Forum: Orice altceva cum procedam cu produsele vandute la targuri?

• mady68
    mady68

am o problema de ceva timp,ce fac cu produsele vandute la targuri?majoritatea sunt unicat sau serie foarte mica,azi m-am intors de la targul di AFI-COTROCENI-,unde am vandut o mare parte din produsele expuse pe magazin,au fost foarte apreciate si am primit comenzi,dar la fiecare produs pe care il refac mai adaug ceva si devine unicat ,ar trebui sa sterg marea majoritate a produselor si imi pare rau ,m-am gandit sa pun alaturi de denumirea produsului -vandut targ X-(denumirea targului)majoritatea produselor sunt personalizate cu numele viitorului posesor;ce sugestii aveti ,eu imi deschid o rubrica in magazin cu denumirea :VANDUT TARG-;CE CREDETI ESTE DERANJANT?ASTEPT SUGESTII,BANUIESC CA SUNT SI ALTE PERSOANE IN SITUATIA MEA-MULTUMESC

21.02.2010, 23:58:04
  • alinapanait
    alinapanait

si eu m-am confruntat cu situatia asta de multe ori.
    ai grija insa ca din neatentie clientilor le scapa acest "detaliu".
    chiar daca ai scris "vandut" cu majuscule la inceputul descrierii:P

22.02.2010, 17:15:26
  • accesoriilelumac
    accesoriilelumac

si eu am simtit de multe ori nevoia unei categorii, unui loc in care sa ne putem posta si alte lucrusoare din portofoliu. poate echipa Breslo se gandeste si la aceasta problema. Postarea produselor vandute in magazin poate aglomera magazinul si asa cum a zis si alina panait unii clienti nu se uita prea bine si s-ar putea sa primesti o comanda pentru un produs pe care il ai. Mi se pare oki sa postezi un produs pe care poti sa-l refaci mai mult sau mai putin identic. Daca dar atunci cand il refaci mai pui o floricica, o fundita, o ceva, acel lucrusor se schimba total si nu mai este ca in poza.
    Momentan pentru a expune toate produsele eu ma folosesc de blogul personal si cred ca asta e pe moment cea mai buna varianta si faci trimitere spre portofoliu in descrierea magazinului de pe breslo.

22.02.2010, 17:22:48
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Eu sunt impotriva postarii produselor in magazin daca acestea au fost vandute si nu mai pot fi refacute identic. Am mai avut discutia asta candva: orice produs activ de pe Breslo trebuie sa fie "de vanzare" in forma in care e prezentat in poza.

Cum bine zicea mac, pentru portofoliu personal ne putem folosi de blog/site. Stiu ca e cumva pacat ca produsele vandute pe alte cai nu mai apar vandute si pe B., dar oamenii intra aici ca sa cumpere, nu ca sa vada portofoliul nostru trecut, asa ca orice produs vandut care nu mai poate fi refacut trebuie sters.

Imi pare rau daca sunt dura, dar am vazut destule produse dragute cu mentiunea "vandut", lucru care ca si cumparator ma frustreaza. Adica imi place, l-as cumpara, dar nu pot. Asa ca ma enervez si nu mai intru pe B. deloc. Nu cred ca asta e ceea ce vrem...

22.02.2010, 18:06:48
  • mady68
    mady68

aveti dreptate,eu am mentionat ca pot reface produsul doar partial,eu tricotez si crosetez si nu gasesc mereu acelasi fir ,uneori e lana -50%,restul acil sau alte compozitii,,scriu de regula compozitia firului si tara de provenienta,mai folosesc fire importate si nu pot gasi mereu aceeasi firma:deci decizia finala a voastra ar fi sa sterg produsele??la majoritatea targurilor dau clientilor carti de vizita cu destinatia BRESLO,daca intra ,ce pot vede?,produsele ce nu se vand pe BRESLO SE VAND L;A targuri,am exemplul precedent,cred ca ar trebui gasita o solutie de mijloc,eu lucrez unicat sau serie mica,de fiecare data la acelasi produs cand incerc sa-l refac imi mai vine cate -o idee,vanzarile la mine pe BRESLO merg foarte prost,LA TARGURI VAD CA SUNT APRECIATE ,scuze pentru''romanul'' scris

22.02.2010, 18:57:54
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Eu scriu pe cartile de vizita adresa de Breslo si blogul personal. Si pe blog am trecuta adresa de email. Deci cine intra pe blog poate vedea acolo portofoliul. Ai putea scrie pe cartile de vizita
    sau ceva de genul.

Eu produsele pe care le vand la targuri si pe care nu pot/vreau sa le refac le sterg. Mi se pare ca formulari de genul "pot reface produsul partial/cu modificari" mi se pare prea vaga, eu nu as cumpara un produs listat asa. Daca chiar ma intereseaza, ti-as scrie un mesaj in care sa discutam exact detaliile si modificarile.

Ca sa ai mai multe produse expuse pe Breslo ai putea posta si produsele lucrate la comanda cu mentiunea "rezervat pt. X" , pe care apoi clientul sa le cumpere de pe B. (sigur asta presupune ca respectivul sa aiba cont pe Breslo sau sa aiba chef sa-si faca unul). Dar eu cred ca poate fi de folos.

Sa nu uitam ca B. nu e singurul mijloc de promovare pe care il avem la dispozitie si ca nu poate indeplini si functia de magazin online, si de portofoliu, si de blog si de mai stiu eu ce.

22.02.2010, 21:38:38
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

* ai putea scrie pe cartile de vizita:
    "portofoliu: adresa de blog
    magazin online: adresa de breslo"
    ...nu stiu de ce nu a aparut in mesajul de sus partea asta.

22.02.2010, 21:40:27
  • mady68
    mady68

AM SI EU BLOG DAR IN CARE NU AM MAI POSTAT DE LA INFIINTARE,NU STIU SA-L FOLOSESC ,NU MA PRICEP PREA MULT LA CALCULATOR:ZAZINE a fost o draguta si mi l a facut ,pt mine BRESLO inseamna mijlocul de promovare,peste cateva zile implinesc 1 an pe acest site,am sa mai meditez ,sa vad ce decizie voi lua,va multumesc oricum pentru pareri

22.02.2010, 22:25:56