Forum: Orice altceva clienti falsi
user4039Cum putem scapa de clientii falsi, care fac comenzi, care vor produse pe masurile lor, si apoi nu ridica produsele din posta?
21.05.2012, 16:27:29
Feedbackul negativ nu prea functioneaza atunci cand are 100 pozitive si doar 6 negative de exemplu, desi toate cele negative spun despre client ca este neserios si nu merge dupa colete...vanzatorii tind sa vada partea buna a lucrurilor. Si iata ca de fiecare data cand mai acordam o sansa unora ca ei, luam din nou "teapa".
Adica...nu imi pot imagina de ce unii oameni intra si lasa comenzi, apoi nu raspund la mail, telefon, sau raspund si te fac sa le trimiti coletul, apoi sa nu il ridice. Este oare lipsa de ocupatie? N-au si ei un hobby mai productiv?
AnitaDamacuswww.breslo.ro/Forum/De-ce-plata-in-avans-este-cea-mai-eleganta-solutie_topic_7659
21.05.2012, 17:27:46
Si mai ales in cazul unei comenzi personalizate, nu ar trebui sa te apuci de treaba pana nu se plateste macar un avans.
gemsgemsSunt de acord cu Anita. Mai ales când e vorba de haine. E multă muncă și nu e greu, daca nu imposibil, să vinzi produsul altcuiva. Eu aș cere plata în avans dacă persoana respectivă ar avea chiar și doar un feedback negativ.
21.05.2012, 18:36:40
gemsgemsRectific: E greu* :P
21.05.2012, 18:37:15
bibidesigneu am facut lobby pe aici pe forum pt plata in avans...
21.05.2012, 19:58:42
daca s-ar uni toata lumea si s-ar face un "obicei"' din plata asta in avans, macar a unui avans din valoarea totala, sunt convinsa ca n-ar mai exista atatea tzepe...
betty.bijuteriiSunt de parere ca toti artizanii ar trebui sa ceara plata in avans(in special la produsele la comanda). Vanzatorii de furnituri pot pierde, prin neridicarea coletelor de catre clienti, banii pentru transport si retur. Dar artizanii pot pierde chiar si produsul in sine din cauza manipularii neglijente a acestuia in timpul plimbarii de la un oficiu postal la altul. Sincer, nu as livra un produs, la comanda, fara a cere plata in avans.
21.05.2012, 22:24:32
blanitzaBetty draga, multa dreptate ai, eu am acceptat o data numai o pereche de cercei la comanda, i-am modificat de vreo 10 ori, am utilizat si materialele astfel incat nu le-as mai fi putut refolosi, iar persoana in cauza s-a razgandit, cu toate ca-i spusesem de la inceput pretul, si da, da, nu era nicio problema, iar cand a fost la plata, salut si n-am cuvinte!!!
21.05.2012, 23:31:57
betty.bijuteriiSigur! Este pacat de munca voastra si de timpul pierdut. Nu mai punem ambalatul care este mult mai sofisticat decat in cazul furniturilor. Oricum, comparativ cu exteriorul, produsele handmade se vand la preturi foarte mici in Romania. Si sa mai iei si teapa... Daca cineva isi doreste cu adevarat un produs, accepta orice mijloc de plata.
22.05.2012, 00:33:45
BresloHaideti sa continuam aici, sa stie lumea unde sa vina:
22.05.2012, 12:44:39
www.breslo.ro/Forum/De-ce-plata-in-avans-este-cea-mai-eleganta-solutie_topic_7659/?p=2