Forum: Suport Breslo Ce fac daca un vanzator nu raspunde la mesaj?
elenaeu2003Buna ziua! Sunt relativ noua aici si mai mult ca sigur nu stiu exact cum sta treaba. :) Am ales optiunea de Contacteaza Vanzatorul inainte de a face o comanda pentru ca vreau sa stiu daca transportul il face si prin curier, dar nu-mi raspunde. Mai este vreo modalitate de contact?
30.07.2013, 11:02:03
What to do what to do?
Va multumesc.
Elena.
DayElena,eu as zice sa faci comanda,vanzatorul te va contacta cu siguranta,pentru ca tu,fiind noua,nu ai rating,deci sigur va dori sa confirmi comanda.Si discutati atunci :) Spor la cumparaturi !!
01.08.2013, 22:21:47
LiaancaSi eu am facut comanda de o saptamana si nu am primit nimic.
16.08.2013, 10:59:07
I-am scris un ,mesaj vanzatorului,dar nici un raspuns.
O fi in concediu,sau nu mai are produele pe stoc ?
In ambele variante ar fi trebuit sa anunte pe site.
Cineva nu-i serios as zice eu.
Pacat,pentru ca sunt multe produse frumoase,dar eu nu mai am curaj sa fac alte comenzi.
ramonaignatE cam ciudat sa faci comanda si sa nu primesti nici un semn din partea vanzatorului.
16.08.2013, 14:03:36
Sunt intr-adevar destule magazine care sunt in concediu, asta e o cauza posibila.
elenaeu2003Revin cu un update. Vanzatorul meu era in concediu si, imediat ce a revenit, mi-a raspuns. A si ajuns comanda facuta si sunt super incantanta.
16.08.2013, 14:14:55
Totusi, intr-adevar, ar trebui sa existe o optiune care sa anunte clientii cand un vanzator e plecat si nu poate onora comezi. Daca e ceva urgent, cum a fost la mine, moare omul de stres (exagerez, evident :) ) pana primeste un raspuns.
Va multumesc mult pentru ajutor!
Elena.
user61482Da, ciudat sa nu primesti raspuns. Plus ca daca stii ca pleci in concediu, iti poti seta magazinul ca fiind " in vacanta " sau poti posta la descrierea magazinului acest lucru :(
16.08.2013, 14:51:59
Da, din pacate nu afecteaza doar vanzatorul in cauza ci si pe ceilalti , cum pot sa-mi dau seama din comentariile de mai sus ... :( Trist :(
LiaancaAs vrea sa stiu daca pot anula comanda.
16.08.2013, 22:29:57
Exista un termen limita- dupa care o comanda neonorata se considera anulata ?
Pentru ca am gasit tot pe Breslo,ceva asemanataor si nu mai vreu sa astept pana primesc un raspuns de la vanzator.
Dar nici nu as vrea sa comand doua produse semanatoare
Multumesc pentru raspuns.
user61482Din cate stiu, comanda o poate anula doar vanzatorul. La rugamintea cumparatorului sau de comun acord... :(
16.08.2013, 22:42:13
Eventual ai putea sa-i trimiti un mesaj si sa-l anunti ca nu mai doresti produsul / produsele , si sa-i explici si de ce . Odata si-odata tot va citi mesajele.
Bafta!
LiaancaMultumesc.
17.08.2013, 22:46:22
Asa am sa fac.
LiaancaAm primit raspuns de la vanzator.
19.08.2013, 12:51:38
Asa ca problema s-a rezolvat in final,.....amiabil.:-)