Forum: Idei si sugestii comentarii galerii de cumparaturi

  • GabrielleDeco
    GabrielleDeco

    Citesc uneori comentarii despre la galeriile de cumparaturi (nu doar la cele realizate de mine) si as vrea sa vad mai multe discutii despre aceste galerii, nu doar "multumesc pentru includere". Uneori vad galerii foarte armonioase si imi vine sa felicit autorul, alteori vad galerii dragute pe o anumita tema, dar anumite obiecte de acolo ies din tema si per total galeria nu e prea reusita. Eu zic ca am putea face mai multe dezbateri despre aceste galerii, nu doar sa fim multumite ca ne-a inclus cineva acolo. Eu chiar ma uit cu mare interes la toate galeriile, nu doar la ale mele sau la cele in care sunt inclusa.

    02.05.2013, 20:35:48
  • raven
    raven

    Si eu la fel! Si ori de cate ori o galerie iese in evidenta, il felicit pe autor. In privinta celor care nu sunt prea reusite...nu prea ai ce comenta...cum ar fi sa spui: "Salut, ce galerie urata ai alcatuit!" in fond, De gustibus non est disputandum!

    03.05.2013, 12:53:31
  • decoart3
    decoart3

    Intr-adevar, gusturile sunt diferite. Ce-i place altcuiva, poate sa nu-mi placa mie si invers. Multitudinea de gusturi, duce la diversitate... si asta-i ceva ce-mi place tare mult pe breslo, diversitatea. Asadar, daca toate galeriile ar fi cam la fel, mie una mi s-ar parea plictisitoare...chiar daca ar fi fix pe gustul meu.

    Galeriile sunt extrem de subiective, pe gustul si sufletul persoanei ce le face... asadar, de ce ar trebui sa judec eu pe cineva daca le-a facut frumoase sau nu?? Frumoase pt cine, pana la urma? Fiecare galerie ar trebui apreciata, deoarece chiar s-a muncit la ea. Si ceea ce mie mi se pare fantastic, pe altul poate sa-l lase rece...

    03.05.2013, 14:05:30
  • blanitza
    blanitza

    Fetele, aveti dreptate in tot ceea ce spuneti, personal, nu ma abtin niciodata de-a spune mai multe cuvinte, nu numai multumiri, pentru ca trebuie apreciate timpul si munca artistica ce implica o galerie, iar acum lucrezi la ea mai mult decat inainte, deoarece tu o realizezi in format 4x4, iar pe prima pagina ea apare in format 5x3, si-atunci incerci sa vizualizezi si cum ar arata pe pagina principala.
    Deco, mi-a placut ce-ai spus referitor la subiectivitatea galeriilor, ele fiind realizate prin prisma gustului si sufletului celui care o face, lucru la care-as adauga si faptul ca mai intervine si dispozitia de moment, pe care eu deseori ma bazez. Vad uneori cate-o piesa care-mi place, dpdv al cromaticii si talentului, si chiar de la ea si pornesc o galerie, alteori ma surprinde sau socheaza titlul unei galerii, si-mi vine o idee de titlu sau stare, si-odata m-apuc de una noua.

    03.05.2013, 16:23:13
  • raven
    raven

    Exact!
    Apropo, ar fi o sugestie buna sa putem alcatui galeriile exact asa cum sunt vizualizate pe prima pagina - eu, de exemplu alcatuiesc galeriile dupa anumite reguli de compozitie, care sunt date peste cap atunci cand se afiseaza galeria pe prima pagina, caci ea a fost gandita cu punctul de interes altfel...si am observat asta in cazul multor galerii. S-ar putea rezolva asta cumva?

    05.05.2013, 17:39:32
  • swarovskibijuterii1
    swarovskibijuterii1

    Total de acord cu GabrielleDeco!!!.. Si eu consider ca aceste comentarii ar trebui sa se refere la galerie si nu...simple multumiri... Personal, am apreciat galerii ori de cate ori mi-au placut, indiferent daca am fost sau nu inclusa...iar, referitor la galeriile care n-au fost pe gustul meu......n-am comentat nimik!...Si tacerea e un raspuns, nu?!...

    05.05.2013, 18:52:43