Forum: Bug-uri „COȘUL DE CUMPĂRĂTURI” ... extrem de greu de gestionat !!!!

  • marcella53
    marcella53

    De ieri, este un chin să încerc să cumpăr mai mult de 4 produse din același magazin ! De fapt, după primele 4 produse, următoarele nu mai pot fi vizionate si, in mod bizar, se intâmplă tot felul de lucruri ... dispar unele dintre produse, altele apar în afara chenarului delimitativ ...
    Sigur este că așa ceva nu am pățit decât pe Breslo ! Trebuie să fii un cumpărător foarte tenace ca să reușești să mai cumperi ceva de pe acest site !...

    23.10.2012, 17:39:46
  • 4handmade
    4handmade

    Eu nu am mai cumparat de mult timp de pe breslo, deci nu stiu cum mai e acum :) Dar pare o problema serioasa, eu zic sa trimiteti un mail adminilor.

    24.10.2012, 22:24:10
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Poate e un bug temporar,eu sunt vanzator aici dar,in acelasi timp,sunt si client fidel (mai mult cumpar decat vand:))) si nu am avut niciodata probleme.Ultima comanda a fost facuta acum doua zile si totul a mers OK.N-ati incercat si cu alt browser?Eu am avut o data ceva probleme si erau cauzate de Opera.

    25.10.2012, 08:42:37
  • marcella53
    marcella53

    Nu am folosit niciodata Opera ... doar Internet Explorer ... Insa, sunt nerabdatoare sa verific daca persista problema ! In acest moment, cu Mozilla, totul merge struna ! Doar ca sunt pe alt PC, in alt loc ! Ma tem ca asta este cauza si-mi cam pare rau sa schimb IE-ul ... am fost si sunt foarte multumita de el, exceptand cumparaturile pe Breslo ... Voi mai reflecta !
    Multumesc mult pentru "mana de ajutor" pe care mi-ati intins-o !...

    25.10.2012, 11:02:38
  • gemsgems
    gemsgems

    Din cate stiu eu, Breslo nu e optimizat pentru IE... Poate imi aduc aminte aiurea. Eu n-am avut niciodata probleme cu Mozilla.

    25.10.2012, 12:54:01
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    @marcella: Multe dintre functile noi Breslo nu sunt suportate de Interet Explorer (cum a scris si gemsgems) asa ca te sfatuiesc sa incerci cu alt browser.

    25.10.2012, 16:33:34
  • marcella53
    marcella53

    Intr-adevar ... tocmai am constatat ca problema persista, cu IE ...
    sincer, mi s-ar fi parut mai util ca noile functii Breslo sa fie accesibile cu mai multe browser-e, nu - dimpotriva ... sau, altfel spus, ma nemultumeste ca ceea ce functiona bine, se schimba cu ceva care ma obliga sa fac, la randul meu, modificari ... pe mine, chiar ma incurca, in acest moment ... nu toata lumea este specialista in IT (iar eu, cu siguranta !) ... de ce ma obliga Breslo sa schimb browser-ul care, pana acum, era super-OK pentru toate, inclusiv pentru Breslo ?
    asteptam ca, aceasta frumoasa comunitate - Breslo, sa devina mai primitoare si accesibila, nu mai selectiva si restrictiva ...
    in fine ... cred ca asa sunt eu ... am nevoie sa inteleg de ce trebuie sa fac ceva ...

    25.10.2012, 23:20:28
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    @ marcella, nu este nevoie sa schimbi browserul ci doar sa adaugi unul nou, si anume firefox, pe langa cel existent.
    Il gasesti de downloadat aici:

    http://www.mozilla.org/ro/firefox/new/

    Poti avea mai multe browsere in acelasi timp in calculator si iti poti continua activitatea obisnuita cu internet explorer, iar pentru breslo sa folosesti un altul. Nu trebuie sa iti dai totul peste cap pentru Breslo.

    De regula, internet explorer nu prea este actualizat si viteza lui de reactie este mult incetinita fata de firefox si fata de chrome, mai ales ca nu suporta multe functii.
    intr-adevar este de baza, iti asigura nevoile uzuale insa pentru o navigare eficienta sunt recomandate alte browsere.
    Plus ca aceste alte browsere sunt mai sensibile la virusi decat internet explorer, avand protectie suplimentara impotriva lor.

    Cu toate astea, ar trebui totusi facuta o versiune a Breslo mai basic, pentru utilizatorul IE, astfel incat sa beneficieze corect de functiile de baza ale Breslo, cum e cosul de cumparaturi!
    Si pana atunci, ar fi frumos sa existe un mesaj de atentionare pentru cel ce navigheaza pe site, ca daca se afla pe IE (sau pe orice alt browser in care breslo nu este suportat corect) nu va beneficia de toate functiile si sa navigheze cu alt browser, respectiv si unde il gaseste. Asa cum se intampla pe multe astfeld e site-uri optimizate doar pt un singur browser....

    26.10.2012, 00:07:12
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Cand vreau sa continui cumparaturile, nu ma duce inapoi la magazin. Mai mult, dau doua trei comenzi de reintoarece si nu intotdeauna reactioneaza, sau ma scoate brusc din magazin. Am si Mozilla Firefox si IE...

    26.10.2012, 01:34:43
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    eu folosesc chrome in general... nu am intampinat probleme la cumparaturi...singura problema e ca ma delogheaza mereu de cateva zile...in rest nu am sesizat nimic...

    26.10.2012, 07:30:10
  • marcella53
    marcella53

    Buna dimineata !!!!!
    Va multumesc tuturor pentru sugestii si sprijin moral ! Asta-i talcul supararii mele ... cum sa accept sa ma impiedice, orice, sa fac parte din aceasta comunitate (de care am cam facut dependenta) ?
    Iar tie, care esti asa cum ti-este numele (adica, "un bijou"), iti multumesc special ! Mi-ai infrumusetat ziua ... deja, am descarcat Mozilla si am si constatat ca m-ai salvat ... deh, mi-ar fi placut sa le stiu pe toate cate sunt ... dar, iata ca reusesc sa aflu de la voi ceea ce ma ajuta atunci cand am nevoie !
    Multumesc inca o data si sa va fie zilele cel putin atat de frumoase pe cat mi le-ati facut mie !!!

    26.10.2012, 10:31:58
  • corinna.preda
    corinna.preda

    Sunt nou aparuta si m-am indragostit iremediabil de produsele de aici. Am stat cu fetita mea in brate si m-am zapacit de tot ca nici nu mai stiu la ce am dat "cumpara" si la ce nu. Ma tot chinui de vreo 10 minute sa vad ce produse am in cos. Am vreo sansa? Sau cum pot anula comanda sa o iau rapid de la inceput? Daca pierd produsele zau ca ma pun pe plans.

    05.11.2012, 14:23:36
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    Corinna, cas a vezi ce produse ai in cos foloseste linkul acesta: www.breslo.ro/Shopping-Cart/checkout (trebuie sa fi logata in cont).
    Ca sa stergi un produs apesi pur si simplu pe X-ul din dreapta lui.

    05.11.2012, 23:09:52