Forum: Locuri & Evenimente CULORI - Editia de Craciun

  • antartique
    antartique

    Salutare!

    Va invitam sa participati la CULORI - editia de Craciun ce se desfasoara in interiorul mall-ului Baneasa Shopping City in perioada 20-23 Decembrie 2010 (4 zile). Mai multe detalii la [email protected]

    14.12.2010, 02:01:27
  • nastureicolorati
    nastureicolorati

    Buna,

    Daca este cineva inscris si doreste sa imparta locul sa-mi scrie la [email protected]
    Multumesc!

    17.12.2010, 12:06:27
  • nastureicolorati
    nastureicolorati

    Nimeni interesat?Imi doream atat de mult sa particip:(

    19.12.2010, 20:17:37
  • mady68
    mady68

    Impresii?

    23.12.2010, 18:51:31
  • mycreation
    mycreation

    Impresii?????

    Va dau eu impresii.

    Pe langa faptul ca am racit cobza de la aerul ala conditionat sau ce aer intra prin gaurile alea din pereti, si a doua zi nu puteam sa ma ridic de pe scaun de tare ce ma durea spatele (parca eram o baba d-aia anchilozata) de a trebuit sa ma duc la farmacie si sa las o gramada de bani acolo pentru diverse medicamente pentru raceala, durere in gat si pentru nas, in prima zi am vandut un set de 4 coasters de 20 lei si colega mea (schimbul doi - ca programul era de la 10.00 la 24.00) a vandut o pereche de cercei de 25 lei de la ea.
    In a dou-a zi eu nu am vandut nimic pana la ora 18.00, iar colega mea a vandut o pereche de cercei de 15 lei de la ea si o decoratiune din piele pt brad de 5 lei de la mine.
    In a trei-a zi eu nu am vandut nimic pana la ora 18.00, iar colega a vandut un colier din lana de 80 lei cu 70 lei de la ea si o rama foto cu piele de 40 lei cu 35 lei de la mine.
    In a patr-a zi eu am vandut un plic din piele de 90 lei cu 70 lei, doua perechi de cercei din fetru la 20 lei cu 15 lei/perechea si doua brose din fetru cu 10 lei/buc de la mine si o cruce din ceramica pictata cu 10 lei si o pictura pe lemn cu 60 lei ale colegei mele, asta pana la ora 18.00...Colega mea nu a mai vandut nimic in ultima zi.
    Taxa a fost de 100 lei pe zi cu o masa, doua scaune si o fata de masa de la ei...asta a fost ok, insa locul unde ne-au amplasat...a fost un loc pe un palier de la etajul unu pe care staff-ul Mall-ului l-a cercetat indelung ajungand la concluzia ca pe acolo circula cei mai putini oameni in fiecare zi si, si-au zis ei ca este locul perfect pentru expozitii, cu vanzare sau fara.
    Ca sa nu mai zic ca doar 10% din cei care treceau se mai si opreau sa se uite la o masa da si la doua nu...si din astia 10% care se opreau tot cam 10% si cumparau.
    Ca sa nu va mai zic ca din reclama de la radio nu se intelegea mai nimic, ca avea aia o voce de ziceai ca o sugruma cineva si pe langa asta, in ultima zi am luat-o pe colega de la Stephanie si am mers in fiecare magazin de la parter sa le spunem vanzatorilor din acele magazine ca la etaj este un targ cu produse handmade si ca ii asteptam sa ne viziteze.
    Si ce sa vezi, nimeni, dar absolut ni o persoana nu stia ca este targ la etaj, dupa trei zile de targ. Ca sa nu mai zic de clienti acestor magazine care nu aveau cum sa auda mareata reclama de la radio pentru ca fiecare magazin avea muzica lui.
    Si daca ati fi vazut ce furnicar era la parter...
    In concluzie, a fost de tot rahatul, si nu cred ca organizatorii sunt de vina, ci cei de la Mall.
    Eu de-abia mi-am scos banii de taxa, si aia inpartita la doi, iar colega mea, Andreia nu si ia scos nici pe aia.

    Asa ca, Mady draga, nu ai pierdut nimic deosebit :P.

    03.01.2011, 11:02:03
  • mycreation
    mycreation

    Am mancat un 'ci' si-un 'i' spre sfarsit...de foame probabil :P

    Sa va mai zic?...

    Nu, cred ca ajunge deocamdata.

    :P

    03.01.2011, 11:06:48
  • mady68
    mady68

    Mai Adina draga,imi pare rau pentru tine,ca fiecare expozant iti pui niste sperante si multa munca in realizarea produselor pentru fiecare targ,mai ales cand sunt zile speciale si cand vezi ca-ti sunt spulberate visele te cam ''dezumfli'',iti urez sa te innsanatosesti si sa te remontezi pentru un alt targ(din cauza timpului liber nu am participat si aveam pareri de rau ,acum ma bucur pentru mine)

    03.01.2011, 15:33:07
  • mady68
    mady68

    scuze,tu ai mancat litere,eu am plusat

    03.01.2011, 15:43:24
  • tonycat
    tonycat

    Strasnica strategia celor de la Mall de a amplasa creatorii de handmade pe culoare si la colturi mai slab circulate. Foarte tare dragi telespectatori!
    Acum nu stiu, daca organizatorii sunt intrebati unde sunt locurile de expunere, ce raspund?
    Se intampla sa citesc pentru a tztz ' oara despre aceste situatii. Tot din lipsa de timp nu m-am antrenat la asa ceva, si citind din pataniile celor care au avut curaj sa mearga acolo, o sa ma gandesc de 10 ori inainte de a ma hotara.
    Crec ca pentru 1 Martie ma duc la primarie pentru permis. In strada, frate! Unde este lume, unde se circula.

    03.01.2011, 19:15:43
  • mycreation
    mycreation

    Sa stii ca pe strada or sa se vanda cel mai bine martisoarele, langa gurile de metrou cele mai importante.
    Eu nu stiu daca pot sa-mi iau permis d-asta de la primaria din Pantelimon ca sa vand in Bucuresti.
    O sa trec zilele astea sa ma interesez care-i treaba cu permisul asta.

    06.01.2011, 11:20:33
  • Artisan
    Artisan

    Am asteptat ceva pana sa vin sa va spun impresiile mele. Incep cu organizatorii care au "aratat" un mare si total dezinteres fata de persoanele aflate acolo la propriu. Nu au luat in calcul foarte multe lucruri, ca se lucreaza la fatza locului, necesitatea unei prize(pt care trebuia facuta cerere, asta in conditiile in care aveam una la 4 cm de mine :)))). Au fost impartiti pe doua grupe expozantii, zona unde am fost si eu a mers bine, cealalta am inteles ca prost sau foarte prost, zona de la etajul 1 fiind alocata in mod frecvent diverselor targuri si expozitii din cadrul mallu-lui.

    Oamenii au cumparat dintre cele mai diverse lucruri, de la saluri, esarfe, obiecte decorative, icoane, bijuterii, tutu-uri, dar au fost si fete cu obiecte foarte originale care nu au vandut pe cat ar fi trebuit.

    Singura problema care a starnit ceva controverse a fost legata de aparitia fetelor de la Forever Young(cu care nu am absolut nimic personal), dar pe mail cei de la CULORI au tinut sa ne " bolduiasca" una dintre cele mai importante conditii aceea fiind ca TOATE OBIECTELE SA FIE HANDMADE, am aflat ca da, dar nu handmade in Romania, pot fi din absolut din orice tara cata vreme sunt handmade, de ce nu au mentionat asta si in mail? In rest parerile sunt mai mult contra decat pro, dar mai stim ca oamenii isi schimba parerile in functie de "cum bate vantul".

    Patronul unei cafenele a facut discount tuturor expozantilor la cafea si prajituri, asta find dorinta lui personala fara sa aiba vre-o intelegere cu organizatorii sau cu cei din mall. Am aflat prima...intamplator, am anuntat fetele si pe Alina(Culori) cu rugamintea sa anunte fetele, a facut-o si nu prea.

    12.01.2011, 17:15:20
  • choice4all
    choice4all

    Multumiri pentru opinii, am vrut si eu sa ma inscriu, si m-a tot intrebat: o fi bine? o fi rau?!
    Off topic: uneori ( de cele mai multe ori) produsele foarte originale se vand cel mai greu... de aceea ar trebui sa le putem preturi mai mari, ceea ce le-ar face si mai greu vandabile.... Uffff!

    12.01.2011, 18:10:23
  • antartique
    antartique

    Salutare si LA MULTI ANI tuturor!
    @Artisan:
    1. A fost vreun lucru pe care am zis ca vi-l oferim si nu am facut-o?
    Cand anunt desfasurarea unui eveniment eu scriu ce oferim, nu ce NU OFERIM. La sfarsitul fiecarei invitatii de participare sta scris fragmentul "pentru orice alte detalii sau nelamuriri, contactati-ne". Daca v-am spune tot ce NU avem voie sa facem, ar trebui sa facem un contract in care una dintre clauze sa fie "nu veti voie cu cianuri, nitroglicerina sau C4".
    2. Este primul targ organizat de noi la care participi, nu crezi ca te cam pripesti sa concluzionezi ca nu ne dam interesul? Probabil nu iti mai amintesti dar cand te-am invitat la unul dintre targurile din Herastrau ai zis ca nu poti veni ca nu ai banii necesari pentru taxa de participare. Daca nu ma insel ti-am spus ca poti veni gratis si la sfarsit, DOAR daca vei fi multumita, vei achita taxa de participare. Daca nu, nu este nicio suparare. Nu ai venit, cu toate ca ti-am pastrat loc si am platit chirie pentru spatiul pe care trebuia sa il ocupi. Nici nu ne-ai contactat sa ne spui ca nu vii. Ti-am reprosat ceva atunci?
    3. Daca ne spuneai inainte ca ai nevoie de electrcitate, se rezolva. Bineinteles, trebuie incheiat un protocol. Daca ia foc standul? Trebuia prin urmare aviz de la Pompieri. Bineinteles, taxa de participare era mai mare pentru ca - ai sa razi - dar orice beneficiu in plus are un cost. Pe de alta parte, noi i-am vazut pe cei care foloseau instalatia electrica, si daca nu ar fi vazut si conducerea Mall-ului, i-am fi lasat in continuare.
    4. Vis-a-vis de fetele de la Forever Young, le-am spus ca DOAR daca ne trimit filmulete care sa ateste faptul ca ele fac respectivele produse, doar atunci mai pot veni la evenimentele noastre. Si ne-au aratat. Cine vrea sa vada sa ne trimita un e-mail la [email protected]. Da, am zis ca este targ de obiecte si accesorii lucrate manual. Daca veneai cu pull-over-e din Uzbekistan SI erau lucrate manual, indeplineai conditia. Am spus vreodata ca, conditia ar fi sa fie facute de cel care participa? Nu, repet: principala conditie este ca produsele sa fie lucrate manual.
    5. Am vorbit cu fiecare dintre voi in parte si v-am rugat sa fiti acolo la oricat credeti voi ca este necesar atata timp cat la 10 fix standul este gata. Am spus-o de 5 ori. Toata lumea a spus "Da". Cati au fost gata cu standul la ora 10? Fetele de la Forever Young au ajuns la 11. Nu le-am mai putut permite in ziua aceea sa expuna. Si-au asezat standul abia in a 2-a zi.
    Sa concluzionez, dupa 8 evenimente organizate: Nu exista evenimente perfecte. Nu suntem si nu ne dam perfecti, si noi invatam de la un eveniment la altul si incercam sa facem totul mai bine decat data trecuta pentru ca rationamentul este simplu, indiferent din ce unghi ai privi: Singura posibilitate ca NOI sa fim multumiti trebuie ca VOI sa fiti multumiti. Avem in continuare "reclamatii" cu toate ca pastram o perioada de desfasurare decenta, un numar maxim de participanti de 25 si o taxa de participare foarte mica in conditiile in care numarul de participanti este de maxim 25, incercam pe cat putem sa ne asiguram ca toate produsele sunt handmade si multe altele. Am facut un spot publicitar ati spus ca era aia ragusita. Am facut tot posibilul sa se desfasoare in interior, la caldura, ati spus ca era curent. Am avut 20 afise la toate intrarile in Mall, in Ikea si in Feeria, ati spus ca ar fi fost bune niste flyere - cu toate ca v-am explicat la fiecare in parte de ce nu sunt eficiente flyerele. Amintiti-va ce faceti voi cand vi se ofera un flyer: a) Nu il iei. b) Il iei din bun simt sa faca si fata sau baiatul ala un ban si il aruncati. Facem si flyere, dar cheltuielile vor fi suportate tot de voi caz in care dati banii degeaba. In acelasi sistem, putem face si reclama la TV, dar e intre 600 euro (TVR) si 3500 euro (ProTV) 60 secunde! La radio cu o audienta decenta este 300 euro/30 secunde.
    Este ultima oara cand mai dau explicatii pe forum-uri. In mod oficial rog pe toti cei care NU sunt multumiti de prestatia noastra sa NU mai vina la targurile CULORI.

    18.01.2011, 01:13:28
  • Artisan
    Artisan

    Buna Alina sau Cristi,

    @1. Nu am nimic de comentat.

    @2. Este primul targ organizat de voi la care particip, dar v-am reprosat lipsa de atentie accordata celor prezenti, nu sa-mi vi sa-mi comunici sa fiu acolo la x ora sau depinde de cat timp avem nevoie sa ne aranjam standul, multe dintre noi am stim deja de cat timp avem nevoie.

    @3. Scuza-ma ca nu am luat in calcul ca-n Bucuresti trebuie facuta cerere pentru asa ceva, la Pitesti n-a fost nevoie, in Alba Iulia la fel, asa incat scuza-mi ignoranta din acest unct de vedere.

    @4. Daca au trimis filmulet ca fac bratari impletite cu alea trebuiau sa vina iti arat unde vrei fotografii de la targ cu produse care nu se incadrau deloc la categoria Handmade.

    @5.

    18.01.2011, 12:27:44
  • Artisan
    Artisan

    @5. Da m-ati invtat gatuit cum spui tu, pentru ca am mentionat ca produsele mele nu se prea incadreaza cu locatia si genul de produse expuse la targurile voastre, ceea ce mi se pare corect, nu am ce cauta la un anumit targ cu un anumit profil si da nu arunc banii pe taxa aiurea(o recomandare pentru multe alte persoane), mi-ati spus ca ati avut participanti si cu alt gen de produse si au fost ok, de aici si invitatia voastra gratuita.

    @6. Nu am comentat nimic despre reclama sau non reclama nu mi-o pune mie in spate, daca tot ati tinut legatura cu toti participantii, presupun ca stiti ca doua din fete s-au oferit sa faca flayere sa le imparta din banii lor, in afara mall-ului, "operatiune" cu care nu ati fost de acord.( nu comentez motivele, fiecare le are pe ale lui).

    @7. In cele 4 zile nu v-am vazut absolut deloc trecand pe la noi expozantii(sau nu am fost eu atenta) intreband ce mai faceti, ce nu faceti, etc. asta v-am reprosat atat eu cat si altii, doar ca eu am scris.

    @8. Nu zic ca evenimentele mele au fost de rasunet, dar macar stiu ca mi-am bagat in seama participantii in conditiile in care eram gazda, nu-ti igori "musafirii", asta poti intreba orice alt organizator.

    @9. Fetele care au avut ceva de spus si nu in sens bun, dar nu au facut-o intr-un mod public "bravo lor", stiu si cazuri in care "au dat" in organizatori chiar foarte buni doar pentru ca au "dat-o" in bara o singura data, unele nu inteleg ca o data ce ai pornit un eveniment nu mai poti da inapoi indiferent ce se inampla si-ti asumi rezultatul, dar ai pretentia ca cele care vin si stiu, sa-nteleaga cum functioneaza acest sistem. ( ESTE VB DE UN EVENIMENT ORGANIZAT INTR-O PERIOADA CAND MAI MARII TARII S-AU TREZIT SA DEA NU STIU CATE ZILE LIBERE) daca am inteles gresit imi cer scuze anticipat, dar imi aduc aminte ca am citit cateva comentarii care mi-au lasat un gust amar, din partea unor participanti care nu au inteles ce trebuia. Si-o nunta daca o, organizezi si te zbati sa iasa totul cum vrei, nu ai garantia ca toti care vin se vor simti bine, poti face tot ce-ti sta in putere sa fie bine...

    Sper sa fie ultima discutie pe acesta tema, dar astept sa vad daca si alte fete au curajul si sincer ar trebuii sa-si impataseasca parerile despre diversele evenimente.

    Cu mentiunea ca evaluarea unui targ nu-l faci doar prin prisma vanzarilor proprii ci in total, daca 80% din participanti vand, a fost zic eu un targ bun, daca 80% nu vand atunci a fost un dezastru. Poate ceea ce am eu in acel moment nu se pliaza pe dorinta publicului, asta nu inseamna ca n-a fost bine organziat, promovat , etc.

    18.01.2011, 12:47:03