Forum: Suport Breslo Cum anulez un produs dintr-o comanda?
MarmotescuO clienta a facut o comanda cu mai multe produse, unul dintre ele fiind rezervat de altcineva. Cum pot sa il scot din comanda(inainte era simplu ca practic fiecare produs avea comanda lui)?Am vorbit cu clienta,nu-i nici o problema,ii fac si ei. O sa postez produsul ei cand o sa fie gata, sigur nu iese chiar la fel...si nu vreau sa imi apara vanzarea de 2 ori.Pliz help
23.10.2012, 13:54:59
gemsgemsAr fi tare sa se poata scoate un singur produs din comanda. Eu nu am cunostinta de asa ceva. :-? Si daca nu merge, trebuie anulata toata comanda si data din nou.
23.10.2012, 13:57:54
Marmotescunu vreau sa zapacesc clienta, abia azi si-a facut cont :)
23.10.2012, 14:07:06
Marmotescuinainte se putea, acum vreo luna parca practic acceptai fiecare produs in parte.
23.10.2012, 14:08:34
gemsgemsPoate asa dadeau oamenii comenzile. :P Sau poate nu mai tin eu minte bine, dar comenzile au fost mereu date ca un intreg.
23.10.2012, 15:26:03
Oricum ar fi, ar fi foarte util sa se poata anula partial comenzile. Si mie mi s-a intamplat sa am nevoie.
Poti sa mai faci altceva, daca nu se gaseste alta solutie. Daca produsul va iesi asemanator, ca sa nu mai schimbi comanda, lasa-l pe ala din comanda cu pozele pe care le are si trimite-i clientei pozele cu cel nou pe mail. Pana la urma, daca asta e cazul, tu doar ai nevoie ca ea sa vada exact ce primeste, indiferent de ce apare in pozele de pe Breslo.
Marmotescupai asa fac, nu are rost sa o zapacesc cu comanda(oricum o sa ma rog pentru feedback :) ). De iesit la fel...nici o sansa :)). O sa ii trimit pe mail si rezolvam.
23.10.2012, 16:05:14