Forum: Suport Breslo categorii magazin
MargeluteCum bag un produs nou adaugat in categoria in care doresc? Cand merg la categorii magazin imi apare lista de categorii, dar nu pot vedea ce are fiecare in ea si nu apar produsele care nu sunt in nicio categorie. Nu pot decat sa sterg sau sa modific denumirea unei categorii.
09.02.2013, 13:47:36
Si mai vreau sa spun ca mi se pare mai greu de navigat printre categoriile care acum se afiseaza ca intr-un tabel decat inainte cand se deschidea frumos o lista.
ada76Apasa acolo la adauga un produs pe fara categorie si-ti va afisa toate categoriile alese de tine. Selectezi pe cea potrivita si ai scapat. e mai usor ca inainte.
09.02.2013, 14:20:56
madascraftingsIncearca de aici: www.breslo.ro/Shop-Admin/products/list . Produsele fara categorie vor avea trecut - fara categorie - . Dai click pe asta si vezi daca iti apare o lista cu categoriile tale si apoi o alegei pe cea dorita
09.02.2013, 16:27:22
MargeluteMultumesc, Madacraftings!
09.02.2013, 17:17:21
Inteleg ca se lucreaza la site, ca printre alte modificari de forma produsele nou adaugate nu apar. Mi s-ar parea corect sa fim anuntati.
bijouxdemonangeDaca nu ai categoria pe care o doresti, mergi in Optiuni Avansate -> Categorii in Magazin si o creezi.
09.02.2013, 17:17:43
sau direct link aici: www.breslo.ro/Shop-Admin/advanced/category
IrinaBohemianDanceAm aceeasi problema ca si Margelute...Nu pot introduce noile produse in categorii,iar in categoriile deja existente nu se pot vedea produsele!!!Nu pot decat sa sterg sau sa modific denumirea unei categorii.De altfel,din greseala am sters categoria"cercei" ,am reintrodus-o,dar nu pot pune produsele in aceasta categorie!!!!
09.02.2013, 20:05:57
IrinaBohemianDanceSi inca ceva... Am postat un produs de aproximativ 15 min in magazin si ma uit ca nu apare absolut deloc in "Cele mai noi produse listate" si nici in categoria Bijuterii .unde de altfel ar trebui sa fie...
09.02.2013, 20:10:43
MargeluteBijouxdemonange, tocmai asta spuneam ca nu se poate. Daca tu reusesti as vrea si eu, dar cum spuneam nu am putut decat din lista de produse, am urmat linkul dat de madascraftings si am pus categoria pe care am vrut-o pentru ultimul produs adaugat.
09.02.2013, 20:47:54
Irinaindira, asa ar trebui sa incerci si tu.
bijouxdemonange@Margelute...
09.02.2013, 22:35:35
eu am completat raspunsul lui madascraftings. Ea ti-a raspuns deja cum sa rezolvi problema, nu am spus ca eu as fi reusit altfel, ci doar am mentionat ce se face cand nu ai categorie pt produsul tau (sau al altcuiva).
Am facut asta tocmai pentru a lamuri intreaga problema cu categoriile, constienta fiind ca vor aparea intrebari si in aceasta directie, totul fiind altfel acum in ceea ce priveste categoriile.
.
Cu toate astea... nu toata lumea citeste raspunsurile, inainte de a posta nemultumiri si nelamuriri, desi sunt date, si nu e cazul tau, Margelute, nu la tine ma refer!
Asadar,
@ Irinaindira, repet mecanismul Categoriilor:
Pentru a baga un produs intr-o categorie, mergi in Produse-> Lista mea de produse si selectezi categoria in care vrei sa apara fiecare produs in - pe coloana Categorie : ori ai "fara actegorie "ori o categorie deja selectata, sa-i zicem "categoria x" dai click pe "categoria x"/"fara categorie" si din meniul derulant selectezi categoria dorita.
In acelasi mod in care poti selecta Pretul, Stocul, Profilul de Livrare.
Daca vrei o categorie noua, o creezi in Optiuni Avansate, aici gestionezi categoriile: adaugi, stergi, le ordonezi si le editezi.
IrinaBohemianDanceMultumesc frumos!
10.02.2013, 01:15:55
O seara frumoasa!
CrystaDesignmultumesc, ada, acum m-am prins si eu :)
11.02.2013, 09:45:16
love4feltEu am o intrebare: e ok daca un produs apare la mai multe categorii? De exemplu, am o categorie "flori din lana impaslita", si produsele de acolo vreau sa le bag si in alte doua categorii: brose si coliere... e ok? Sau un produs trebuie sa fie doar intr-o singura categorie?
11.02.2013, 22:31:32
love4feltEdit, gata m-am prins ca nu pot alege decat o singura optiune cand selectez categoria.
11.02.2013, 22:38:51