Forum: Suport Breslo Creare magazin. Adaugare produse.

• CristinaCazacu.Innovation.lovely.art
    CristinaCazacu.Innovation.lovely.art

Ma bucur de frumosul fiecarui creator artist din aceasta comunitate.

Va rog daca stiti sa ma ajutati sa inteleg cum imi pot crea magazinul si sa adaug produse in acesta.
    Sunt membru de anul trecut. Am creat magazinul (doar cu numele) dar nu l-am folosit.

Acum ma loghez in cont, intru in magazin si imi apar 2 optiuni:
    - bifeaza handmade
    - bifeaza nonhandmade

Bifez handmade si mai departe nu mi se activeaza nici un buton.
    Cum trec de aceasta etapa?

Mi s-a suspendat posibilitatea de a adauga produse in magazin daca nu l-am folosit pana acum?
    Multumesc!

Spor, creativitate si bucurii tuturor!

04.11.2014, 23:01:18
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Buna seara.
    In mod normal ar trebuie sa existe o posibilitate de a trece peste acest impediment.
    Acum, eu v-as sfatui sa va adresati catre Breslo utilizand mesageria personala.
    Poate va vor ajuta sau va vor da un sfat cum sa procedati.
    Dar inainte de asta vedeti daca aveti posibilitatea sa urmariti cum se face deschiderea unui magazin utilizand butonul de ajutor care la fel nu stiu daca este activ la dvs. Chiar nu-mi pot da seama.
    Eu mi-am facut cont cu ceva vreme in urma acum cred ca 3 ani iar magazinul l-am deschis imediat dupa ce mi-am facut cont pe Breslo, nu am ramas cu profilul de cumparator.

05.11.2014, 18:31:59
  • Ethno.Bead
    Ethno.Bead

Magazinul dvs. a fost deschis in 7.12.2013. Magazinele erau gratuite pe atunci timp de o luna (termenul cred ca s-a redus acum la doua saptamani), dupa care trebuie platit. Zilele gratuite se numara de la data deschiderii magazinului, indiferent daca ati adaugat sau nu produse la momentul respectiv. Ca sa va reactivati acum magazinul trebuie sa platiti. Deschideti meniul din dreapta sus (omuletul) si la categoria "Financiar" veti gasi toate detaliile pentru efectuarea platii.

05.11.2014, 21:05:46