foarte fin lucrate si ideile foarte frumoase!
MonicaAlexandru - pentru florile din plastic www.breslo.ro/Product/Flori-din-plastic_228008 si dreamcatcher-ul www.breslo.ro/Product/Dreamcatcher_229275 - deosebit de frumoase si ingrijit lucrate! Felicitari pentru idei, stilul eco-friendly, fotografii si maiestrie!
Kiti, pentru colierul www.breslo.ro/Product/set-NATURAL-GHOSTS_229383 - deosebit ca idee, chiar imi place mult - , aspect si frumusete! si brosele din pietre, indeosebi www.breslo.ro/Product/brose-STONE_229405 care i-a placut foarte mult mamei!
bijouxdemonangeAm uitat sa specific, nu voi mai realiza si posta cupoane in magazin (cum planuisem initial), va voi trimite la fiecare cate un cod special pe care, in momentul comenzii va rog sa il plasati la "trimite un mesaj vanzatorului" sau intr-un mesaj prin mesageria Breslo! Oricum, voi tine minte castigatorii, dar pentru siguranta!
02.11.2010, 13:50:47
Va pup si va felicit inca o data!
Eu plec sa fac niste cumparaturi, vorbim mai tarziu!
Cu drag,
Andra
bijouxdemonangeAm mai uitat ceva ce doream sa specific:
02.11.2010, 13:58:47
Loulou si PunctG, daca doriti si sunteti de acord cu ideea mea, puteti sa organizati impreuna urmatorul concurs, avand in vedere ca impartiti totusi locul I atat datorita voturilor cat si a optiunii personale :)
Felicitari si sper sa va placa idea!
punctGFelicitari Loulou :)) a fost aproape :)) si felicitari tuturor, a fost un concurs pe cinste
02.11.2010, 14:00:44
bijouxdemonangeMa bucur ca v-a placut concursul!
02.11.2010, 14:23:07
Am uitat (cred ca sunt indragostita :)) ) sa justific si premiul III : http://lh5.ggpht.com/_UwIaDCUtcAA/TM_sZGv9nwI/AAAAAAAAEQU/HljgbaRmoVs/s800/client1.png
DeianeiraJewelleryMultumesc mult pentru premiu si aprecieri. Felicitari castigatorilor si participantilor! Tin sa multumesc celor care m-au sustinut dar si celorlalti participanti la vot .
02.11.2010, 14:27:33
Loulou:) Felicitari tuturor castigatorilor!
02.11.2010, 14:56:37
Felicitari Gabriela si Tiberiu - Punct G!
Sa-mi fie rusine! nu am avut timpul si rabdarea necesare sa deschid toate link-urile produselor participante, astfel ca habar n-am avut ca exista si bratara voastra in concurs. Daca o vedeam, o votam, in consecinta, aveati acces la podium cu tot 16 voturi, ca si mine.
:) Va invit sa organizam impreuna editia urmatoare si alaturi de voi mai invit pe cineva, anume pe Mihaela = Andradacristina, pentru ca-mi place tare mult tot ceea ce lucreaza si in mod special mi-a placut bratara cu care a participat, precum si pentru multe multe alte motive... :) personale.
Eu nu am nici o dorinta anume, legata de tema concursului sau de regulament, in plus, am organizat deja o editie a acestui concurs, deci nu tin sa mai conduc una :)
In concluzie, editia urmatoare va avea la carma 3 magazine:
Punct G
Andradacristina
Loulou
Imediat ce vom decide tema si regulamentul de participare, va vom anunta intr-un topic nou.
In incheiere, vreau sa multumesc tuturor participantilor la vot si in mod special celor care au considerat ca bratara mea merita sustinerea lor.
Felicitari Andra pentru editia incheiata, mi-a facut placere sa particip.
Felicitari tuturor concurentilor! va asteptam cu drag si in editia urmatoare.
punctGMultumim Loulou dar si noi daca am fi votat te-am fi inclus in obtiunea noastra :))) si ar fi fost aceeasi situatie, suntem perfect de acord si onorati sa o avem pe Andradacristina la carma.
02.11.2010, 15:11:15
Si noi am mai organizat un concurs si nu am vrea sa impunem o tema, cred ca ar fi frumos sa stabileasca Andradacristina urmatoarea tema.
Vreau sa multumesc mult celor care ne-au dedicat creatiile lor si celor care ne-au votat.
Sa inceapa distractia
Spor in toate tuturor
bijouxdemonangeSuper, ma bucur ca va fi un concurs organizat de voi trei!!! Minunata idee!
02.11.2010, 16:36:16
Eu revin cu o mica rectificare - din graba si din entuziasm ( eram nerabdatoare sa merg sa-mi iau monitor nou) am numarat gresit voturile pt punctG.Cum le explicam si lor in mesaj, de 3 ori am numarat cu pixul pe foaie si de 3 ori mi-au iesit 16 voturi la nr 75.
Din astea am scazut cel anulat, pt ca a depasit perioada de votare.
Am mai numarat inca de doua ori acum (de data asta fara hartie si pix :)) , doar voturile pt nr 75, si apoi si nr total de optiuni ) si mi-au iesit 15 in total pt nr 75.
Nu stiu cum de am numarat de 3 ori gresit, chiar nu era cu intentie - pana n-am terminat de numarat nici nu stiam cine se afla in spatele numerelor .
Greseala mea ca nu am facut suma totala a voturilor inca de la inceput, as fi sesizat diferenta. Adevarul e ca m-am grabit un pic din cauza noii achizitii.
oricum, decizia mea ramane finala, chiar si asa, fiind doar un vot diferenta din punctul meu de vedere tot pe locul I ar fi fost si tot as fi acordat premiul I Special. Daca era diferenta mai mare, atunci alta era situatia. :) Si cum spunea si Loulou, are votul ei, deci e perfect :)
Deci, felicitari tuturor castigatorilor si abia astept noua provocare!
lancaFELICITARI Loulou, punctG si andradacristina!!!!
02.11.2010, 16:46:01
suuuper cistigatori, o sa urmeze un concurs pe cinste!!
felicitari si celorlalti concurenti, aici nimeni nu pierde, dar din pacate sint doar citeva premii :)
io recunosc ca ma holbez atent la produsele concurente si asta ma ajuta de cumpar (adica sa toc banutzii cu folos, pentru sufletul meu :P)
abia astept sa vad ce iese din capul a trei creatori care-mi sint foarte dragi :D!! o sa fie un concurs, traznet!!!
si sa nu uit ... Andra, esti taaare! te pup!
lancaaaa, am uitat sa felicit pe cei cu mentiuni speciale: dodo, kiti, monicaalexandru si Kjoco. mereu uit cite ceva important :D mai ales ca minunatul colier a lui kiti, pentru care am salivat pe monitor de cind l-a postat, imi va impodobi mie decolteul :)
02.11.2010, 16:50:29
haideti, sa traiti, ca sinteti tari!
Rostogolfelicitari tuturor!
02.11.2010, 17:01:23
Multumesc bijoux pentru mentiune :) esti foarte generoasa
JewelswithloveFelicitari tuturor castigatorilor,Andrei pt organizare si breslasilor pt participare!!!!
02.11.2010, 17:07:05
kitiMultumesc Andra atat pentru aprecieri cat si pentru premiu.Desi nu au fost votate, atat pietrele mele cat si micile fantome au avut succes si deja de ele se bucura alte persoane.Acest lucru il confirmi si tu prin premiul acordat si ma impulsioneaza sa le lucrez in continuare.Inca o data multumesc.
02.11.2010, 17:19:31
serbani.bijouxFELICITARI, FETELOR!!!
02.11.2010, 17:53:41
LoulouDraga Kiti, m-am apucat sa numar voturile :)) ca sa vad de ce spui tu ca nu ai fost votata.
02.11.2010, 18:01:10
Ei bine... ai fost votata!
Produsul tau cu nr 27 a avut 9 voturi, cel cu nr. 29 a avut 1 vot
In concluzie, eu consider ca au fost destul de bine primite si apreciate de catre votanti.
Daca doriti, pot posta aici toata numaratoarea voturilor... doar sa-mi spuneti!
bijouxdemonangeLoulou, daca ai numarat si tu voturile si ai un pic de timp, chiar te rog sa postezi toate voturile! Si eu aveam intentia, insa nu mai am cand! A trebuit sa finalizez o comanda si dupa ce mananc, fug repede la posta ca sa pun coletul si sa ridic coletele mele ce ma asteapta cam de multisor sa-mi fac timp! Apoi nu stiu cand ajung acasa si de maine iar la munca :(
02.11.2010, 18:05:55
Multumesc!
LoulouPrimul numar reprezinta codul alocat produsului, al 2-lea numar, reprezinta numarul de voturi.
02.11.2010, 18:22:12
Au fost 180 de voturi validate, aici sunt numai cele validate.
2 Count 1
6 Count 3
7 Count 9
8 Count 1
9 Count 3
10 Count 5
12 Count 3
15 Count 8
17 Count 4
20 Count 2
21 Count 4
22 Count 1
23 Count 4
24 Count 3
25 Count 8
26 Count 3
27 Count 8
29 Count 1
31 Count 3
33 Count 1
34 Count 3
39 Count 1
40 Count 1
41 Count 2
42 Count 7
44 Count 2
45 Count 4
46 Count 2
47 Count 2
53 Count 5
54 Count 6
56 Count 16
57 Count 1
58 Count 5
59 Count 6
63 Count 1
64 Count 2
65 Count 5
66 Count 3
67 Count 11
68 Count 1
70 Count 2
71 Count 1
75 Count 15
76 Count 1
Grand Count 180
PS :)) Punct G a avut un vot invalid, deci eram totusi la egalitate, iar daca ii votam si eu, erau pe primul loc!
LoulouAsa, ca eu intrasem sa- raspund Luminitei si m-a deturnat Kiti :)
02.11.2010, 18:35:22
lanca draga, iti multumesc foarte mult si ma bucur ca-ti place trio-ul format :)
Din fericire nu sunt doar cateva premii, noi fiind trei, concursul va abinda de premii ;) . Ba suntem chiar 4 ca Punct G sunt 2 :))
Cum a scris si Mihaela in topicul noului concurs, nu avem premiile, sunt in stadiul de proiecte, dar incet incet vor aparea... si speram ca va vor placea :)
lancawow, Loulou, chiar va fi spectaculos, iar stau pe breslo in loc sa-mi vad de treaba :P:)))))))
02.11.2010, 19:15:15
parca mi-ar veni si mie sa deschid un magazin pe breslo, da' nu am nici o sansa cu ce concurenti sint pe acilea :D ... ma intreaba lumea de ce nu-mi port propriile creatii si le port pe ale altora, iar eu ii trimit aici :P:D
havinfelicitari fetelor! tuturor: castigatori, participanti, organizatoare!
02.11.2010, 20:20:27
forHOPEFelicitari tuturor castigatorilor!!! Si bravo pentru minunatele creatii pe care le-ati facut!!!
02.11.2010, 20:39:16
blanitzaA fost un concurs absolut superb, o spun cu mana pe inima ca nu era zi in care sa nu vin repede sa verific ce noi piese au mai intrat in concurs, la fel si expunerile si dedicatiile mi-au placut extrem de mult!!! Sunt mandra de felul ireprosabil in care a decurs concursul - BRAVOOO - pentru castigatori/castigatoare, pentru superbele creatii prezentate, si pentru organizatoare - Andra!!! Ffff frumos!!!
02.11.2010, 21:29:36
dodoDraga Andra iti multumesc pentru tot de la creatiile tale care intotdeauna exprima parte din sufletul tau, la concursul inedit si pentru premiul acordat.
02.11.2010, 22:14:05
Felicitari premiantilor, tema anuntata este o provocare si anunta un concurs interesant.
Multe piese deosebite inspirate de oameni care-si lasa ceva din ei cu fiecare postare.
bijouxdemonangeMultumesc Loulou pentru postarea numaratorii voturilor!
02.11.2010, 22:36:10
Si multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase!
Spor la lucru pentru noua tema! Eu deja imi fac planuri si schite :p
kitiLoulou ma refeream la pietre nu la fantome.Cand am spus ca n-au fost votate nu m-am referit la magazin care a primit per total 11 voturi ci la brosele de piatra.Oricum este o problema atat de minora incat nu este cazul sa-i dam atata amploare.
03.11.2010, 07:04:56
artemiza.designKiti, eu am votat "gavele".
03.11.2010, 11:31:12
KilyenJozsefSe poate ca am intirziat putin, dar nu de tot.
05.11.2010, 17:51:39
Multumesc foarte mult si pentru voturi si pentru gestul lui Andra!