Forum: Suport Breslo categorii in magazin
bijuteriicarmenam incercat sa fac ordine in magazin sa fie mai usor de vazut produsel ,am facut mai multe categorii si leam aranjat in portofoliu,totl este ok acolo dar in magazin nu apar,am incercat sa dau cautare pe murano de ex,nici macar nu apar la vanzatori,ce pot sa fac?am dat cautare pe lichidare de stoc ,nici acolo nu apar ,deci nu stiu cum pot fi gasita si vanzarile sunt in consecinta ,fac ceva gresit?
05.11.2012, 08:44:20
CinnamonClovesCarmen, daca apar in Portofoliu dar nu in magazin inseamna ca stocul este 0. Daca produsele sunt disponibile pentru vanzare schimba stocul in 1.
05.11.2012, 14:12:08
Daca te referi la produsele din categoria "lichidate de stoc" de la tine din magazin, acolo sunt vizibile 78 de produse: www.breslo.ro/Shop/bijuteriicarmen/lichidari-de-stoc_31237
Produsele dintr-o categoria nu apar la cautari pentru numele categoruiei. Pentru ca un produs sa apara la rezultatele cautarii, cuvantul cheie trebuie sa apara in titlu, in descriere SAU in etichetele produsului.
Daca dai cautare dupa numele tau la vanzatori/magazine, te gasesti: www.breslo.ro/Search/?searchQuery=bijuteriicarmen&searchType=sellers