Forum: Suport Breslo cum folosesc campaniile publicitare?
user86682Bna ziua.
28.06.2014, 12:30:38
Am castigat 5 campanii publicitare pe breslo si nu stiu cum sa le folosesc.
Am trimis aceste intrebari si celor de la breslo dar nu am primi nici un raspuns.
Eu am achitat 2 luni in avans pt magaziul meu aici, asaca am in cont breslei.
Zilele trecute am vrut sa folosesc una din cele 5 campanii publicitare si mi.a fost platita campania cu bresleii care ii aveam in cont si nu mi s.a scazut o campanie din cele 5.
Nu mi se pare normal acest lucru.. acum s.a scurtat perioada magazinului...
Nu ar trebui sa apara o optiune ceva?
Sau.. de fiecRe data cand folosesc o campanie publicitara trebuie sa ii contactez pe cei de la breslo si sa le spn ce produse sa imi pna in campanie, si ce tip de campanie doresc?
Va mltumesc anticipat pentru raspnsuri.
O zi bna va dosc tuturor.
daisy.furnituriBuna,
28.06.2014, 16:56:18
Trebuie sa clarifici urmatoarele lucruri:
1. ai in cont numarul de campanii castigate? (te uiti la publicitate si iti zice cate campanii ai acolo unde scrie si de breslei)
2. campania pe care ai facut-o era dintre cele pe care le castigasei? De exemplu daca tu ai castigat campanie pe breslo prima pagina si ai facut o campanie pe unica, este normal sa ti se ia breslei si sa nu se scada din numarul de campanii castigate.
Te sfatuiesc sa iei legatura cu Anca sau Denisa si sa le spui problema ta. Pe mine m-a ajutat foarte mult Anca. Este deschisa si da sfaturi bune. Mai jos ai extras din descrierea magazinului Breslo:
ANCA: 0724 037 379, [email protected]
DENISA: 0724 037 378, [email protected]
Iti stam la dispozitie de luni pana vineri, intre orele 9:00-18:00 !
Sper sa te fii ajutat un pic :) Succes!
user866821- da am 5 campanii
28.06.2014, 20:26:34
2- am ales o campanie la sectiunea cautare.
Am vazut ca cele in reviste se platesc doar cu breslei si nu cu campanii.
O sa ii dau un mail uneia din doamne/domnisoare
Multumesc frumos