Forum: Suport Breslo Cosul de produse

• veronicatifrea
    veronicatifrea

Buna ziua,
    am si eu doua intrebari legate de cosul de produse. Cum vad produsele din cos? Cum sterg un produs din cos?

Multumesc,

Vero

10.02.2012, 11:16:25
  • Breslo
    Breslo

Buna veronica,

Poti ajunge la cosul tau de produse apasand pe simbolul in forma de carucior de cumparaturi din coltul stanga sus, langa butonul cu mesaje, si sigla Breslo.
    Aici ai link-ul direct: www.breslo.ro/Shopping-Cart/checkout

De aici poti sa modifici numarul produselor comandate, sau sa le stergi.
    In dreptul fiecarui produs, in partea dreapta, vei gasi un "x". Acesta este butonul de stergere.

10.02.2012, 15:35:27
  • LidyaKiddu
    LidyaKiddu

Buna , mi-am facut cont si acum as dori sa comand. Nelamurirea mea este ca , atunci cand adaug un produs in cos , fiecare apare diferit , nu toate in acelasi loc , ca si cum ar fi un singur produs la o comanda. Am sters fiecare produs din cos , dar tot asa apare. E normal? sau am facut eu ceva gresit? Sau problema este ca am comandat de la magazine diferite? Daca da , atunci sunt nevoita sa fac mai multe comenzi?Iar acestea trebuie facute pe rand , una dupa alta? Multumesc mult. Astept un raspuns.

16.09.2012, 22:17:53
  • ramonaignat
    ramonaignat

Probabil ca asta e problema.

Poti face comenzi multiple, dar asta inseamna ca trebuie sa platesti pentru fiecare comanda in parte transportul...
    Dupa ce ai pus in cos ce iti doresti (dintr-un singur magazin ) apare optiunea TRIMITE COMANDA. O trimiti si apoi daca doresti sa comanzi de la alt magazin, o iei de la capat. ..pui in cos...trimiti comanda...

Sper ca te ajuta raspunsul meu :)

17.09.2012, 15:28:59
  • LidyaKiddu
    LidyaKiddu

Multumesc mult , chiar a fost de ajutor :)

17.09.2012, 15:38:45
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Poti, de asemenea mai intai sa adaugi produsele in cos, de la magazine diferite. Acestea se vor grupa separat in cosuld e cumparaturi in functie de magazinul de care apartin.
    Iar la final, mergi in cos si dupa ce aprobi politica fiecarui magazin, trimiti comanda.
    Dar atentie, asa cum spune si Ramona, trebuie platit transportul la fiecare magazin in parte, comenzile sunt diferite, coletele vin separat!

Spor la cumparaturi!

17.09.2012, 19:30:30
  • LidyaKiddu
    LidyaKiddu

Multumesc din suflet amandurora :*

17.09.2012, 20:39:08
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Cu placere!

17.09.2012, 23:13:31
  • ramonaignat
    ramonaignat