Forum: Suport Breslo Cod produs

• CristyJewelryDesign
    CristyJewelryDesign

Buna, in ultimele zile m-am intalnit cu o problema legata de codurile produselor.
    O clienta care s-a interesat de anumite produse mi-a trimis pe mesagerie codul produselor, insa can am dat search nu le-am gasit, a trebiut sa intru produs produs si sa caut la ce anume se referea, lucru care mi-a luat foarte mult timp.
    Vac au ceva gresit? Multumesc frumos !

03.02.2013, 01:20:38
  • alchemy
    alchemy

Eu in asemenea cazuri am accesat oricare produs din magazinul meu dupa care am schimbat in URL-ul afisat codul produsului indicat de client; am economisit mult timp.

03.02.2013, 07:54:33
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Alchemy are dreptate; codul prdusului se afla in URL-ul adresei, de ex. www.breslo.ro/Product/The-black-heart_821760
    (Cod produs: 821760)

Cautarea pe Breslo se face dupa 3 parametri: titlu produs, descriere produs si etichete produs. Codul produsului nu apare in acesti 3 parametri asa ca nu este un criteriu de cautare.

03.02.2013, 16:33:49
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Codul produsului nu apare doar in link-ul catre produs ci chiar in descrierea acestuia.

de exemplu pentru produsul: www.breslo.ro/Product/Transformare---Disponibile-la-comanda---Participa-la-concurs--Anotimpurile-Toamna_757383

vezi codul nu doar in link, ci si in sectiunea cu informatii suplimentare despre produs (pozitionata sub descrierea introdusa de tine, in cazul afisarii in acelasi tab cu fereastra de tip pop-up; sau in dreapta descrierii, in cazul afisarii in tab separat):
    Livrare ...
    Intrebare despre produs ...
    Etichete ...
    Admiratori ...
    Date statistice: Adaugat pe 20.11.2012 · 682 vizualizari · ID produs: 757383

Schimbarea codului in url, cum a sugerat alchemy, este cea mai usoara.
    Sau iti poti tine o evidenta proprie a produselor si codurilor de pe Breslo.

03.02.2013, 22:28:42
  • CristyJewelryDesign
    CristyJewelryDesign

Multumesc frumos!!

04.02.2013, 13:09:14