Forum: Orice altceva Cine a mai avut comenzi de la/probleme cu MayaU care plateste doar anumite colete?
Retrosophy2Eram curioase de intereactiunea altora cu clienta MayaU (nu dau numele adevarat), din Bucuresti, care se pare ca plateste doar anumite comenzi.
15.06.2013, 14:55:50
Noi am vorbit frumos si am intrebat frumos, daca doreste comanda in termenii precizati de noi, adica plata in cont pt ca dorea curier si pt ca era un colet mare. Ni s-a raspuns DA vinerea trecuta. Luni banii nu erau in cont. Am fost intelegatoare si am sunat si daca nu s-a raspuns am trimis mesaj pe breslo marti:
Buna ziua,
Am scris si un mail fara raspuns, asa ca va scriu si aici.
Doresc sa stiu daca mai doriti gentile pentru ca am observat ca nu ati depus banii in cont.
O zi placuta
Cu raspunsul:
Buna. Noi suntem la Ct,maine ajung,voi depune banutii pana la 14,b scriu cum s-a facut depunerea
Ms si te anunt maine!
Miercuri nu am primit nici un semn si ieri am anulat comanda....
Voua vi se pare normal?
Multumim
gemsgemsSi mie mi s-a intamplat sa imi spuna un client ca depune banii si sa nu o faca. Nu e frumos sa te duca asa cu vorba, dar fiecare e liber sa faca ce vrea cu banii lui. Poate chiar a intervenit ceva important si nu a putut nici sa depuna banii si nici sa anunte. Bine ca ati fost inspirate si ati cerut plata in avans. Asa nu ati pierdut nimic. :D
15.06.2013, 15:02:40
Retrosophy2Parca am simtit... cum se zice, dar ideea e ca mai are comenzi platite, asa ca nu vad cum pentru unii intervine si pentru altii nu. Oricum si in cazul intervenitului, eventual iti permiti sa nu anunti in cazul prietenilor, nu in relatia client - vanzator - sau provider de servicii. Trist....
15.06.2013, 15:16:50
Iti dorim clienti frumosi gemsgems. Ai lucruri tare simpatice si cu poveste si cu idee :)
gemsgemsMultumesc la fel! :D
15.06.2013, 18:24:04
O sa tot dati de tot felul de clienti in timp. Macar tanti asta nu v-a adus pierderi materiale. Dar au fost altii care pacaleau oamenii intentionat sa le trimita colete si nu le ridicau. Pur si simplu din rautate sau cine stie din ce motiv. (Gasiti aici o lista cu ei www.breslo.ro/Forum/BLACKLIST_topic_4343) Asa ca daca cereti plata in avans oricand simtiti ca ceva e "fishy", o sa fiti OK. :D Eu cer mereu asa cand clientul nu are feedback sau daca are si doar un feedback negativ.
Spor la vanzari! :D
carmennsi eu am inceput sa solicit plata unui avans, macar...uneori nu mi s-a mai raspuns sau nu a mai dorit sa cumpere, asa ca mi-am dat seama de client.dar au fost putine cazurile.in general am solicitat avansul si l-am si primit.ar fi bine sa se intample mereu asa.
16.06.2013, 21:00:21
Retrosophy2Multumim de feedback :)
18.06.2013, 15:39:09