Forum: Suport Breslo catre Echipa Breslo - rog confirmare plata - magazin expirat
TemiraDecoDetin magazinul Temira Deco si am efectuat o plata prin transferr bancar din BRD Ploiesti catre dvs.in data de 30.09.2013. Magaziunul imi expira pe data de 04.10.2013. Am trimis catre dvs. doua e-mailuri in data de 01.10, respectiv 03.10.2013 pentru a-mi confirma plata , insa nu am primit niciun raspuns. Magazinul meu incepand de astazi este expirat si nu am niciun raspuns .
04.10.2013, 08:34:23
Rog sa ma ajutati .
BresloBuna,
04.10.2013, 09:14:56
Motivul pentru care nu a fost procesata plata pana acum e ca nu am avut cum sa corelem plata ta cu magazinul tau. Vad ca ai trimis acum si dovada platii pe mail. Colegii mei o vor procesa imediat cum ajung la ea.
Pe viitor:
Fiecare comanda de breslei facuta pe Breslo are un cod de forma BRESLEU-XXXX care se genereaza automat, si pe care il gasesti in sectiunea "info plata", in dreptul fiecarei comenzi din rubrica Financiar.
Acest cod ne permite sa ne dam seama cine a platit pentru ce. Tu momentan ai trecut SITE BRESLO la detaliile platii, in transferul pe care l-ai facut. Daca la urmatoarele plati treci corect codul, nu ar trebui sa mai fie intarzieri.
Zi frumoasa!
max 2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
max 1 zi lucratoare - pentru plata prin Paypal
Platile sunt confirmate doar dupa ce ajung efectiv la noi.
Daca plata dumneavoastra nu a fost inregistrata in intervalul de timp anuntat, va aflati in una din urmatoarele situatii:
- mandatul nu a ajuns la noi
- nu a fost completat corect codul comenzii de breslei ce ne permite sa va identificam magazinul.
Pasul urmator este sa trimiteti un mail cu dovada platii pe adresa [email protected], cu subiectul "Confirmare plata BRESLEU-XXXX".
Din acest punct, echipa Breslo va procesa plata dumneavoastra in momentul in care va va citi mailul. Cererile trimise catre adresa [email protected] sunt rezolvate in ordinea primirii lor.
TemiraDecoOk,am inteles . Pe viitor nu se mai repeta. Multumesc pentru raspuns. Mai trebuie sa va dau ceva date ?
04.10.2013, 10:14:19
claudyuam dat si eu o comanda sambata si as vrea sa stiu daca sa confirmat
21.10.2013, 18:55:44
user61482Claudyu, ai dat comanda pentru un produs , sau comanda pentru breslei ( vrei sa-ti deschizi magazin sau esti cumparator? )
22.10.2013, 13:03:43
Aici sunt foarte multe magazine, trebuie sa contactezi magazinul unde ai facut comanda pentru a intreba daca s-a confirmat sau nu comanda ta.
deadbunnyincSalut
29.10.2013, 12:22:57
in 27.10.2013 a expirat magazinul, astazi 29.10.2013 am cumparat Breslei(16). Desi scrie ca am 16 breslei in cont continua sa spuna ca magazinul este Expirat. Nu ar trebui sa se reactiveze la incasarea banilor pe breslei?
Am platit prin PayPal iar codul BRESLEU-XXXXX era inclus.
Am comenzi pending, am nevoie de acces la magazin, va rog
BresloBuna,
29.10.2013, 16:51:43
Bresleii se retrag automat de sistem in timpul noptii, deci maine dimineata il vei gasi activ, cu produsele la locul lor.
Seara frumoasa!