Forum: Orice altceva Cum am ajuns să vreau să renunț la breslo.

  • miculHAOS
    miculHAOS

    De obicei intru pe breslo ca vânzător, dar astăzi vroiam să găsesc o geantă drăguță și specială. Clar, mi-am zis, aici e locul. Oameni mișto, lucruri la fel! M-am pus pe căutat. După câteva pagini m-am enervat și am închis. Nu vedeam decât o bară neagră care îmi recomandă un mall! Un MALL! Păi dacă vroiam mall, mă duceam acolo, nu? Și m-am gândit că și cei care vor să cumpere din magazinul meu, dau peste aceiași problemă. În orice caz, e o imagine cu care nu vreau să mă asocieze.

    Observasem că breslo a luat-o pe panta asta de câteva luni, spre exemplu că pierd mesaje pentru că primesc reclame și nu le mai observ pe cele importante. În plus și numărul de vizualizări începuse să scadă, dar până acum am crezut că e vina mea.

    Sunt membru al acestei platforme (cu alt magazin, ce-i drept) din august 2008 deci de la început, și îmi pare tare rău să spun că simt că e momentul să o las în urmă. Cel mai rău îmi pare că ar însemna să renunț la COMUNITATEA breslo, care m-a ajutat foarte mult de la început și la sentimentul că fac asta împreună cu alți oameni cu aceleași idealuri.

    Spuneți-mi, vă rog, mi se pare doar mie? (ah, și nu m-aș supăra să mă convingeți să rămân!)

    17.07.2014, 18:41:08
  • Carmen.Sylva.ART
    Carmen.Sylva.ART

    ...sunt pe breslo de aproape 5 ani, imi placea pentru ca taxele erau mici, oamenii faini, se facea si ceva vanzare, ma rog, tot acest context era unul motivant pentru orice "mesteritor", ERA...

    Primul lucru pe care il faceam dimineatea, era sa ma "plimb" pe breslo, sa vorbesc cu oameni misto, sa mai cumpar una alta, sa casc ochii mari si sa minunez de ce au mai mesterit ai mei colegi nefiind deranjata de publicitate, mesaje promotionale& co....DE CE STRICATI CEVA CARE ERA PERFECT?

    Navigarea a devenit greoaie, comunicarea asemeni...acesta este un fragment dintr-un mesaj primit de la o clienta careia ii solicitasem confirmarea comenzii printr-un mesaj " Nu am vazut mesajul, pentru ca am primit o gramada de mesaje cu oferte de produse si concursuri de pe Breslo " ...si cu asta inchei, concluziile sa le traga adminii...

    17.07.2014, 20:02:17
  • marihandmade
    marihandmade

    Subscriu si eu celor spuse. Devine din ce in ce mai iritant sa vrei sa vezi produse handmade dar sa-ti "sara in ochi" tot felul de reclame care nu au nicio legatura cu ceea ce se vinde aici.

    Si cel mai rau este ca a aparut reclama cu produse sponsorizate pe pagina mea in fereastra produse, comenzi, etc. Nu mi se pare corect!

    Daca renunta macar un sfert din creatori la platforma reclamele nu mai ajuta cu nimic!

    Imi placea Breslo tare mult, dar acum "ma bate gandul" sa renunt! Pacat!

    Chiar daca e reclama agresiva, cred ca vanzarile vor scadea deoarece e foarte greu sa urmaresti produsele care te intereseaza.

    17.07.2014, 20:05:12
  • user8272
    user8272

    Aceleasi probleme le dezbatem si pe topicul asta: www.breslo.ro/Forum/Feedback-pentru-Breslo_topic_14983

    Nu mai vrem reclame de agentii de voiaj, de intalniri online, de banci si de alte chestii care uratesc site-ul pana la hidos! Suntem destul sufocati de TV, vreau sa-mi faca placere in continuare sa fiu prezenta aici! Opriti reclamele, pastrati site-ul asa cum ati obisnuit pe toata lumea, vanzatori+clienti!

    17.07.2014, 20:25:24
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

    Bravo Elyseart. Imi place cum ai pus problema.
    Intr-adevar Breslo a fost si trebuie sa ramana un coltisor de rai in sensul ca aici noi ne simtim bine, se creeaza lucruri/produse minunate, avem oameni talentati si pana la urma este o deconectare, o pasiune care daca ar aduce si ceva banuti ar fi si mai bine.
    Cat despre reclame acestea in exces dauneaza intr-adevar. In primul rand ca obsnuiti fara ni se pare ceva in plus care agreseaza privirea.
    Nu sunt impotriva acestora dar nu stiu cat de indicat si folositor este acest canal de comunicare pentru cei care isi fac reclama la un produs sau serviciu care nu are neaparat legatura cu profilul site-ului. Spun asta deoarece observ din reactiile voastre ca nu va place deci cu alte cuvinte enerveaza iar feedbak-ul este unul negativ.
    Eu apreciez in general efortul vostru de a crea si multumesc Breslo pentru ca exista si in acest fel iata ca este posibil va admiram, sa ne expunem creatiile, sa intram in legatura cu potentiali furnizori, clienti etc. pe profilul si specificul acestui site.

    17.07.2014, 21:21:25
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Ramane topicul acesta pentru discutii pe tema:
    www.breslo.ro/Forum/Feedback-pentru-Breslo_topic_14983

    18.07.2014, 01:58:18