Forum: Suport Breslo cosul de gunoi

• sognami
    sognami

Vad ca nu mai este activ cosul de gunoi la "oferte si promotii" si parca si in alte sectiuni ale forumului. Daca vreau sa modific sau doar sa sterg o postare cum fac?

28.01.2012, 20:16:19
  • Live
    Live

Ba mai e coşul de gunoi! Poate că nu te duci bine cu cursorul, ca să-l poţi vedea.

PS: Dacă găseşti coşul de gunoi, poate i-l arăţi şi celei care a postat acelaşi subiect de două ori, la interval de 1 minut.:) Sau vreunui admin (ei văd numai offtopicurile, nu şi zăpăceala de la oferte şi promoţii).:)

28.01.2012, 23:05:42
  • sognami
    sognami

Cosul este inactiv, persoana respectiva probabil a gresit neintentionat si nu a mai avut ce face. Asta imi aminteste de o alta "problema": atunci cand scriem un mesaj fereastra cu scrisul nu dispare ceea ce da impresia ca mesajul nu a fost postat si poate si de aceea apar postari multiple.

29.01.2012, 09:07:37
  • Live
    Live

Posibil să fie la tine problemele. La computer, la browser. Mie, după ce dau "Salvează", nu-mi mai apare fereastra cu scrisul.

31.01.2012, 13:06:31
  • Breslo
    Breslo

sognami, explica-ne te rugam mai detaliat. Poti sa ne trimiti un prinscreen?

31.01.2012, 13:25:22
  • sognami
    sognami

Vad ca acum merge totul bine in ceea ce priveste mesajele, poate are dreptate Live si e suprasolicitat calculatorul, scuze. Cand mi se mai intampla trimit un printscreen, sigur li se mai intampla si altora.
    :*

31.01.2012, 20:56:26