Forum: Suport Breslo Cum punem primul produs pe Breslo ?
Andraa24MBuna ziua. Sunt noua in domeniul handmade si as vrea sa ma promovez si pe Breslo insa habar nu am cum se pune un accesoriu pe site ! Am cont dar nu casesc nicaieri ADAUGA PRODUS sau ceva de genu. Ma puteti ajuta, va rog ? Multumesc !
16.07.2013, 12:40:45
ramonaignatti-am raspuns pe privat :)
16.07.2013, 21:49:08
DayTe-ai descurcat,Andra?Vezi in dreapta sus a paginii,omuletul-portret?Click pe el si ai optiunile acolo :)
17.07.2013, 21:24:49
user61482Pare ca Andra are cont de cumparator deocamdata ... nu mai stiu unde e chestia aia unde trebuie sa bifezi " vinde " ... sau cum era "incepe sa vinzi" .. ?!?
17.07.2013, 23:47:29
bijouxdemonangeSectiunea Expune si Vinde este cea responsabila de deschiderea unui magazin, fiind primul pas ce trebuie urmat in acest demers iar pasii urmatori sun foarte simpli si te duc pana la adaugarea produselor.
19.07.2013, 00:49:20
UniqueBoutiqueBuna ziua, m-am inregistrat si eu astazi, dar cand intru la "Expune si vinde", mi se deschide in secunda 1 o caseta cu "va rugam selectati localitatea". Inchid caseta respectiva, introduc datele personale, ajung pana la capat... si nimic. Am ajuns la limita rabdarii, unde gresesc? Mi se pare halucinant, nu e prima oara cand ma inregistrez pe un site, dar aici chiar nu ii dau de cap.
25.07.2013, 08:42:11
Mersi.
BbubbuBuna.. am si eu aceasi problema la fel ca si Andraa24M... careva, un help ? va multumesc, anticipat ! :-*
29.07.2013, 09:51:56
ramonaignatMesajul asta cu localitatea imi apare mie si in ziua de azi...dupa 3 ani :) il ignor pur si simplu , vad ca nu afecteaza cu nimic magazinul meu !
29.07.2013, 10:17:14
bijouxdemonange@ UniqueBoutique: Ai incercat ca in caseta respectiva unde iti cere sa selectezi localitatea, chiar sa selectezi localitatea? Tu spui ca o inchizi...
29.07.2013, 21:21:21
@ Ramona: Stiu ca din cand in cand mai apare acea caseta cu introducerea localitatii, apropo de ce spui tu Ramona, probabil la vreo resetare a serverului se reseteaza si aceste informatii. Nu afecteaza magazinul, dar apare pana selectezi...
ramonaignatMereu scriu localiatea, salvez, dar o cere din nou si din nou. Dupa cum am spus, am ajuns sa ignor pur si simplu. :)
29.07.2013, 23:32:22
bijouxdemonangeLa mine... uneori se salveaza... uneori nu....
30.07.2013, 17:02:26
Daca apuc sa o salveze... o perioada nu ma mai deranjeaza..pana imi apare iarasi acea casuta :))
Am probat acum de pe un cont de client... l-am sacrificat si l-am facut magazin ...
Anyway, am completat localitatea... prima oara mi s-a blocat.... m-am dus in contul meu... era la fel... m-am dus iarasi in Expune si Vinde-> incepe Acum , am ajuns iarasi la datele personale... era deja selectata localitatea (pe care am ales-o cateva minute in urma, inainte sa se blocheze)... am dat salveaza sau ce scrie acolo...si am ajus la Adauga un produs nou....
@ Bbubbu- din cate vad ai activat magazinul... asadar nu ar trebui sa ai probleme cu adaugarea de produse! In meniul din dreapta sus, dai click pe omulet si din meniul ce se desfasoara alegi adauga un produs. Si fiind la adaugare in produs, vezi functiile disponibile ca magazin.
veve.2010Asta mi se intampla si mie:(..buna tuturor
31.07.2013, 10:54:01