Forum: Suport Breslo cum pot sa scot din magazin produsele vandute ?

• cuceritorii
    cuceritorii

Buna ziua, as vrea sa stiu cum pot sa scot din magazin produsele vandute la o expozitie.

13.12.2011, 21:31:59
  • havin
    havin

corect este sa le pui stoc zero. multi insa le 'dau' vandute si, ca sa fie treaba completa- isi lasa si feedback :))

13.12.2011, 21:37:55
  • AnitaDamacus
    AnitaDamacus

Pui stocul pe 0 (ca sa ramana in Portofoliu), sau le stergi din magazin.
    Avand in vedere ca nu au fost vandute la expozitie, nu au de ce sa apara la produse vandute pe Breslo.

13.12.2011, 21:38:57
  • AnitaDamacus
    AnitaDamacus

Edit: *Avand in vedere ca au fost vandute la expozitie, nu au de ce sa apara la produse vandute pe Breslo.

13.12.2011, 21:39:40
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Practica corecta este stoc 0, astfel dispar din magazin si apar in Portofoliu.
    La Vandute apar doar produsele comandate efectiv prin Breslo.
    Sa nu va prind cu feedback lasat voua de catre voi ;-). Glumesc, dar doar pe jumatate!

14.12.2011, 00:11:22
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

"Sa nu va prind cu feedback lasat voua de catre voi", zice Cinnamon. Am ras de m-am prapadit pentru ca ar fi o chestie ca individul ala de pe you tube, din Spania, care-si lauda Audi-ul. Ce sa spunem despre propriile produse? ceva de genul: "Dar, vai! Uitati-va la aceste frumuseti,ce linie, ce culori, ce maiestrie! " Hai c-ar fi tare de tot! Si, ca bomboana de pe coliva, sa ne mai si multumim pentru promptitudine, ambalaj, etc... Hi, hi, hi!

15.12.2011, 20:06:40
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Betty: asta nu e nimic! Sa vezi cand iti dai neutru/negativ pt lipsa de promptitudine (parca)! :)))
    A fost un caz, asta da amuzament! :)))

15.12.2011, 23:12:49
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Da, dar cat de retard poti fi ca sa-ti treci propriul magazin la "Favorite"?! Asta am facut eu si nu stiu cum sa-l scot. Poate citeste vreun admin si-mi spune.

15.12.2011, 23:35:56
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

@Betty: in my Breslo>Favorite>Magazine, apesi in dreptul magazinului tau pe X-ul care se afla in dreapta de tot, sub cifra care spune cate produse ai in magazin. Apoi confirmi ca vrei sa stergi de la Favorite si gata :)

16.12.2011, 00:45:27
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

eu l-am pus la favorite pt ca ma enerveaza ca imi "mananca" din descriere butonul acela de adaugare :)))

poate ca nu-s singura :)))

16.12.2011, 00:48:11
  • ThingsWeLoveToday
    ThingsWeLoveToday

Si eu l-am pus la favorite. Am fost si prima! :)))

16.12.2011, 12:34:01