Forum: Orice altceva creatii proprii insusite de altii
AlmondHandmadeDragi artizani,
27.10.2011, 16:19:55
Cat pe ce sa nu scriu pe forum, insa dupa ce-am tras bine aer in piept si am gandit de vreo-suta de ori inainte sa scriu (desi de doua ori era suficient :), m-am hotarat sa va aduc in atentie un caz al carei protagonista tocmai am fost, impreuna cu o alta domnisoara care a-vrut-n-a-vrut si-a facut reclama pe calea asta...
Pe data de 29.09.2011 am postat in magazinul meu de aici un set creatie proprie, care se numea "autumn light" si care, intrucat a fost vandut (la un targ in perioada 12-15 octombrie) l-am trecut cu stoc 0. setul a fost postat atat pe blogul meu:
http://almondhandmade.wordpress.com/2011/09/29/autumn-light/
cat si pe facebook:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.127184880692264.29949.100002022583423&type=3#!/photo.php?fbid=180840965326655&set=a.127184880692264.29949.100002022583423&type=3&theater
Alaltaieri o noua colega de-a noastra de-aici, de pe breslo, imi repune la vanzare setul (mie nu mi-a venit sa cred) drept creatie proprie! Intrucat i-am facut mai mult de o sesizare si am si raportat produsul cu pricina, colega noastra a scos setul de la vanzare, insa il mai puteti vizualiza inca, pe pagina de start breslo pe coloana din stanga la ,,produse sponsorizate" (intrucat coloana isi modifica continutul va rog sa urmariti setul ,,frunze de toamana" de bookgirl)! va mai dau un link tot catre facebook, pagina mea, in care se vede comentariul si link-ul distribuit de mine cu propriul set in magazinul respectiv.
Acum ce mai este de comentat...? Doar ca nu ma deranjeaza asa de tare faptul ca setul meu a fost repus in vanzare, chiar daca nu de catre mine insami, insa faptul ca a fost insusit de catre un alt asa-zis artizan si postat drept creatie proprie tocmai aici, pe site-ul comunitatii artizanilor romani, ma dezamageste si ma mahneste tare...
Departe de a deschide acest topic pentru a-mi varsa oful, va mai sfatuiesc si eu, inca o data, sa aveti grija cum va expuneti produsele, astfel incat sa va asigurati ca reiese bine faptul ca dvs l-ati creat! Pentru mine postarea pe blogul propriu, pe facebook si afisarea lui la targurile la care-am participat m-au ajutat.
Nu-mi ramane acum decat sa va urez spor in toate cele frumoase si multa inspiratie!
AlmondHandmade
tonycatDaca nu as fi vazut "frunzele" la targ poate nu as fi percutat la situatia asta. Dar le-am vazut acolo si le-am admirat, si am avut ocazia si placerea sa vorbesc cu @almondhandmade despre lucrul la ele, cine nu a lucrat cu margelute mici nu cred ca isi da seama cu adevarat cat e de dificil sa dresezi micutele margele sa se aseze pe fir si sa formeze lucruri asa de minunate.
27.10.2011, 16:54:13
Ma mahneste situatia asta, nu stiu daca s-a mai intamplat, cred ca fiecare dintre noi se bucura cand vinde ceva si pentru banutul castigat dar si pentru ca spera ca a dus o mica bucurie pentru o clipa in viata cuiva prin creatia.
fbronnieIncredibil. Nu pot sa inteleg cum pot unele perosane sa se comporte asa. Din pacate nu avem nici un control asupra acestui gen de probleme.
28.10.2011, 10:44:17
blanitzaDa, absolut dezgustatoare situatie, linkul catre facebook este inactiv, probabil a fost sters. E bine ca ne-ai spus, ca sa stim ale cui creatii sa nu le mai punem in liste...
30.10.2011, 15:40:16