Forum: Suport Breslo conditii de livrare/plata
dianaemmaBuna ziua tuturor,
27.01.2010, 15:57:14
Rog sa imi spuneti cum se plateste/livreaza, eu sincer nu am gasit nici un ghid de utilizare sau altele....asa cum scrie pe undeva pe acolo.
Mi-am comandat niste chestii f dragute si nici nu stiu cat ma costa in total si nici u ce se livreaza si cand.
Daca stii va rog sa ma ajutati.
O zi buna/calduroasa. :)
Diana
GOTIn dreptul fiecarui produs , langa descriere mai ai si Livrarea produsului, Modalitatea de plata, Politica magazinului.
27.01.2010, 18:04:34
Daca ai nelamuriri poti sa intrebi vanzatorul printr-un mesaj privat, in general condiile de livare sunt diferite pentru fiecare magazin
maraz|Buna tuturor. Sunt de curand membra a Breslo. Am o intrebare. Am cumparat sa zicem produse din mai multe magazine de pe site. Trebuie sa tin cont de politica fiecarui magazin in parte? adica sa iau de suma minima impusa, sa platesc taxe postale pentru fiecare in parte ? sau iau cumparaturile rezlizeaza o suma si taxele postale se platesc doar pentru suma totala.
29.01.2010, 16:53:44
Va multumesc mult.
O zi buna.
dodofiecare magazin este o entitate proprie.are reguli cuprinse in politica magazinului sau in descriere.deci achizitionand produse dintr-un magazin urmezi regulile impuse de acesta.si asa mai departe.deci fiecare cumparatura efectuata din magazine disticte are conditii de plata si livrare distincte.
29.01.2010, 20:04:40
marazMultumesc pentru raspuns.
30.01.2010, 07:29:04
dodocu multa placere!
03.02.2010, 13:54:19
LidyaKidduBuna tuturor.Mi-am facut de curand cont pe Breslo.Am o intrebare. Am adaugat mai multe produse in cos , de la un singur magazin.Problema este ca , atunci cand dau sa vad cat am de platit pentru aceste produse , pretul produselor imi apare , dar la livrare produse imi apare 0,00 , iar la total imi apare tot pretul produselor neschimbat. Am citit politica magazinului , si am fost sigura ca am respectat taxa minima. Cum ar trebui sa procedez? Ar trebui sa ii trimit vanzatorului aceasta intrebare atunci cand fac comanda? Sau las asa? Daca v-ar ajuta v-as spune numele magazinului , daca este necesar :)
17.09.2012, 22:20:21
bijouxdemonangeMulti vanzatori nu trec taxa de livrare pentru ca ori nu au o suma fixa pentru aceasta, ori e in functie de anumite conditii (suma totala, greutate, oras, promotii, livrare prin curier sau posta, sau colet normal sau prioripost, cu ramburs sau fara etc), aceasta urmand a fi calculata la final de catre vanzator.
17.09.2012, 23:20:52
De exemplu la coletele cu ramburs sa zicem ca taxa este 10 lei. Dar daca vrei sa platesti in avans, taxa de livrare este 3 lei.
Si cum nu exista optiunea de a selecta cumparatorul tipul livrarii si al platii, pentru a i se calcula taxa automat, multi vanzatori prefera sa lase campul taxei de livrare cu 0 si sa-l calculeze la final.
In general acest lucru este specificat in politica (sau ar trebui sa fie) si valorile taxelor aproximative.
In orice caz, daca nu are specificat pe nicaieri ca ofera livrare gratuita, si nici taxele pe care le percepe in mod uzual, este bine sa il contactezi pentru a o afla.
LidyaKidduMultumesc din suflett!
18.09.2012, 10:30:55