Forum: Orice altceva CAUT MODERATOR CONCURS "Zodiacul Breslo - Berbec "
bijouxdemonangeVin cu o propunere-rugaminte!
16.03.2012, 22:20:32
As vrea sa continuam concursul Zodiac, dar intr-un altfeld e format! In sensul ca... vom avea cate un concurs pentru fiecare zodie in parte, desfasurat pe exact perioada care guverneaza zodia respectiva!
Urmatoarea zodie este Berbec, prima de altfel din ciclul zodiilor si va incepe pe 21 martie. Mai sunt doar cateva zile!
Tiparul il avem deja, regulamentul va fi adaptat noilor circumstante, foarte mult de munca pana atunci nu ar fi! dar dupa... incepe distractia :D Practic putem demara concursul si apoi sa completam cu premiile si juriul...
Ceea ce am eu nevoie este o persoana care sa ma ajute la
- organizare si moderare
- formarea juriului
- gasirea sponsorilor
- atragerea participantilor
- promovare
- alte lucruri legate de concurs
Nu trebuie sa fie neaparat zodia Berbec :))) Si munca nu o faceti de unul singur, voi fi si eu activa!
Daca sunt mai multi doritori sunt doua variante:
- ori putem realiza mai multe sectiuni - ceva in genul Concursurilor Anotimpurile
- ori vom avea moderatori programati pt viitor
Rasplata:
- aceasta munca este una voluntara, nu implica o rasplata sigura, o facem pentru noi insine si pentru ceilalti artizani! Din propria experienta: sunt foarte multe lucruri bune de invatat si folositoare!
Oricum, vom discuta mai multe apoi!
Sunt deschisa la propuneri si idei!
Multumesc!
Andra
P.S. Mai revin cu idei, mi-au fugit cateva, nu mai stiu ce mai vroiam sa spun :)))
gemsgemsDaca zici ca e de invatat, ma bag si eu! :D I'll do my best!
16.03.2012, 23:13:31
bijouxdemonangeEste! Inveti sa (te) organizezi, sa te perfectionezi, sau cauti idei noi, sa prevezi situatii, sa ai vedere de ansamblu, sa devii obiectiv, sa iti faci contacte hihihi si lista poate continua!
17.03.2012, 00:09:35
Deci, avem primul moderator!
:p
Poate facem pe mai multe sectiuni :p
Ma gandesc la o sectiune de accesorii- brelocuri, amulete, huse, etc tot felul de chestii care sa fie facute pentru zodii pt a fi purtate in permanenta (in geanta, buzunar, etc) :-?
la una de obiecte decorative....
Ce ziceti?
andysim2005Cum spuneai ? Organizare, perfectionare, idei noi... vreau si eu ! Daca nu este un impediment ca sunt mai noua in breasla (oficial, ca neoficial sunt vreo doi anisori de cand lucrez) atunci pot si eu da o mana de ajutor. Si ca sa continui o idee a ta Andra, ar putea fi trei sectiuni pentru fiecare zodie (conform celor trei decade), fiecare sectiune putand sa se refere la un anumit tip de creatii: mici gadgeturi gen brelocuri, amulete, etc, asa cum spuneai / obiecte decorative pentru casa, masina, birou, etc / bijuterii. Iar fiecare sectiune sa se desfasoare pe timpul celor 10 zile aferente, ar fi prea complicat? Si, ca sa ne cunoastem mai bine, eu sunt Simona Andrei (de la asta vine andysim).
17.03.2012, 01:34:05
bijouxdemonangeUfff iti scrisesem mai devreme mai mult dar... a picat site-ul...
17.03.2012, 02:25:36
ziceam ca nu e problema ca esti oficial noua, n-are nici o legatura! Oricum, la ce frumuseti afci tu... felicitari!
Vom avea 3 sectiuni, asa cum le-ai descris tu bine! Vom pune la punct detaliile zielel acestea, pe privat hihi astfel incat miercuri sa avem totul pregatit :P
Mai asteptam un moderator :D
Legatd e decade: ar fi ideal, insa, e si timpul o problema, trebuie luat in calcul si aspectul asta, mai ales ca pt unele proiecte trebuie materiale noi...si dureaza :D
carla69N-aveti somn?Ma pun si eu pe lista
17.03.2012, 07:57:35
andysim2005Multumesc pentru accept Andra si pentru felicitari. Daca tie iti plac inseamna ca are rost sa continui. Da-mi de veste ce si cum si ne straduim sa facem totul cat mai bine. Carla, asa si trebuie, sa ne roada preocuparea la orice ora, hihihi...
17.03.2012, 12:30:40
bijouxdemonangeHihi
17.03.2012, 16:15:03
Deci Alina, Simona si Carla sunteti moderatorii urmatorului concurs!
Vorbim pe mail cel mai bine!
Pup!
carla69Deci ...cu capul inainte,daca tot e vorba de berbec!!!
17.03.2012, 17:04:39
bijouxdemonange:)))))
17.03.2012, 17:11:07
huxleyE o idee minunata Andra, bravo fetelor care se implica!
17.03.2012, 17:34:46
bijouxdemonangeDa, Adela! Te asteptam si pe tine pe viitor! hihi
17.03.2012, 19:47:20