Forum: Orice altceva Cum sa scapam de non-hand-made pe Breslo!

• croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Imi permit sa fac o sugestie deschisa si sa mi-o asum Administratorilor .
    Mai exact cum cred eu ca se poate scapa de magazinele cu vechituri care apar ca ciupercile de pe ploaie si cele cu bijuterii chinezesti sau de alta provenienta si nu sunt hand-made.
    Noi semnalam sau raportam si nimic .
    ,,Aud''replici de genul i-am trimis un mesaj sa sterga sau l-am atentionat de 1-2 sau 9ori pe X.
    Pierdere de vreme si daca X sterge produsele ce sa posteze in loc daca X nu se pricepe la hand-made ,ci si-a deschis contul doar ca sa -si vanda chilotii vechi?!
    Eu propun o solutie radicala-ce nu se incadreaza sa fie sters fara nicio rugaminte ,plecaciune etc.
    Pai altfel nu se poate !
    Ce parere aveti?

27.05.2011, 16:44:21
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Pai si cine sa le stearga? Nu tot Luigi si Ruxy s-ar ocupa de asta?!:)
    Andreea trimite saraca mesaje dar mai mult nu are ce face...

Eu oricum ma las de sportul asta cu raportatul...imi pierd timpul meu pretios...degeaba! :)

Succes!

27.05.2011, 19:53:17
  • gabrielaiancu
    gabrielaiancu

Si eu care speram ca "raportatul" asta ajuta la ceva...pff. Subscriu, as vrea si eu o alta solutie, si cat mai radicala. Sunt rea-rea, dar unii chiar asa merita!

27.05.2011, 21:05:10
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

eu am ajuns la concluzia ca ii ajutam pe cei care incalca regulile de fapt. Pt ca ei vad in topic ca noi ne agitam degeaba, raportam in n-spe moduri (din buton, in topic, pe mail, prin admin, etc) si nimic nu se intampla...deci isi fac de cap fara probleme pt ca se pare... merge si-asa! :)

27.05.2011, 21:41:05
  • CurcubeuldinTineClujNapoca
    CurcubeuldinTineClujNapoca

Intr-adevar, probabil sunt multe lucruri care nu au ce cauta, insa cum credeti ca s-ar putea face o selectie obiectiva si justă? Eu cred ca asta ar isca mult mai multe probleme....
    Si eu va sustin parerile, insa din pacate ma resemnez din ce in ce mai mult cu ideea....

Va doresc sa vi se goleasca magazinele! :P

31.05.2011, 10:35:12
  • speranta2010
    speranta2010

Cum ramane cu :
    Comunitatea Breslo
    Breslo este Comunitatea Artizanilor Handmade din Romania. ??

08.06.2011, 11:09:20
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Ramane cum am stabilit!

08.06.2011, 13:09:24