Forum: Subiecte de afaceri Colaborare cu Habitat for Humanity

  • ralucagabriela
    ralucagabriela

    Dragi artizane si artizani,

    Habitat for Humanity este o asociatie non-profit care lucreaza in domeniul locuirii in Romania, construind si reabilitand case pentru persoanele nevoiase. Practic, construim casute pentru oameni in mare nevoie cu ajutorul unei armate de voluntari si a sustinerii companiilor si firmelor partenere.

    Vrem sa lansam o provocare pentru voi pentru o colaborare pentru materiale promotionale unice pe care sa le putem darui sponsorilor si posibilor sponsori pentru a fidelizarea lor.

    Propunerea noastra are doua directii:

    *Crearea unui produs hand-made personalizat pentru Habitat for Humanity: sablon + 100 de bucati contra promovare pe site-ul si facebookul nostru si promovarea in randul sponsorilor nostri. Bugetele noastre se bazeaza in intregime pe sponsorizari si in acest moment nu ne putem permite sa le cumparam.

    *posibilitatea vanzarii de produse hand-made care sa aiba legatura cu specificul organizatiei noastre (locuire, constructii, voluntariat) pe site-ul www.shopforhumanity.ro dar si pe santierele noastre din tara (7 santiere unde vin aproximativ 2000 de voluntari romani si internationali care vor sa aiba o amintire din proiect).

    Daca provocarea noastra se potriveste cu tipul produselor voastre si va doriti promovarea prin organizatia noastra dati-ne un email pe [email protected] si [email protected] sau un reply aici.

    Site-ul organizatiei: www.habitat.ro si www.shopforhumanity.ro.

    Asteptam cu drag propunerile voastre!

    Raluca Baciu

    28.02.2013, 11:35:02