Forum: Suport Breslo cum caut un magazin
gabipopBuna seara,
26.03.2014, 21:04:43
Va felicit in primul rand pt initiativa de a crea acest site. Dar am cateva intrebari:
1) gasesc foarte greu magazinul pe care in caut - in ferestra de cautare nu il gaseste. L-am gasit pana la urma folosind Google (asociindu-i numele cu breslo).
2) cum as putea sorta produsele dupa un anume tip, de ex."lana merinos". daca introduc aceste cuvinte cheie gaseste cateva sute de produse, dar daca caut "fir merinos"(ce ma intereseaza de fapt) nu gaseste cca 30 produse dar nu cel cautat de mine...
3) link-urile de pe "cauta" par active dar nu le pot accesa
Cu stima
LuAndyHello,
27.03.2014, 21:06:41
Cu punctul 1 cred ca te pot ajuta: daca dai click in fereastra de cautare ti se deschide o lista derulanta de unde poti alege dintre mai multe optiuni: handmade, vintage, materiale, toate produsele, magazine. Dai click pe "magazine", introduci numele magazinului pe care il cauti si daca numele e corect, il va gasi.
Cred ca asta te-ar ajuta si pentru punctul 2: alegi mai intai "materiale" si apoi cauti ce doresti. Pentru fir merinos de exemplu, poti sa incerci doar "merinos" dupa ce ai ales inainte "materiale" si iti da mult mai multe rezultate.
Te sfatuiesc ca atunci cand cauti ceva sa alegi toate combinatiile la care te poti gandi, rezultatele cautarii sunt in functie de tag-urile puse de vanzatori la descrierea produsului.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Seara frumoasa,
Luana