Forum: Orice altceva Ce e asta?

• IGFashionDesign
    IGFashionDesign

www.breslo.ro/Product/Bolero-crosetat_363102

www.breslo.ro/Product/Bolero-crosetat-Ysa-201_361210

2 fotografii identice in 2 magazine diferite cu locatii diferite.

10.05.2011, 07:54:05
  • isabela200578
    isabela200578

Ha-ha-ha-ha
    Ce disperare pe lumea asta.Si eu care tocmai ma uitam in primul magazin...

10.05.2011, 08:31:30
  • isabela200578
    isabela200578

Una din adrese o fi a mamei sau surorii...

10.05.2011, 08:33:01
  • IGFashionDesign
    IGFashionDesign

eu doar am cautat produse mov sa fac o galerie si se pare ca amgasit cu indestulare

10.05.2011, 08:47:56
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

:)))) foarte tare :))))))))

e posibil sa fie ori aceaasi persoana in spate...ori al doilea magazin sa fie facut....din lipsa de ocupatie, ca sa nu spun altceva :D

10.05.2011, 10:34:13
  • ElvenRose
    ElvenRose

Propun sa ne facem cate 2-3 magazine cu aceleasi produse. Asa, la orice cautare ne vor gasi ! Glumesc, evident. Am ramas blocata cand am vazut galeria mov ...

10.05.2011, 12:31:21
  • carmentobias
    carmentobias

Aha,deci aveam dreptate...e aceeasi vanzatoare? :D Hmm,probabil profita de 1 luna gratis... :(

10.05.2011, 13:13:13
  • Denny
    Denny

Buna, fetelor!
    Pentru a elucida misterul, mi-am permis un drept la replica, pentru ca unele mesaje, chiar daca sunt indreptatite, par un pic rautacioase.

10.05.2011, 19:29:47
  • Denny
    Denny

Intr-adevar, adresele Denny si Ysa imi apartin, numai ca cea de-a doua a fost creata pentru altcineva, ale carei fotografii nu am reusit sa le incarc deoarece depaseau dimensiunea acceptata ( asa a fost setat aparatul foto) si trebuie mai intai sa le transform in PhotoScape , etc., operatiune ce necesita ceva timp.

10.05.2011, 19:30:31
  • Denny
    Denny

Pentru a profita de o luna gratis, asa cum bine a intuit carmentobias, am incarcat cateva din fotografiile mele, fara sa mai verific daca le-am postat si in magazinul meu . Intr-adevar impresia nu era tocmai placuta, de aceea am indreptat aceasta eroare.

10.05.2011, 19:30:58
  • Denny
    Denny

Ma bucur ca v-am cunoscut, v-am vizitat magazinele, apreciez ceea ce faceti , va felicit si va doresc multa inspiratie si muuuuulte vanzari in continuare. Stiu ca IGFashionDesign are magazinul meu la "favorite" si ma bucur foarte mult, pentru ca si ea este una din "favoritele" mele si nu cred ca a vrut careva sa fie rautacioasa, ci doar a atras atentia la ceva ce era "de mirare".

10.05.2011, 19:31:31
  • Denny
    Denny

Multumesc oricum pentru publicitatea pe care mi-ati facut-o !

10.05.2011, 19:31:52
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Cred ca si-a dat seama ca pe Breslo nu se vand crosetatele si asa si-a deschis cateva magazine ca poate -poate,dar din punctul meu de vedere si daca deschide 30de magazine nu va vinde pentru ca marfa de gen nu este cautata pe Breslo.

10.05.2011, 20:17:38
  • Live
    Live

Aveţi un strop de răbdare! Femeia a postat mesaj, dar nu a mai scris pe forum şi mesajul este la moderare. Am vorbit cu ea pe privat şi pare un om care nu are nicio intenţie rea.
    Nu înţeleg ce vrei să spui, Croşeta-fermecată! Cum adică nu se vând croşetatele pe Breslo?

10.05.2011, 21:18:17
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Nu se vand asa cum se asteapta cei care-si deschid increzatori si cu avant magazine pe Breslo cu crosetate-tricotate .Parca nu se stie asta ?!
    Abia vinzi o caciulita la cateva luni,iar cei care au comenzi mai dese au comenzi de la prieteni sau cunoscuti.
    Eu am renuntat la magazin ca era pierdere de vreme -99 % din vanzari au fost la cunoscuti nu pe Breslo .

10.05.2011, 21:27:13
  • Live
    Live

Culmea e că toate produsele croşetate pe care le-am vândut pe Breslo s-au dus către necunoscuţi. :)) Oi fi avut io baftă mai multă, nu ştiu ce să spun...:) Oricum, doamna din spatele magazinelor mai sus încriminate pare un om foarte ok, o să vedeţi când are să-i apară comentariul. Nu cred că merită să fie lumea răutăcioasă cu ea...:)

10.05.2011, 21:33:06
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Eu nu am spus o rautate ,ci am facut o constatare .

10.05.2011, 21:34:26
  • Live
    Live

La modul general am zis, croşetă cu muscă pe...pălărie!:P :))

10.05.2011, 21:44:14
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Cu musca... la palarie!
    Eiiiii!Una lume e asa de sensibila ca nu mai stiu cum s-o dau ca se interpreteaza si se trezeste cineva care sa se simta deranjat ca i sa parut ........si de asta am facut precizarea.

10.05.2011, 21:48:05
  • Live
    Live

Mai bine-ţi şedea c-o floare la pălărie!:))

10.05.2011, 21:53:58
  • IGFashionDesign
    IGFashionDesign

@Deny
    In prima faza cand am vazut produsele identice.....
    am zis frate inca una care fura pozele.
    Nici nu ma gandeam ca e aceiasi persoana.
    Nu a fost cu intentie rea........ dar erau acelasi poze si preturi diferite.
    Spor la crosetat.

@croseta-fermecata
    Pe Breslo cel putin chestiile mele crosetate se vand .... si mai nou la greu.
    In primul an nici eu nu am prea vandut.
    Dar asta nu inseamna sa renunti la ceva care iti place.
    Vanzarea produselor nu tine de gama ci de produsul in sine.... calitatea lui si pretul avantajos. Nu zic ca produsele tale nu sunt calitative, sa nu ma intelegi gresit. Chestia e ca daca te bagi pe o gama tre sa o diversifici, sa ai produse pentru toata lumea..... si sa lucrezi, indiferent de ce zic cei de langa tine si concurenta.
    Eu consider ca pentru fiecare produs al meu se gaseste un stapan.
    Si acuma sa fiu rautacioasa tocmai am luat o comanda de 16,5 mil pe Breslo.... si ma voi intalni personal cu clienta sa le livrez .... si nu sunt singura care primeste astfel de comenzi mari pe parte de crosetat.

11.05.2011, 07:46:09
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Ioana iti multumesc pentru incurajari si spor lalucru!
    La crosetat nu am renuntat ,am renuntat la Breslo ...momentan.
    Ma gandesc serios sa-mi redeschid magazinasul si cine stie poate o sa fie cu noroc.

11.05.2011, 08:08:45
  • Live
    Live

16,5 milioane??????? IG, la treabă!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Să dea Domnul să tot auzim de astfel de comenzi! Ăsta ar fi semn că se mai mişcă ceva în ţara asta. Doamne-ajută!:)

11.05.2011, 10:11:25
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Crosetatele nu se vand la greu din cate am vazut ,au fost doar comandate de un sau o consumatoare de etnobotanice in timpul liber.
    Imi pare rau de munca si timpul vostru cat despre ,,client''bine ca nu o sa-l cunosc vreodata ca m-ar fi tinut minte si m-ar fi pomenit.
    Rusine sa-i fie dezaxatei !

19.05.2011, 15:00:20