Forum: Suport Breslo Cele mai noi produse nonhandmade listate
betty.bijuteriiCum pot fi "cele mai noi produse" in conditiile in care eu listez 10 produse, imi ramane pe lista un singur produs, de fiecare data, iar altii, postand un produs ieri, isi regasesc produsul lor pe acea lista. Care produse sunt mai noi? Ale mele, postate azi, sau cele postate ieri?
04.12.2011, 16:41:11
AnitaDamacusIn lista de "Cele mai noi produse" apare doar ultimul produs pe care l-ai listat, la pozitia corespunzatoare vechimii sale, tocmai pentru ca lista sa nu fie inundata de produsele unui singur magazin. Asa a fost si cand era o singura lista de produse noi listate, inainte de schimbarile de interfata.
04.12.2011, 20:27:08
Cat despre avantajul de a-ti aparea toate produsele in lista (nu doar ultimul), poti sa te gandesti si invers: Daca adaugi tu zece produse, apoi alti doi vanzatori de furnituri listeaza cate 20 de produse, vizibilitatea ta ar fi foarte limitata si ai ajunge imediat la capat si apoi in afara listei, doar pentru ca ai avut ghinionul de a posta chiar inaintea lor.
> "iar altii, postand un produs ieri, isi regasesc produsul lor pe acea lista"
Dar acest lucru nu este valabil doar pentru "altii": si produsul tau "postat ieri" va fi vizibil in lista a doua zi.
betty.bijuteriiIn aceste conditii, ultimul produs pe care-l listezi trebuie sa fie si cel mai interesant dintre produsele listate astfel incat sa capteze atentia vizitatorilor.
04.12.2011, 21:00:31
CinnamonClovesSau sa spatiezi putin listarile de produse astfel incat sa profiti la maxim de vizibilitatea in lista cu toate produsele.
04.12.2011, 22:17:57
betty.bijuteriiCum adica, Cinnamon? Adica, sa faci panda si cand se iveste momentul atunci sa postezi? Hi, hi, hi! Nu este nicio problema. Mie mi s-a parut ca, inainte, apareau mai multe produse, asta m-a nelamurit pe mine. Dar m-a pus in tema Anita, careia ii multumesc. de altfel, vroiam sa stiu: publicitatea unui produs incepe de la orele 00:01 sau iti alegi tu ora la care sa inceapa?!
05.12.2011, 00:14:25
CinnamonClovesBetty, nu sa pandesti :), doar sa postezi produse la un interval de 1-2h sa zicem. Daca poti :)
05.12.2011, 19:36:10
Publicitatea unui produs incepe de la ora 00:00 pana la 23:59 in aceeasi zi. Poti sa iti alegi desigur ziua.
blanitzamesaj mutat in: www.breslo.ro/Forum/Pe-BRESLO-se-vinde-orice_topic_1720/?p=50
15.12.2011, 09:59:42