Forum: Orice altceva comenzi neridicate

• bibidesign
    bibidesign

se pare ca a devenit o moda sa comanzi pe Breslo si sa nu te duci sa-ti ridici coletul...
    am patit-o si eu de curand cu acest piscotel, care vad ca asta face, si cu Adriana Raducan:au comandat, au confirmat comanda, apoi au disparut

de saptamana trecuta am hotarat sa nu mai lucrez pentru posta romana, plimband pachete tur-retur, si nu mai trimit nimic decat cu plata in avans.

niciun magazin online de afara nu-ti accepta comenzi fara sa dai intai banii.
    este firesc asa si, daca s-ar sustine ideea aceasta si pe Breslo, am scapa de multe tzepe.

si va garantez ca, daca cumparatorul vrea intr-adevar sa cumpere si nu sa dea tzeapa, va merge si asa, deja eu am avut cateva comenzi si am explicat frumos ca nu mai lucrez cu ramburs si totul a fost ok..

va fi mai dificil la inceput, dar daca facem cu totii asta sunt convinsa ca nu va mai exista o "black list"

19.04.2012, 08:23:39
  • Breslo
    Breslo

bibidesign, un simplu feedback negativ ar fi fost de ajuns pentru a sanctiona acesti utilizatori. Acesta este scopul feedback-urilor, va incurajam sa le folositi cu incredere.

Vom inchide acest topic, avand in vedere ca abia s-a incheiat o discutie nu tocmai eleganta pe subiectul comenzilor neridicate.

Trebuie totusi sa accentuam faptul ca si noi sprijinim plata in avans, si nu vedem nimic incomod sau nepotrivit in solicitarea ei, in special cu toate avantajele pe care le aduce plata pe net.

Daca doreste cineva sa discute despre asta, am deschis un topic nou, aici: www.breslo.ro/Forum/De-ce-plata-in-avans-este-cea-mai-eleganta-solutie_topic_7659

19.04.2012, 11:29:44